magyarfutball.hu

Vasas FC - Puskás Akadémia FC 2 : 0 18:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.31, 12:54
    Nehéz a hatalom csapatának lenni. megviseli az idegeket. Pintér a végén visszajött a játékoskijáróból és ezt közölte a lelátó dolgos népével: "Kapjátok be a f...om, köcsögök!" A negyedik sporinak hallania kellett, mert két méterre állt, de nem lesz benne a jelentésben, itt csak a szurkolókat büntetik, a felcsúti Menottira nyilván nem vonatkoznak szabályok. Legfeljebb az, hogy minden játékost megkap, akit csak megkíván azzal a fene nagy természetével, és a bíró nem fújhatja be a tizenegyest ellenük.

    Viszont ez mind rendben van, mert tizenöt perc kivételével nem voltak a pályán. Mondjuk a kapufánál kellett egy kis mák, de egy játékosuk se kéne, na jó, talán a jobbszélső, aki, ugye eleve hozzánk készült, csak aztán kapott egy telefont...

    Hajrá Vasas!

    A véleményem szerint a mai meccs három pontja mellett volt néhány említést érdemlő dolog.

    A negatívum , ami nálam erősen kivágta a biztosítékot, az a bíró működése volt. Szerintem ennyire klasszikusan valamelyik csapat ellen fújni, az szinte hihetetlen. Igazi gyökér volt.

    Aztán ami nagyon tetszett, az a Zsombi játéka. Remélem a következőkben az ellen nem úgy akarja kivenni a meccsből, hogy lerúgja. A Vidus teljesítménye érdekes módon ugrásszerűen jobb lett a Zsombi mellett. Aztán a Murka , a Szivacski hihetetlen melót tett a pályára. Ma a Zé kicsit kilógott a sorból, de Õ is nagyot harcolt.

    Nagyon jók voltak a cserék is, időben és a posztokat tekintve is.

    Azt hiszem, hogy a két cseh védővel és egy Kulcsár kvalitású gyors csatárral megoldódnának a gondjaink.

    A csutiakat verni mindig öröm! De nagy volt a feje a tolódás nagymesterének! Azt is jó volt látni!

    Azért az is érdekes, hogy az " illetékes " helyen nem veszik észre a totális érdektelenséget a pafcnál! Valaki írta és igazat adok neki: nagyon sz..r lehet olyan csapatban játszani, amit mindenki és mindenhol utál!!!!

    Pintért egyébként közelről figyeltem, a 2. gólig folyamatosan presszionálta a játékvezetőt, és a hozzá legközelebb álló partjelzőt is. Sajnos a lehető a legtragikusabb dolog, hogy ha a hülyeség ilyen rendkívüli akaraterővel, és pozícióval párosul. Mondjuk ez jellemző a csapat létrehozójára, és egyetlen igazi szurkolójára is!

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138