magyarfutball.hu

MTK Budapest - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 3 : 1 15:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 1 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.03.04, 12:27
    Egyeztettünk a szurkolókkal. A Honvéd és a Haladás meccs nem az Illovszky Rudolf Stadionban lesz.

    Klubunk, az Új Hidegkuti Nándor Stadion építése miatt, a Fáy utcában rendezi a hazai mérkőzéseit a 2015/16-os bajnoki szezonban.
    A Vasas stadion pályája, a két csapat bajnoki- és kupamérkőzései miatt, nagyfokú terhelésnek van kitéve, 2015 augusztusa óta.
    A magyar válogatott Európa-bajnoki szereplése miatt, a megszokottól eltérő módon, már áprilisban befejeződik az OTP Bank Liga, ezért nagyon szoros időbeosztással kell pályára lépni a csapatoknak. A tavaszi idényben tizennégy mérkőzésből tízet, hazai pályán játszunk, míg a Vasas hat alkalommal pályaválasztó az Illovszky Rudolf Stadionban, és ez a mérkőzésszám, a nem mindennapi időjárási körülményekkel, rendkívüli módon megviseli a pálya talaját.

    Különösen intenzív szakasza a bajnokságnak az előttünk álló hét, amikor négy mérkőzést kellene rendezni az Illovszky Rudolf Stadionban – nyolc nap alatt. (szombat, kedd, szerda, szombat)
    A körülmények miatt, a játékosok érdekében, az MTK Budapest megvizsgálta annak lehetőségét, hogy a hétvégén a Fáy utcában rendezendő MTK Budapest – Újpest FC rangadó után, a soron következő két hazai mérkőzést, a Dunaújvárosi stadionban játsszuk le.
    A klubvezetés minderről egyeztetett a szurkolók képviselőivel.
    Domonyai László, klubigazgató megosztotta a klub elképzeléseit, a pályagondok megoldásával kapcsolatban:
    Stern Péter, az MTK Baráti Kör elnöke, Krausz György, Szántó György, Millisits Máté, az MTK Brüll Alfréd Egyesület elnökségi tagja és Pandzarisz Tamás, az MTK Blue Brothers tagja, egyaránt támogatásáról biztosította a klubot és egyetértett azzal, hogy a csapat érdekében, Dunaújvárosban fogadjuk a Budapest Honvéd és a Szombathelyi Haladás együttesét.
    Az MTK Budapest, a Baráti Körrel közösen, ingyenes utazási lehetőséget biztosít a szurkolók számára, a dunaújvárosi mérkőzésekre. Az autóbuszos utazásra — előzetesen — regisztrálni kell, erre lehetőség van az Újpest FC elleni, szombati mérkőzésen, a +36-1-3338368-as telefonszámon, valamint az MTK Baráti Kör Facebook oldalán.
    Azoknak a szurkolóknak, akik éves bérletet vásároltak, és nem tudnak a helyszínen szurkolni a dunaújvárosi mérkőzéseken, a klub megtéríti a bérlet két mérkőzésre – arányosan – eső költségét.
    Az MTK Brüll Alfréd Egyesület javasolta, hogy az MTK labdarúgó-szakosztály alapításának 115. évi évfordulójának tiszteletére, a Szombathelyi Haladás elleni mérkőzésre kedvezményesen vásárolhassanak jegyet a nézők. Az MTK Budapest üdvözölve a kezdeményezést, ingyenessé teszi a mérkőzést a szurkolók számára.

    2016.03.04
    http://mtkbudapest.hu/hirek/ket-meccs-dunaujvarosban