magyarfutball.hu

Videoton FC - Diósgyőri VTK 4 : 1 19:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 1 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.03.11, 16:54
    A diósgyőri védelemből majdnem minden alapember hiányzott eltiltás miatt, szerencsére ez olykor érződött is, mert az első két gólnál elég egyszerűen meg lehetett verni őket. Ezek pedig el is döntötték a meccset.
    Amíg rutinos, nem fiatal és már régen nem száguldozó játékosaink vannak, addig egy vagy kétgólos előnyben az lesz, amit látunk, tuti alibi, megindulás legfeljebb a két szélső hátvédtől, aztán legfeljebb bejön még egy védők mögé lőtt labda. Tegnap is többször visszafordultunk inkább, hátra passzok, labdatartás, minek az a nagy rohanás gyerekek. A labdabiztosság jó, főleg amíg nem vezetünk, de nekem sokszor túl tutista, amit csinálunk. A csapatból lendület és dinamizmus tekintetében csak Stopira és Nego üti meg a nemzetközi szintet. Persze Lazovicsnál jó helyen van a labda.

    Rettentő kamu tizenegyest kapott a Diósgyőr, de Kovácsiknak nem könnyű gólt lőni. smiley Viszont arra azért jó volt, hogy jelezze, bármikor történhet valami, ami miatt jobb lenne idejében lerendezni a meccseket.

    Hozzáteszem, Nikolov nem rossz játékos, két gólpassznál tart két meccsen, de tegnap az első gólnál övé volt a "második gólpassz" ahogy hokiban jegyeznék, mert az ő indításából indult. Ennyivel mindenképpen több Varga Józsinál. És persze Stefan is 2/2, ezt se kell magyarázni, nem is egyénenként van hiányérzetem.

    Azért a harmadik gólnál is érdekes volt látni azt, hogy öt ember jut a két Scepovicra, kettő ment Marcora, egy jutott Stefanra, kettő meg légüres térben mozgott, mégis megoldottuk.

    A téli igazolások eddig tényleg bejöttek, és Husztit még nem is láttuk. Vini, és Kokó is növelte a variációs lehetőségeket. Kicsit paradox a helyzet, mert hiába csökkentünk darabra, mégis erősödött a csapat.

    Marco is szép csendben kiosztott két gólpasszt.

    Hozni kell az ilyen meccseket.

    Azzal, hogy Böde feltámadt hamvaiból, és elkezdte a kicsiket megszórni, sok szívességet nem fogunk kapni a zöldektől, mondom ezt annak ellenére, hogy pont a múlt héten botlottak.

    Van még tizenkét meccsünk.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.03.11, 10:14
    Klassz védelem..... mondjuk az is a dordolás extrém bája hogy a Fradi ellen kisárgultak kiállítottak a Videoton meccset hagyják ki...

    Ez a Vidi,egy kész kabaré,színészkedők csapata,főleg az a nagypofájú Lazovics,egy normális bíró,már régen lezavarta volna a pályáról,ezt a mostani Vidit,a Fradi simán verné négy őt góllal,ezek a focihoz,játékhoz tök hülyék,ezt a mai tartalékos DVTK 6-8 góllal kellett volna verni,ha egy kis eszük lenne a focihoz,ezekkel a szerbekkel,az életben nem lesznek bajnokok,

    Bódog "nem akarunk beleszólni a bajnoki cím sorsába, a Vidit is megverjük" Tamás. Gratulálok!

    Elnézést minden DVTK fantól, nem a Diósgyőr ellen irányul a véleményem, és ettől a meccstől függetlenül mondom, hogy saját véleményem szerint abszolút túlzás "rangadóként" emlegetni egy ilyen találkozót! Ez a Diósgyőr koránsem olyan magabiztos csapat, mint lennie kéne, és nem véletlen hogy 16 pont van jelenleg a kát csapat között, nyilvánvaló hogy nem rangadó ez...... Mert tegyük fel hogy nyert volna a DVTK... Akkor ők a jobb csapat? Csak mert a Fradit is megtudták verni, de kikapnak a Paks, Balmaz, Puskástól?? Ugyanmár! Sajnos középcsapat a DVTK, igaz nem ott lenne a helye!
    Elénézst mindenkitől ha sértette amit írtam!
    Üdv, egy ETO fan... Ezt csak azért irom le hogy ne hogy azt higgyétek hogy számomra a Videoton a "szent" csapat...

    Tisztelt Bódog Úr!
    A Fradi elleni teljesítményhez képest legfeljebb 40%-t teljesített a csapata! Nem akarunk beleszólni a bajnoki címbe!???......
    Szerintem induljon el április 8-n, mert a rendkívül jó politikus. Ígérni már tud!!!
    A teljesítés ????

    Én csak az eredménnyel tudok valamicskét
    elfogadni,de a játék,amit focinak csúfolnak,azzal bizony messze nem tudok azonosulni,mert itten ezen a mérkőzésen,két jó támadást,amiben volt fantázia,elképzelés,amiből az első,és a negyedik gól született,azon kívül minden volt,csak focinak nevezni nem lehetett,annál inkább a Lazovics,Pátkai,és még pár játékos, színészkedése,és azok a fölösleges szabálytalanságok,meg a kihagyott helyzetek,és Fiola alakítása,a tizinél,és utána fohászkodás,hogy bizony őőőő nem követett el szabálytalanságot,vagy is minden volt ezen a mérkőzésen,csak focit-focit,azt bizony csak nagyítóval lehetett látni,egész véletlenül,ezzel a játéknak csúfolt labdakergetéssel,ez a Vidi,soha sem fog bajnokságot nyerni,mert több csapattól is ki fog kapni,ebben a posványos bajnokságban,főleg ilyen szerb alakulattal!!!!

    A Fradi elleni négy védőből három nem játszott, csak Sesztakov volt a pályán. Karan stabil játékos normális körülmények között, de a vállát fájlalva kellett beállnia, majd le is kellett cserélni.
    A védelmünktől függetlenül nem azzal a lendülettel próbáltuk letámadni az ellenfelet az első félidőben, mint a múlt héten. A második félidőben már mintha felébredtünk volna játékban, de ez kevés volt. Sima meccs lett belőle.

    Az összefoglaló alapján Tamás Márkon legalább két gól ment el. Az elsőnél a beadást engedett el maga előtt, a másodiknál egy nem túl erős labdát adott vissza Lazovicsnak. Ezen felül volt egy nagy helyzete Lazovicsnak,ahol a kiugró szerbet egyáltalán követte, így az ziccerbe került. A harmadik és negyedik gólnál nem is láttam hátul. Végig a pályán volt.
    Székesfehérváron született a Vidinél nevelkedett, játszott később a Puskásnál is smiley
    A mozgása mindennek nevezhető,csak dinamikusnak nem. Ilyen játékossal a védelemben nehéz is meccsben maradni.

    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2623679