magyarfutball.hu

Diósgyőri VTK - Budapest Honvéd FC 2 : 1 18:00

   
   
Upload your own photos! »
  1. Diósgyőri VTK - Budapest Honvéd FC 2017
  2. Diósgyőri VTK - Budapest Honvéd FC 2017
  3. Diósgyőri VTK - Budapest Honvéd FC 2017
  4. Diósgyőri VTK - Budapest Honvéd FC 2017
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.67 (3 szavazat)

játékvezető: 2.67 (3 szavazat)

hangulat: 4.33 (3 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 0 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.22, 10:52
    Na, szerintem ez a vereség egyértelműen az edzőé volt.

    A Diósgyőr semmit nem csinált, de mi még annyit sem, küzdöttek a játékosok, ami az nb1-ben annyit jelent, hogy mindenki ideges és sok a , szurka-piszka, meg a lökdösődés. Kidolgozott helyzetünk nemigen volt, szerintem a tizik is jogosak voltak. A játékosok feszültek, nem tudom Gróf pl. mire gondolt, amikor labdával a kezében megpöckölte a dió csatárt... Holender gólja szép volt, mindenki küzdött, de kb ennyi.

    Rettenetesen sok gólt kapunk, tavaly szárnyaló játékosok nem tudják magukat hozni. A 90. percben két hülye csere pedig megpecsételte a sorsunk. Egyszerűen nem értem, hogy mit akart ezzel. Állítom, hogy ha Holender és Gazdag a pályán marad, akkor marad az X.

    EVDM nem Vérhód szint, de ide egyértelműen kevés, én nem marasztalnám. Semmi hollandos nincs a játékunkban, csak vergődünk, mint a partra vetett halak.

    egyetertek - egy eleg gyenge Diosgyortol kaptunk ki, alig tudtunk helyzetbe kerulni

    kozepcsapat lettunk egy hazai viszonylatban eros kerettel

    Koszta es Zsoter is hianyzik, a 2 fiatal egyelore meg keves

    Abszolút jól foglaltad össze a jelenlegi helyzetet.Frusztráltak a játékosok,Gróftól eddig még hasonlót sem láttam,Lovricot úgy kellett lefoglalt,hogy ne menjen a bírónak,Marci is veszekszik mindenkivel.Holender higgadtsága és gólja dicsérete,Lanza is sokat higgadt korábbi önmagához képest,sajnos néha inkább apatikusnak tűnik.Sajnos már nem olyan hatékonyak Marcival,mint a tavasszal,nagyon készülnek rájuk az ellenfél védői,rendszeresen provokálni őket ez nagyon látszott tegnap,de pl.múltkor az angyalföld ellen is. A játekvezetők néha partnerek ebben a durva játékban,de természetesen sokkal komplexebb problémáról van szó,mintsem a bírók nyakába varrjam. A csapat jól láthatóan vergődik egy számára idegen játékrendszer útvesztőjében.Nagyon sok a kapott gól,összesen kettő (!) meccset tudtunk elhozni kapott gól nélkül, még az elején a Haladás es a Felcsút ellen. A játékunk sematikus könnyen lekövethető, nélkülözi a gyors ritmusváltásokat,ami tavasszal még nagyon,de hellyel-közel a bajnokság elején is ment. Folyamatosan hátrányban játszunk,eltolódik a védekezés k,buta gólokat kapunk.A Diósgyőr elleni utolsó percek borzasztóan,nyáron ugye a 98 percig vezetett meccs 97.(!) percében egyenlítettek (á la Saskőy Szabolcs),most a 92.-ben ragadtak velük a második büntetőjüket,ami szintén nem szokványos,amúgy sajnos jogosnak tűnt. A Tábor viszont ismét jól nyomta,messze a csapat fölé nőtt.Külön örültem a Szombathelyen jelenlétének a szektorban. És nálam Gróf is megérdemelt egy jópontot az első tiziért. A másodikban sajnos elküldték gyufáért. A szezon előtt nem vártam címkézés a csapattól-egy dobogó

    ár nagy eredmény lett volna-de lassan lehet,hogy revideálnom kell a várakozásomat,nem annyira a keret,mint inkább az ezért eredmények miatt.Szerdán a Kaszinó-fodbal Gyuri vezette Budaörs Tatabányán,aztán az életéért küzdő Balmazújváros a változatosság kedvéért idegenben.Hááát...Innen szép nyerni.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387