magyarfutball.hu

Paksi FC - Vasas FC 1 : 0 15:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 0 : 3 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.12.11, 18:10
    Hát láttam egy párszor játszani már a Paksot, de ilyen szarul, ötlettelenül játszani még sohasem.


    Köszönöm a csapatnak, a vezetőknek ezt az őszi eredményt. Azonban azt megjegyzem, hogy most van bennem egy kis szomorúság! Hogy miért? Mert amit az ősszel felépített a csapat, ezen a Paks elleni mérkőzésen sikerült lerombolni.

    Kin volt végignézni ezt a mérkőzést. Lehet már nálunk beköszöntött pár napja a téli szünet?

    Most már csak a 3-dik helyen vagyunk, bár ugyanannyi ponttal, mint a Vidi, és a Kispest.

    Be kell látni, csatárok nélkül nem megy. És azt is, hogy akárhogy sztárolják így egyesek a Berecz, Vida kettőst, vannak náluk sokkal jobb játékosok más csapatoknál. Erőlteti itt az edző jobb oldalon Burmeistert, Szivacskit, Kleiszt, Murkát, de ők nem váltották meg a világot. Osi aki meg válogatott kerettag volt sérülése előtt, még a kispadra se fér be. Én ezt nem értem.

    Bízom benne, hogy a tél folyamán igazolunk egy befejező csatárt, meg 1-2 középpályást.

    Mondja meg nekem valaki, minek hoztuk Kulcsárt, Manjekart, ha nem is játszottak egész őszön?

    Na de ez az eredmény is örömteli, és reményem szerint tavasszal ettől csak még jobb lesz!

    Még egyszer köszönet a csapatnak, a edzőknek, a vezetésnek, és a tulajdonosnak ezt az őszt!

    Hajrá, Vasas


    Sajnálom, hogy így alakult. Még döntetlennel is az első helyen teleltünk volna.

    A gólt megint összehozták hátul, várható volt, hogy a Paks kivédekezi a meccset, abban nagyon jók, bár a végén a kontráknál nekünk volt szerencsénk, de a helyzetünkön nagyon nem változtatott volna, hogy 1:0, vagy 2:0.

    A múlt évhez képest ez még így is bravúr a javából.

    Ezért mindenképpen jár a gratuláció mindenkinek akinek van köze a sikerben, mert azért ez mégis inkább siker, mint kudarc.

    Talán egy kis szurkolói csalódás.

    Tavasszal újult erővel kell a csúcsot támadni, nem minket fog a teher nyomni. Kb megint 4-5 forduló után kell élre állni és ott is maradni.


    Nem tudok haragudni a mai 0-1 miatt. Szerintem mentek mint a mérgezett egér. Nekem az a meggyőződésem, hogy folytatni kell az építkezést és valóban V.M.-nek lesz igaza azzal az egy - két évvel. A fehérváriak még néhány milliárddal jobbak. ( A ződek a zseton ellenére sem!! )

    Azt szerintem mindenki látja, hogy hol szorít a cipő. A Pavlov jól tartja a labdát és teszi le az érkezőknek, de kellene igazi befejező. Valószínű, hogy télen a piacon ilyen nem lesz, de akkor is keresni kell.

    Aztán szerintem a paksi tréner indián tánca a meccs után azt juttatta eszembe, hogy biztos, hogy ez kell a magyar focinak? Amit ma játszott a paks az a röhej kategória volt. Maradjunk annyiban, hogy a zöldek, meg a Honvéd elleni meccs, meg a mai nem ugyanaz a sportág. És valószínű, hogy a szövetségi kapitánynak is ezért fáj a feje a hazai trénerektől.

    Örülök egy olyan fél idénynek, ahol a mi hátunkat nézték, és nem mi másét.


    A német védőnek én a magam részéről megköszönném eddigi munkáját és a téli szünetben elengedném. Ennyit bármelyik magyar védő tud, aki ma kimaradt (Vaskó, Debreceni). Az agyam akkor borult el végleg, amikor a 89. percben 30 méterről elvállalta ballal a kapura lövést, ami a verebeket zavarta le a paksi fákról, amikor kb. 8-an vártak beadásra.



    Pavlov. Megnyerhette volna a meccset. Be kellett volna rúgni a két 1000 %-os helyzetet. Lazán, flegmán. Ehelyett egyszer erővel bele a kapusba, másodszor meg hazaadta. Ennyi.

    Pontrúgások. Az év első felében erőből, keményen jöttek be a labdák. Meg is lett az eredménye. Számos gólt fejeltünk. Most? Mintha túlfűzött, lekonyuló spagettik röpködnének be, amit egy 1,95-ös paksi kapus játékos edzésként kapkodott le a levegőből.

    Amúgy minden nézőpont kérdése. Ha valaki a szezon előtt azt mondja, hogy a téli szünet előtt a harmadik helyen leszünk, lazán mosolyogtam volna. Most viszont nehezen tudom megemészteni, hogy nem vagyunk az elsők. Ha Videotontól, vagy a Fraditól kikapunk, azt mondom, benne van, de olyan meccseket elveszteni mint a GYIRMÓT és a PAKS!!!

    Ettől még mindig hajrá darmstadti, leicesteri VASAS!


    A mai meccs a legrosszabb fajtából volt. Felborult a pálya és mégis kikaptuk. Az utolsó 10 percet nem érdemes figyelembe venni, ott már kockáztatott a csapat. 1-0 vagy 3-0 ugyan annyi pont. Előtte kellett volna eldönteni a meccset a kevés helyzetből. Az ilyen tömörülő csapatok ellen nincs több helyzet mint 2-3. Ezek meg is voltak, sajnos Pavlov rossz megoldást választott mind a kétszer. A paksi gól komikus volt. Geri többet visz, mint hoz. A reklamált tizenegyeseket majd megnézzük, ha megmutatják.


    Tudom,hogy dúrva az összehasonlítás és sokaknak nem fog tetszeni,de erről a mérkőzésről a Szanyó Karcsi féle csapat jutott eszembe. Támadunk,ha kell,ha nem! A Paksnak nem volt jó az x,nekik előbb -utóbb jönni kellett volna.Az látható volt,hogy ha beszorítjuk őket kevés lesz a hely,a lehetőség. Most ebben a vereségben az edzőnk is vastagon benne van! A nálunk sokkal gyengébb csapat kedvére játszottunk!


    Az M4 összefoglalói botrányosak. Szerettem volna visszanézni a két büntetőgyanús szituációt, persze ezek és még egy pár második félidei gólhelyzetünk nem fért bele (nem csodálkozom azután, hogy a honvéd elleni Zsombi kapufa sem számított "nagy helyzetnek"smiley. Ezek után aranyos mikor a szakértő azt mondja a stúdióban:"az összefoglaló alapján úgy tűnik....".

    Csapat szinten elfáradtunk a végére fejben (nem csak erről a meccsről beszélek), de aki nem elégedett a csapat őszi teljesítményével, az szed valamit tisztánlátás ellen.

    Vasas Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138