magyarfutball.hu

FK Aktobe - MTK Budapest 1 : 1 16:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
UEFA Európa Liga 1. selejtezőkör 1. mérkőzés
ground : Aktobe, Central Stadium
referee : Amhof Sascha (Svájc)
attendance:
  1. Nemzeti Sport: 9.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.07.01, 12:31
    Teodoru Vaszilisz: Az első félidőben jobbak voltunk, el is dönthettük volna a mérkőzést. A második játékrészben már nem úgy jött ki a lépés, ahogyan azt szerettük volna. A kazahok bajnokság közben, meccsben vannak, rajtunk pedig érződőtt a meccshiány.

    http://mtkbudapest.hu/hirek/fk-aktobe-mtk-budapest-1-1-1-1
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.07.01, 12:27
    A meccset igaz nem láttam az elejétől, de amit ezek az u.n. profi játékosok produkáltak ezen a meccsen abban benne volt az egész klubfocink betegsége.
    Lötyögés, passzolgatás, és állandó fetrengés. Csak legyünk túl rajta, aztán majd itthon. Mindezt egy hullagyenge, mb3 szintű csapat ellen.
    No ezért nem járunk meccsre. smiley


    Látatlanban jó az X idegenben. Látva viszont az ember csak a fejét fogta némely megoldásnál. Az addig rendben is volt, hogy adott esetben az MTK-nak megfelel a döntetlen, de nem kell az ellenfelet külön segíteni az esetleges győzelmének megszerzésében. Valóban magyar betegség, amiket láttunk, pl. a lightos hazafejelés. Technikai hibák sora jellemezte a meccset. Ettől függetlenül továbbjuthat az MTK, viszont ez még az NB1-ben is kevés lesz.

    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2510493
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2016.07.01, 12:16
    Amúgy tényleg mesés lett volna, ha az MTK nem baszcsizza el és egyszer az életben 3/3-as mérlegünk lett volna egy kupanapon.


    Mondjuk az összefoglaló alapján nem ők álltak közelebb a győzelemhez, sőt, Hegedűs megmozdulása a második félidőben igencsak tizenegyes-gyanús volt. Vagy inkább egyértelmű tizenegyes.


    Azért az első félidő végén sikerült összehozni egy több, mint bosszantó tizenegyest. Ezek a kazahok távolról sem voltak verhetetlenek, fogalmazzunk így.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9194647
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2016.06.30, 13:09
    Az előzetes információk ellenére, mégsem közvetíti az M4 Sport a csütörtök (ma) 16:00 órakor kezdődő, FK Aktöbe – MTK Budapest Európa-liga selejtező labdarúgó-mérkőzést.
    Az indoklás szerint az MTVA a korábbi információi ellenére sem tudja közvetíteni a találkozót, Kazahsztánban nincs jel, mivel a holnapi nemzeti ünnepük miatt nincs erre kapacitásuk.

    http://mtk.hu/percrol-percre-bejegyzesek/megsincs-elo-tv-kozvetites-a-meccsunkrol