magyarfutball.hu

MTK Budapest - Debreceni VSC 1 : 1 15:30

   
   
Upload your own photos! »
  1. MTK Budapest - Debreceni VSC 2016
  2. MTK Budapest - Debreceni VSC 2016
  3. MTK Budapest - Debreceni VSC 2016
  4. MTK Budapest - Debreceni VSC 2016
  5. MTK Budapest - Debreceni VSC 2016
  6. MTK Budapest - Debreceni VSC 2016
  7. MTK Budapest - Debreceni VSC 2016
  8. MTK Budapest - Debreceni VSC 2016
  9. MTK Budapest - Debreceni VSC 2016
  10. MTK Budapest - Debreceni VSC 2016
  11. MTK Budapest - Debreceni VSC 2016
  12. MTK Budapest - Debreceni VSC 2016
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 1 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 1 : 1 (1)
  2. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.11.20, 19:01
    Néha nagyon szép az összjátékunk. Holman viszont rengeteg labdát elszór, cselezgetni akar, amikor passzolni is lehetne, stb. Az MTK eddig harmatgyenge, huszonpárméteren védekezik, Tőzsér szabadon szervezhet hátulról, eddig az ő passzai mozgatják jól a játékot.


    tényleg olyan az MTK stadion mintha teremfoci lenne.


    Meccs közben (35.perc), 45 perc sorbanállás után kifogyott a nyomtatóból a tintapatron, kint maradt kb. 50 néző...


    Hogy a búbánatban nem lehetett ezt szar mtk-t megverni. Vass Ádám, a maga hatalmas magasságával úgy verte Vitteket, hogy "öröm" volt nézni. A francba.


    ameddig ilyen kurva lassan járatjuk a labdát elől, addig nem fogunk tudni gólókat lőni , mert egy megye 3 -as csapat is levédekezi. Ebben kellene fejlődni, de nem csak a Lokinak hanem az egész magyar labdarúgásnak.


    Ha másért nem, a küzdeni tudásért mindenképpen megérdemel a csapat egy piros pontot.

    Bár szerintem a játék is egyre pofásabb, csak a kapu(k) előtt vannak még gondok. A védelem ma is betlizett 3-4-et, örülhetünk, hogy megúsztuk egy góllal. Elől pedig meg vagyunk átkozva...


    Az látszik, hogy az utolsó felkészülés el lett libucolva, többen elkívánkoztak, akik jöttek sem voltak felkészítve, no meg ezekből is igen gyenge képességü "labdalugók" lettek kikukázva.



    Már sokadik mecssünk úgy megy le, hogy támadunk, de minek. Talán meglehetne próbálni elkezdeni összerakni a védelmet, amíg az nincs nagyon hektikus időszakaink lesznek.Úgy érzem a jelenlegi csapatnak inkább biztos védekezésre kellene berendezkedni, és az ellenfél hibájára várni, lecsorgó labda, kontra.

    Ilyen erőnléttel, technikával nem kellene erőltetni, ami sokkal képzettebb játékosokkal is nehezen sikerül.

    Miért nincs pl. olyan mikor egy támadóközéppályás viszi rá a védőkre a 16os előtt a labdát és mögüle beindul 1 középpályás, egy csatár , ilyen választéknál már lehet választani kihez kerüljön a laszti, de szerencsétlen csak beguritja majd lesz valami, vagy visszaadja hátra.

    Sok hasonló ötletem és gondoltatom van mikor nézem ezeket. Még mindig azt látni, hogy nem értik meg egymást, ez nagyon ciki, ennyi idő alatt már, mindenkinek tudnia kellene mit kell csinálni az éppen adott szituációban.



    Pontes még mindig keresi kik azok akikre számíthat, sajnos a jelenlegi keretből nem sokan vannak.

    Nem tudom mi a jelenlegi Loki vezetésnek a célja, de ezzel a kerettel, és egy jó alapozással, mert még bízom a portugálokban, még így sem érhető el a nemzetközi szereplés.

    Szerintem Ti is látjátok, hogy a Videoton, Ferencváros, Újpest, a Vasas jobb minden tekintetben.

    Bénának tartom, hogy egy Fideszes városnak nem sikerül, TAOs pénzt nyomni a csapatba, a város is 20% vagy 25 % tulajdonnal is.

    Lehet én nem látom jól, kíváncsi lennék mit gondoltok erről.


    Az egész egy nagy fos.

    A vendég szektorban voltunk kb kétszázan. Ha percenként adnak ki jegyeket, akkor a pénztár nyitvatartási idejében lehetetlen kiszolgálni kezdésig a közönséget még így fé(vendég)lház esetén is. Legközelebb (ha lesz ilyen) beülök a hazaiba, onnan talán lehet látni. A vendégszektor olyan ráccsal van körülvéve, hogy a párzó elefántbikák harcát kibírná. Egy pici hátránya van, hogy kitakarja a pálya felét. Az egész pályát csak a felső három, vagy négy sorból lehet látni.


    Talán azért van a csend, mert nehéz mit mondani egy ilyen meccs után. Fikázni se nagyon lehet, mert az utolsó utáni percben mentettünk pontot, és a hozzáállással nem hiszem, hogy nagy gond lett volna, ugyanakkor örömködni sincs sok okunk... Nagyon izzadságszagú volt, látszik igenis az előrelépés néhány begyakorolt kényszerítőnél, vannak jó játékosok és jó teljesítmények (Vittek például nagy igazolás volt - minden megmozdulásán látszik, hogy nagyon érzi ezt a játékot és most is élmény volt nézni néhány passzát), de döcög még az egész.Az MTK átadta a terepet, de kapu előtt megállt a tudomány, ott ezek az egyérintős játékok nem jönnek be, akinek a passzokat kéne osztogatnia (Holman) szólókba kezd és beviszi három védő közé a labdát (vagy ezt kapta volna ukázba???), akinek meg gól kéne rúgnia, osztogat (Vittek), a többiek meg szórják a labdákat (Filip, Bobko és tsai). Viszont előrelépés, hogy a Mezőkövesd ellen még a hazai térfélen vesztettük el a labdát, itt meg már az ellenfél 16-osa előtt. Az ellen taktikájától is függ nyilván, de nagyon nem mindegy. Viszont tudatos volt, hogy nem mindent erőltettünk középen, próbáltuk széthúzni a védekezésüket, de ezen a szélsőjátékon még van mit polírozni - amúgy ott volt a legtöbb begyakorolt elem szerintem. Úgy fest, Pontes stílusának ez is része, még Ferenczivel is erőltettük a széleken való labdafelhozatalt, ami katasztrófa volt, pláne ha Könyvessel volt párban...

    És még valamire felhvnám a figyelmet - végre nem éreztem a fáradást - na jó, Vitteken igen, de őt nem is 95 percre kalibrálta senki. A mésodik félidőben nem mi estünk vissza, hanem ők jöttek fel középpályán a két csere miatt. Nem is nagyon volt olyan csere nálunk, amit az erőnlét miatt kellett volna meghúzni - Bobko pl. a legjobb erőnlétű játékosunk volt. Tőzsér cseréjét nem értettem, attól tartott, hogy kiállítják? Vagy ő elfáradt? Az elején nagyon hasznos volt a játéka, egyből passzol és pontosan, a betömörülő védelem ellen meg nagyon jól jöttek a hátulról adott hosszú passzai meg a fellépései.

    Filipet ki kellene tiltani a 16-osok területéről. Mindkettőben hajmeresztő dolgokat művelt, de amúgy a két box között tette a dolgát. Ha még passzolni is tudna... Szatmári meg a beadásoknál csak mozizik, de amúgy a mezőnyben már jó volt, ami mutatja, hogy kezd önbizalma lenni, hátha lesz belőle valami. A védekezésünk katasztrófa, kész szerencse, hogy ilyen ritkán jutottak el a kapunkig.

    Boboko végre a posztján játszott, de tőle többet vártam.

    Brkovics és Danilovics nélkül stabil kiesőhelyen lennénk.

    Én bízom továbbra is - ha valamilyen csoda folytán a közönség is a csapat mellé állna, meg két-három hiányposzton erősödnénk, akkor bármi lehetne, amilyen kiegyenlített a mezőny...

    Hajrá Loki - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140