magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 1 : 1 20:30

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2017
  2. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2017
  3. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2017
  4. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2017
  5. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2017
  6. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2017
  7. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2017
  8. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2017
  9. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2017
  10. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2017
  11. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2017
  12. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2017
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 2 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.04.09, 15:52
    Varga és Lovre mostanában remek. Erre baszdmeg mások élik meg a mélységeket éppen. A tököm tele van, hogy a Radó, Varga, Lovrencsics, Bognár, Gyurka, Böde, Moutari hetesből 3-4 fönt, míg 3-4 lent van, majd cserélnek...
    Most éppen Gyuri és Bogesz akasztott ki, de nagyon.
    Az egyetlen játékos a támadó szekcióban, akire mindez nem igaz, az a kiegyensúlyozottan borzalmas formát mutató Kleini. Miatta nem kell aggódni, ő hozza a meglepetés nélküli játékot...


    Négy belső középpályással álltunk fel, egyedül Moutari volt vérbeli szélsőként a pályán. A Doll által említett "szuper" rombusz alakzat akár működhetett is volna, de a Botka-Sternberg szélső hátvéd kettős közel sem tudja úgy támogatni a támadásainkat, mint a Dilaver-Ramirez duó - igaz, a védő munkájukat megbízhatóbban látják el - ezért nem működött a rombusz alakzat. Doll, miután jól kidühöngte magát a kispadon h nem működik az általa kitalált felállás, a 2. félidőre behozott kettő(!) darab jobbszélsőt.. hát erre már nehéz mit mondanom. Szerencsére mindketten jól szálltak be a meccsbe, Varga Roli és Lovre is lendített a támadó játékunkon, de láthatóan zavarban voltak h egymás nyakán "tobzódtak". A másik dolog, ami értehetetlen volt számomra az, amit kis a Bogesz-szel művelt. Kezdeti egy olyan csapatban, amelyikben nincs széljáték, majd amikor végre lettek szélsőink a pályán és kijöhetett volna az, amiben Bognár erős, lecseréli. Még szerencse h Hajnal nagyot javult a 2. félidőre és valamennyire mozgatni tudta a szélsőinket.(pl. a gólunknál is) Dollnál ugyan azt látom, amint annak idején Moniznál, elvesztette a fonalat, össze-vissza variálja a csapatot, több játékost is nem a helyén játszatja, ezért most már rendszeresen adunk egy félidő előnyt az ellenfeleinknek.


    Nem akarom egy ember nyakába varrni a tegnapi meccset, de Djuricin játéka nem egyszerűen gyenge, mint a többieké, hanem FELHÁBORÍTÓ. Ügyetlen, eszetlen, nem érti a lest, és szélsőségesn önző. Már megint eldönthette volna a meccset az első félidőben, ha nem belebassza az emberbe, hanem kipasszol oldalra. És minden meccsen van 3 ilyen. Amikor ilyen fosul megy a játék, nem engedhetjük meg magunknak ezeket.
    Tetézi, hogy telesírja a sajtót, hogy milyen rossz itt neki, mert nem a pozíciójában játszik. Na, most ott játszhatott, és ugyan azt csinálta. Össze vissza forog, majd belebassza az előtte állóba. Az nb3ban kettő ilyen után lecserélném.
    Húzzon innen isten hírével, nem akarom többet Fradi mezben látni.
    Kleinheisler meg a legnagyobb csalódás evör. Sajon igaza volt a tintás urbánnak, ezt a srácot nem németet tanulni küldték haza....


    Gyurit is leépitette Dolly a télen.
    Tegnap tényleg centert játszhatott az igaz,viszont szélsőjáték nélkül nehéz centerezni.


    Három hazai meccs melyet gólokkal kellett volna nyerni (mezőkövesd, paks, mtk - 7 pont ment el). Ha egy két játékosnak el kell gondolkodni, akkor Dollnak is el kell gondolkodni a jövőről. Taktikailag egy nulla a csapat, lassú-körülményes játék (mintha büntetnék őket a rossz passzok miatt és inkább hátra felé passzolnak), támadó játék kritikán aluli, , folytonos variálás a kezdő csapattal, játékosok egyrésze nem a saját posztján játszik (akkor minek hozták ide). Tegnap is 1-2 perc van vissza, mi jövünk bedobással és az ellenfél rúg gólt. Ezt a minőséget a soroksára kölcsön adott és a keret átalakítás miatt elpasszolt magyar játékosok és egy-két szabadon igazolható (pl. lásd Mevoungou) és keretben lévő magyar játékosok (ha posztjukon játszatnák) is tudnák produkálni egy negyed ennyibe kerülő magyar edzővel és még lehet hogy meg is szakadnának legalább a hazai pályán. Legnagyobb probléma, hogy egy-két játékos kivételével oda se teszik magukat, és felháborító, hogy az üllői út lassan az ellenfeleknek lesz hazai pálya. REMÉLEM NEM AZ ARSENAL MODELLT VETTÉK ÁT A VEZETÖK, mert akkor újra jön a hét szűk esztendő.


    Doll kapcsán SZERINTEM csak egy kérdés merül fel:
    - Több van ebben a keretben vagy sem.
    Ha nem és kihozza legtöbbet, vagy minimum ami benne van akkor rendben. De ezt szerintem alig hiszi el valaki, ez a keret a meglévő hibákkal is többre hívatott, legalább is hazai szinten mindenképpen.
    Hatalmas pénzből tudunk gazdálkodni, nem sokszor fordult ez elő történelmünkben és ezt sajnos nem jól használtuk fel az elmúlt 1,5 évben.
    Szép kezdés volt Dollal az több, mint 2 év, ezt soha sem szabad neki elfelejteni ! Nem csak eredményesek voltak ezek az évek hosszú hosszú keserve időszak után, de pl a 2015ös év játéka nagyon-nagyon régen nem látott szép foci volt, jó volt látni a csapatot, az is Doll volt.
    De a múltból megélni sokáig nem lehet, főleg nem a Fradiban.
    Itt legendák tűntek el, mert volt néhány rossz meccsük.


    A legnagyobb gond a sebesség.
    Pedig évek óta azt szajkózza a vezetőség is,hogy gyors játékosok kellenek.Csak olyat meg egyet sem szerződtettek a legfontosabb csapatrészbe a középpályára.


    A tegnapi Hajnal,Gera,Bognár,Kleini középpálya érthetetlen.
    Nemcsak lassú,hanem alacsony és súlytalan volt,mindez a lóbaszó diósok ellen.


    A meccs végén nem tudtam eldönteni, hogy az időhúzó, cigánykodó borsodiakra haragudjak, a tökéletlenül meccselő Dollra, vagy a sorozatosan buta hibákat ejtő játékosainkra. Reggelre kialakult a sorrend : Doll, játékosok, és nagyon lemaradva a diósok.


    Amit te szeretnél látni,az az eszetlen rohangálás,ami az utolsó 20 percben volt,azt én nem!Az minden volt,csak nem tudatos játék!Én tudatos,taktikus,jól felépített játékot akarok látni,a megfelelő játékosokkal a megfelelő posztokon!


    Az,nem foci,hogyha csúszunk-mászunk!Ahhoz,hogy jó focit lássunk, tudatosság kell,kreativitás,taktikai érettség és főleg dinamika!De ha nincs elképzelés,hova szaladjanak a játékosaink?Gera és Hajnal is olyan szinten körülményesek,hogy az amúgy sem gyors játékot is tovább lassítják!Ja,és meg egy dolog!Akkor azt is el kellene döntenünk,hogy milyen focit akarunk látni:technikás,játékos,sokpasszos focit,vagy kontrára játszó,a focit ölő játékot,mint tegnap a Dvtk?


    Kár hogy az nincs az összefoglalóban, amit a Diósgyőr a 2. félidőben folyamatosan művelt: állandó időhúzások, a kapus vagy 5 percet lopott el a kirúgásaival, színészkedésével, iszonyatosan primitív módon faragták a játékosainkat. Radosnak járt volna egy sárga, akkor nem törik meg a játékunkat a legvégén. JA: és tényleg 11-es volt, szóval megint volt egy mérkőzést befolyásoló játékvezetői hiba.


    Nem értem Dollt. A múlt heti húzása után, 4 belső középpályással kezd. Első félidőben féloldalas volt a csapat. Mintha kötelező lenne Lacikát berakni, véletlenül se két szélsővel kezdünk. Teljes zagyvaság van a stáb fejében. A diósgyőr a sok időhúzás ellenére jobb volt.


    Sajnos ezt a közpályát nem bírjuk el Gera-Hajnal-Kleinheisler.
    Mindhárman olyan játékosok, hogy bennük van egy-egy jó megmozdulás kulcspassz esetleg meccsenként, de ennyi.. én Gerát látom a legjobbnak közülük, mert ő legalább tud védekezni is.
    Hajnal eszméletlen lassú volt tegnap, Kleinheisler meg egyszerűen buta a játékhoz. Remélem fizetnek érte, hogy játszik. Szerelni úgy próbál, hogy hátulról nekimegy az ellenfélnek természetesen lefújják, passzolni nem tud. Legalább körbefutna mindenkit, de ez sincs, belőle egy játékost lehetne még csinálni, de ahhoz is sokat kell fejlődnie : védekezőközéppályás. Fusson mint a gép, szedje el a labdákat aztán adja oda annak aki képes jó helyre passzolni.. Dibusszal is kellene kezdeni valamit, mert idén szinte védése sincs és így nehéz, kirúgásai nem nagyon jók, egyből elveszítjük a labdát. A legszembetűnőbb, hogy nem merünk játszani. A kieső DVTK is előrefelé játszott amikor tudott, nem passzolták a kapusig stb... Néztem valamelyik nap a női válogatott meccsét irigykedve, hogy első szándékból és előre milyen pontosan játszottak és gyorsan.


    Ilyet nem lehet nyilatkozni szerintem. Kritizálni a játékosokat egy edzőnek az öltözőn belül szabad csak, még ha nem is név nélkül kritizál. Meg nekünk itt a fórumon. A nagyobbik baj, hogy ez az egyes játékosok így, egyes játékosok úgy, ezt a dumát már hónapok óta hallgatom, még sem történik semmi. Lovrencsics is minden meccsen kihajtja magát, mégsem játszik. Nálam Varga továbbra sem jó focista, de ugyanez. Ezek a játékosok mégis a padon vannak, pedig elvileg ő az ilyen játékosokat szereti. És akkor elvárja, hogy megértsék a szurkolók a nyilatkozatait.


    Igaza van, egy bajnokcsapat nem ilyen. De egy bajnokcsapat edzője se. Minden mérkőzésen újra és újra kiderül hogy ő már ezt a csapatot nem képes fölrázni. Ilyenkor kell elgondolkodni az edzőváltáson. Még egy dolog: tegnap este Hajdú B. István úgy jellemezte a pályára küldött Kleinheisler, Bognár, Gera, Hajnal négyest mint egy rendkívül kreatív csapatrészt. Csak tudnám hogy honnan szedte mindezt? Se Kleinheisler, se Bognár nem találja a helyét ebben a csapatban. Megkockáztatom: egyikük se üti meg a mi általunk elvárt színvonalat. Nem volt szerencsés az idehozásuk. A két öreg még csak-csak. Igen ám, de rájuk hosszabb távon már nem igen számíthatunk. Vagyis "jól nézünk ki".... És akkor még nem is beszéltünk Dilaverről és Djuricinről. Nekik - úgy tűnik hogy -nincs már kedvük játszani nálunk.


    egy játékos előre gondolkodik. Mikor jön felé a labda, már úgy helyezkedik, fordul, hogy a levétellel már előkészíti a következő mozzanatot. Na, ez az, amiről nincs, és nem is lehet sok fogalmuk a játékosoknak, ha minden meccsen ad hoc jelleggel állítják össze a posztjukat és a taktikát....


    Mondjuk a letámadás ellen a rombusz alakzat 4 irányítóval egy elég rossz edzői húzás volt.


    Halálra volt ítélve a csapat,ebből a 4-esből nincs labdaszerző és ütköző ember.mikor szerkezetet váltott és rájött hogy ezt a lassú ném futú Diós védelmet futásra kell kényszeríteni egyből volt eredmény. Ez a csapat 4-1-4-1 re képes két szélső védővel és két támadó szélső futó játékossa, valamint egy fix védekező, szűrő emberrel. Egyszerre égette meg a 4 kezdő válogatott belső játékosunkat.


    Van úgy, hogy a ellenfél jobban játszik, van úgy, hogy szarul állunk fel, van úgy, hogy nem vagyunk képesek kapuba találni. De én egy magyar szinten jó meccset láttam.
    Lényegesen megkönnyíti a helyzetemet, hogy már jó ideje nem görcsölök azon, hogy meg fogjuk-e védeni a bajnokságot és persze a kiváló társaság, akikkel végignézhettük a kapufák, a tahó időhúzások, a rugdosódás, a saját balfaszkodásaink és persze az ellentétes félidők mérközését.


    Megjegyzem, Varga kapufájánál Zoli, a góljánál pedig Hajnal adott zseniális 40 méteres labdát. Túl sok esélyes nincs a cspatban a középpályáról, aki legalább néha adna ilyeneket.

    http://ulloi129.hu/2017/04/08/doll-egy-bajnokcsapat-nem-ilyen/