magyarfutball.hu

Vasas FC - Paksi FC 3 : 1 18:00

   
   
Upload your own photos! »
  1. Vasas FC - Paksi FC 2017
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.08.27, 10:01
    Örüljünk a győzelemnek, de ez tragikus volt!

    Örüljünk a győzelemnek, de ezt nézni rettenetes volt. A fél csapat formán kívül. Remili a csapat kerékkötője. Nem sérülés miatt cserélték le, hanem már járni sem bírt.... Milyen az erőnléte? Ristevski nem tudom, mi történt vele, árnyéka önmagának. Nem beszélve Burmáról. Szerintem csak az edző miatt játszik.

    A középpályára és előre is elférne az igazolás. Csatárnak nevezett játékosok voltak a pályán.

    Győztünk, örüljünk, és gyorsan felejtsük el. A szerencse is kellett a győzelemhez. 2 kapufát is rúgott a Paks.

    Csak megjegyzem, a 80-88 perc között át sem léptük a félpályát.

    Bazi nagy szerencsénk volt (,ami máskor semmi nem volt).Sima x-re álltunk,elfogytunk a 70.percre,edzői hibának tartom már én is a rizikós visszahúzódást,védekezést,több pont ment el már így.Reméljük kipihenik magukat a fiúk,de erőnléthez (alapozáshoz) kevés a szünet.Jöhetnek vissza a sérültek +igazolások.

    Egyetlen esélyünk ez volt ,hogy visszahúzódunk és abból kontrázunk! Ez a Paks játéka alapból ,de ugye hátrányba voltak és menniük kellett! Más kérdés , hogy például Pavlov mintha ott se lett volna! Nem tudtunk nagyon ellentámadásokat vezetni!

    A lényeg, hogy most a szerencse nálunk volt, ennél csak jobb lehet! De támadó középpályás és csatár annyira kéne mint egy falat kenyér!!!

    Misi nem egy hibáját felhánytorgattam mr én is. A csökönyössége nekem sem tetszik.

    DE a mai meccs előtt és alatt meghúzott minden olyan (utólag őt igazoló) dolgot, amiből jól jöttünk ki.

    Lecserélte a qrvalassú Vaskót Jamesre. Bejött neki? Be. És nem a srác góljára gondolok. Ahogy itt többen a válogatottba követelték Vasit tavaly a 3 gólja után, én akkor is majdnem szélütést kaptam, amikor megláttam, hogy kezdett... Az ostoba szpíker meg Simek is oda-vissza dicsérte, meg hiányolta. Csak azt nem tudom, mire.

    Másik húzása volt a sérülés után felépülő Gaál helyett behozni Pavlovot. Egy olyan játékost, aki meg tudja tartani elöl a labdát, ÉS!!! minimum 2 védőt leköt, tehát az ellenfélnél kettővel kevesebben védekeznek. Nem élete meccse volt az ukránnak, még azt is mondhatom, hogy gyenge volt még a saját szintjéhez is, de a koncepció jó volt.

    Harmadik húzása, hogy megbontotta a jobbon a balfax Szivacs-Burma párost. Mivel hátul sok alternatíva nem igen van jelenleg, esetleg játszhatott volna egy Szivacs mögötti Hámesz-Vaskó-Kire hármast, de mivel a honfitársa a liblingje, amíg a csehek nem jönnek, ő játszani fog. De egy féket kivett.

    Negyedik húzása, hogy amikor látta, hogy Vogyicskát meg fogják futni, be fogják vinni a málnásba sokadszor a jobbon, és ketten viszik a sztárjobbekkünkre, behozta a friss, és talán koncentráltabb, védekezni jobban (?) tudó Szivacsot. És megoldotta az utolsó 10-15 percre azt az oldalt.

    Basszus, ez az ember abból tud főzni, amilye van.

    Ma szerintem a lehetőségeihez képest qrvajól cserélt, és qrvajól meccselt. Nem mindig van ez íg. Én értékelem.

    És a másik: "ÉZZETEK A TÁBLÁRA, HÚZZATOK A ....."

    Nyertünk 3:1-re. Mi kell még a jelen helyzetünkben?

    Baxuk le az edzőt, mert a kondás zakó után nem gáláztunk?!

    Regi mumust sikerult vegre megverni, aminek hihetetlenul orulok! Az egesz csapat jol hajtott es Berecz bombaja igazan beakadhatott volna, szepsegdijas loves volt. Mind James es Gaal golja remek volt, kar volt megint az elso felidoben bekapott utolso perces goljaert megint. Jo lett volna kevesebb teruletet atengedni a Paksnak, de orulok h nem kaptunk ujabb golt es a csapat remek slusszpoent szolgaltatott a 7 percet hosszabbito bironak (na meg ki tudja meg arra is mennyit rakott volna ra). Viszont egy csatar valoban kellene meg!

    Czingi fiatal, nála látszik mekkora a különbség az első és a másodosztály között. Jó úton jár, amennyiben higgadtabb, nyugodtabb lesz a kiélezett szituációkban játszik majd.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138