magyarfutball.hu

Debreceni VSC - MTK Budapest 0 : 0 18:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.04.18, 13:49
    A mai meccsen eldőlt, hogy ki fogunk esni! Ez a csapat teljesen reménytelen. Ki a fenét fogunk mi megverni?

    Szerintem mi jobbak voltunk mint a Gyirmót ellen, az MTK meg sokkal rosszabb a Gyirmótnál is. Csak megint nem sikerült gólt rúgnunk. Kapni nem nagyon tudtunk volna, egy fél helyzetükre sem emlékszem...
    Ezzel együtt melegszik a helyzet, jövőhéten nyerni kellene.

    Most annyi tudatosságot láttam a támadásainkban, hogy néha kényszerítőzni próbáltunk. Kár, hogy egyszer sem sikerült. A végén annyira reménytelen volt, hogy Tőzsér kezdett el szólózni. (!!!) Amúgy meg megint az adjuk be az izéknek ment. Épp csak a beadás nem azonos azzal, hogy valahova berúgjuk a 16-oson belülre oszt lesz valami. Elkeserítő volt, hogy még Tőzsér beadásai sem jutottak el ember közelébe. És a végén sem nyomtunk, ugyanúgy, hogy a Gyirmót ellen sem, alig mentünk fel a támadásokkal az uccsó percekben, nem volt meg az a lendület, hogy most aztán mindenáron begyötrünk egy gólt.

    Jellemző a támadóink tejesítményére, hogy Brkovics volt a legközelebb a gólhoz. Tőzsér negyedórákra eltűnt. Holmanra nem találok szavakat.

    Sokszor leírtam, ez nem az őszi Loki, abban a játékban volt tudatosság, elképzelés, a szebb jövő reménye (jöhet a flame...), de ez reménytelen fos. Nem hiszem, hogy ezekből a támadókból ennyit lehet kihozni. Kész, én ezzel leszámoltam. Ha bent maradunk jó, nyáron eresszünk szélnek kb. mindenkit Pontessel az élen, aztán hátha valami jobb kisülhet abból. Ha kiesünk, tragédia, de majd járunk nb2-be a szép csilivili stadionba. Annak is meglesz a varázsa, szépen szimbolizálja majd az egész fideszes sportpolitikát, a tulaj meg a helyi politikusok hozzáállását, ja meg mindenkiét, beleértve a szurkolókat és a játékosokat is, hogy ne feledjem őket. De akkor legalább vakarhatják a fejüket az illetékesek, hogyan magyarázzák meg a szarkupacot, mert akkor már nem lehet mellébeszélni.

    Ma Holman végleg lejáratta magát a szememben. És az a baj, hogy rajta kívül is sokaknak már csak a saját érdekük fontos, ezért nem passzolnak, hanem mindenáron gól akarnak lőni.

    Megy az egyénieskedés, csak azt nem tudom, hova igazolnak majd nulla teljesítménnyel a Holman, Handzsics, Feltscher és társaik?

    Szerintem ezen a szánalmas, nyomorult meccsen nincs mit elemezni max annyit, hogy ismét léptünk egyet az nb 2 felé vezető úton!

    Lehet itt szidni Ferenczit, ok is van rá, de könyörgöm 8 meccsen az 5 támadónk 1 gólt lőtt..... ez senkinek nem tűnik föl csak az hogy szegény Ferenczi aki nem balhátvéd alászalad egy labdának? Õ legalább küzd és hajt minden meccsen, nem úgy mint pár futballkurva primadonna a csapatban! Vagy ő a soros saját nevelés akit páran kipécéznek maguknak?

    Tele vagyunk hulladék sehová nem kellő, motiválatlan vándormadárral de Ferenczi a céltábla? Gratulálok!

    Ami Ferenczit illeti tegnap kint voltam a meccsen és figyeltem a játékát, direkt azért mert nagyon sokan elédetelenek vele.

    Amit megfigyeltem az az , hogy támadásban kifejezetten hasznosan tud játszani. Nem egyzser adott nagyon jó labdákat és szerintem jó ballába is van. Ami azonban tény,hogy védekezésben botrányosan gyenge. Aláfut a labdáknak, nem elég aggreszív és állandóan behátrál. Nagy kérdés persze az, hogy ha Ferenczi ennyit tud balhátvédként, akkor miért nem Barna játszik, aki fiatal és szerintem ezt a szintet tán ő is hozná. Legalább 1 meccset kapna. Ott van Szatmári példaként. Kövezzen meg valaki, de szerintem semmivel nem rosszabb mint Mészáros sőt..... Õ még tudna fejlődni, hisz csak 22 éves Mészáros meg lassan 38. Egyszerűen bátrabban kellene hozzájuk nyúlni, ahogy a többi NB1 csapat lásd Vasas, Haladás, MTK stb. Persze ezt sem lehet ész nélkül tenni, de szerintem Szatmári már bizonyított annyit, hogy lehet rá számítani és szerintem Barna is megkaphatná a lehetőséget.

    Néha az az érzete az embernek, hogy ez a Pontes megőrült, amikor arról beszél, hogy elégedett a játékosok hozzáálláásával, meg a meccsel, pl. az MTK ellen. Sajnos, én úgy érzem ettől többről van szó, amire szombaton döbbentem rá. Konkrétan arról, hogy ez a keret ennyire képes, ezek a játékosok ennyit tudnak.

    Amikor azt látom, hogy labdakezelési gondjaik vannak a játékosoknak, akkor azt mondom én is, hogy ezektől túl sokat várni nem lehet, hiszen ezt már tizenévesen meg kellett volna tanulniuk. Másik példa a kétmillió eurós csatárunk, aki három gyönyörű (de tényleg!) beadásról mindháromszor ugyanúgy késett le. Vagy éppen ott van Holman, aki az első félidőben eleresztett egy olyan lövést tiszta helyzetben, ami alig vánszorgott el a kapuig, a második félidőben meg a közel 2 méteres kapust próbálta átemelni, meglepő módon sikertelenül.

    Összegezve: ez a magyar bajnokság, ahol az utánpótlás-képzés azért van, hogy a TAO pénzeket lehessen kiszivattyúzni a rendszerből, és évek óta egyre szarabb. Ez az a bajnokság, ahol remekül kereshetnek Bundesliga 3-as szintű jött-ment légiósok.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140