magyarfutball.hu

Kaposvári Rákóczi FC - ETO FC Győr 1 : 0 17:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.07.28, 09:00
    Bár egy stadionbúcsúztató meccset már lejátszottunk a közelmúltban, egy mérkőzés erejéig visszaköltözik együttesünk a Rákóczi Stadionba. A kivitelezővel történt egyeztetést és megállapodást követően régi, megszokott otthonunkban játszhatjuk az NB III-as szezon nyitó- és egyben talán legfontosabb hazai mérkőzését. Az ellenfél a szintén feljutásra pályázó Győri ETO lesz.

    Mivel a stadionunk felújításának kezdése csúszik pár hetet, és a sorsolás szeszélye folytán a legnagyobb rangadót vívjuk az első fordulóban, vezetőségünk felvette a kapcsolatot a munkálatok kivitelezőjével. Bár a költözés és a kipakolás folyamatosan zajlik, sikerült megállapodásra jutni, hogy jövő szombaton a cukorgyári gödörben fogadhassuk a Győrt.


    Nagyon örülünk a lehetőségnek, annál is inkább, mert a szezon leginkább várt mérkőzését minden bizonnyal nagy érdeklődés kíséri majd.

    Ezzel kapcsolatos hír, hogy klubunk megkezdi a bérletek árusítását az őszi szezonra. Holnaptól a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia (Kaposvár, Cseri út 16.) titkárságán lehet megvásárolni a valamennyi őszi találkozóra érvényes bérletet munkanapokon délelőtt 9 és 11, délután 14 és 16 óra között. Jövő héten hétfőtől szerdáig a Rákóczi stadion 2-es pénztáránál (a Renault szalon melletti) is várjuk szurkolóinkat délelőtt 9 és 11, délután 15 és 18 óra között. A bérlet ára 5000 forint.

    A mérkőzésekre egységesen 800 forintba kerül a belépő. A 14 éven aluliak szülői felügyelettel ingyenesen látogathatják a mérkőzéseket.

    Jövő szombaton 17 óra 30-kor kezdődik a Győri ETO elleni rangadó. A kezdés előtt két órával nyitnak jegypénztárak. Kérjük, hogy akik aznap vásárolnának bérletet, időben érkezzenek meg a pénztárakhoz.

    http://www.rakoczifc.hu/index.php?m=blog&id=20160727162022726528
     
  2. avatar: Sanyi-Hungaria
    2016.07.28, 08:39
    Úgy tudom a cseri úton játszik a Rákóczi idén, mert a stadiont felújítják. A kozármisleny elleni edzőmeccsen volt a "Búcsú" meccs. Csak azt nem tudom, hogy a cseri úton melyik pálya, azért nem adtam még be stadiont.