magyarfutball.hu

Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Vasas FC 3 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 1 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.03.04, 11:09
    Ezért a teljesítményért nem kizárólag a vezetőedző a felelős. Nyilván őt könnyebb hibáztatni és elmozdítani, mint 20 játékost kib*szni... Mert itt is igaz a mondás: sz*rból várat építeni nem lehet... A játékosállomány is iszonyúan gyenge, meg az edző is. Ez az igazság.

    Egy picit másképpen látom a meccset. Ajándékoztunk egy gólt, majd a semmiből rúgott két gólt a Hali. Ha ez egy éles meccs mindkét lövésnél a labdát a lelátóról dobják vissza. Második félidőt láttam, ott nem futballozott le bennünket a Hali,

    csak ha az első két lövés gól, akkor nem lehet értelmes focimeccset játszani. A második gólnál Kire hova tolódott?

    Mindemellett nekem is a keserű a hangulatom, mert az biztos, hogy nekünk senki nem fogja kikaparni a gesztenyét.

    Ha mi nem lövünk a semmiből gólt egy meccsen, akkor semmiből. Gyengék az igazolásaink

    Nb III-as teljesítményt láthattunk a csapatunktól. Értékelhetetlen, lelketlen, szemét hozzáállással. Így nehéz a csapatunk mellett kiállni. Ennyi légiós, minek? Az újvárosi kupafiaskó alkalmával különb teljesítményeket lehetett látni az ellenfél részéről, 42 kapott gól... NB III

    Nulla

    Most értem haza Szombathelyről. Ezzel nagyjából mindent el is mondtam.

    A hozzászólásokat látva nemcsak a helyszínen tűnt kilátástalannak.

    Legalább forralt bor lett volna, de még egy kibaszott tea sem volt...

    Az első teljesen az övé, ha egy kapus kijön az ötésfelesen kívülre, onnan mindenkit mentővel kell elvinni, ha ütközik. Itt ő hempergett, egykezes boksz, kommunikáció 0, a labda a hálónkban.

    A 2-ban Vogyicska, akit már értem, miért engedett el az MTK, mert olyan balfax, hogy rossz nézni, röviden / lassabban a kelleténél hazagurítja. Hogy ott Lubika mi a faxért toporgott, nem tudom, de hogy utána a komplett védelem hogy hozza össze a helyzetet a gyereknek ismét Vogyicskával az élen, tanítani kéne. A lövést nincs aki megfogja. Itt 50-50 % ő és Vogyicska érdeme a gólban.

    A 3. kapott gól egy sima kontra, ott James bizonyította, hogy kiválóan tud helyezkedni, kiszorítani az egy szem csatárt, ütközni. Ott bár volt póz Lubika vetődésében, de azt nem írnám az ő számlájára. James utána ismét bizonyította rátermettségét, remélem max júniusban elköszönünk tőle, mert ez a gyerek annyira tehetségtelen és flegma, hogy az már érdem.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138