magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Paksi FC 3 : 2 15:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 0 : 0 (1)
  2. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.29, 14:24
    Nehéz szülés volt. Annak ellenére sikerült nyerni, hogy megint gyorsan gólt kaptunk. Varga kisebb hullámvölgyben van, cselei nem jönnek be. Én Könyvest hoztam volna le Mengolo helyett. Tizenhárom bajnoki után kaptunk újra két gólt.

    Mengolo erőnléte kb 70 perces most. Okosan csak fokozatos terhelést kap. Ha 100%-os erőnléte lesz - nagy értéke lehet a Lokinak.

    Én is Könyvest hoztam volna le. Nem tudom ma mi volt a feladata, de valahogy nagyon nem találta a helyét. Mentek a támadások (már amikor...) és 3-4 védő között próbálta Mengolo, mint egy szem csatár megtartani a labdát, vagy vezettünk ritkán 1-1 támadást szélen, felállt védelem ellen és bent egyedül Mengolo várta a labdát 3-4 védő gyűrűjében... Kellett volna még mellé valaki, pl. én Nagy Kevint tettem volna fel.

    De persze kurva mák, hogy semmi közöm a focihoz a Bandi feltette Takácsot akinek fogalma nem volt hol a labda majd mikor "megtalálta" volt 1 passza, Ádám meg higgadtan befejezte és meglett a 3 pont egy olyan meccsen ahol én a 70. perctől verés-szagot éreztem... "Kurvamák" volt, amit a Hali ellen Tabakovics elb@szott a végén azt most visszakaptuk.

    Egyetértek, most a szerencse velünk volt, nem voltunk jobbak a Paksnál.
    Én se értettem, Könyves miért került ki a jobb oldalra a gólunk után. Szerintem neki sokkal jobban fekszik a csatársorbeli játék, hiányzott is a kreativitása. A középpálya közepe már meccsek óta nem működik, én itt továbbra is rotálnék. Két posztra van 6 bevethető emberünk, de ebből Tőzsér és Jova nincs formában, Csőszben pedig továbbra se látok sokat. Kapjon lehetőséget akkor Kusnyír, ha már a többiek körön kívül vannak. Középső védőt meg igazolni kell a télen (vagy még jobb lenne egy bevethető fiatalt találni az utánpótlásban), mert Mészi (és az eddig látottak alapján Szilvási) meg sem tudja közelíteni Kinyik és Szatmárit játékát.

    Az viszont mindenképp pozitív, hogy megint végigdaráltuk a meccset. Bódi jól használta ki a helyzeteket és Takács is már sokadjára lendített a csapaton nehéz helyzetben. Sok jogos kritikát kapott ő a múltban, de szerintem kifejezetten hasznos kiegészítő ember lett belőle.

    Igen, kell ilyen is. Valahol a csapat tartását mutaja, hogy így is nyerni tudott. Most Kinyik is belehibázott, többször is, ami eddig nem volt jellemző rá, de ezek a fiatal játékosok még ilyenek általában, labilisek kicsit, ingadozó a forma, Varga Kevin sem fog minden meccsen sziporkázni, ez normális.

    Egyébként durva, hogy gyakorlatilag igazán ütős csatár nélkül is gólokat lövünk mostanában rendre.

    Hasonlóképpen gondolom én is.Egy ilyen rutintalan csapattól igazán nagy teljesítmény egy rutinos, évek óta összeszokott Paks legyőzése.Mindegy milyen játékkal.

    4 pontra vagyunk a 2 "sztárcspattól" ,a 3.-at meg pontokkal előzzük.De nem is ez a lényeg.Szerethető a csapatunk a hibáival együtt.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140