magyarfutball.hu

Újpest FC - Ferencvárosi TC 2 : 1 16:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.43 (7 szavazat)

játékvezető: 2.86 (7 szavazat)

hangulat: 3.43 (7 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: ingersheim
    2014.09.22, 19:06
    Tisztelt Vezetőség!

    A tegnapi, Újpest elleni idegenbeli meccsünk kapcsán szeretném észrevételeimet jelezni. A mérkőzésre elsők között vettem meg a jegyet egy héttel ezelőtt hétfőn, a hazai meccsekre pedig éves bérlettel rendelkezem. A jegyvásárláskor kaptam egy tájékoztató cédulát a meccsre történő utazással kapcsolatban. Ez alapján a Groupama Arénában volt a találkozó, és innen indul a szurkolótábor buszokkal. A cédula szerint az Arénában büfé állt volna a rendelkezésünkre, azonban semmilyen büfé szolgáltatás nem volt, pedig én erre számítottam. Terveim szerint megittam volna egy hideg csapolt sört és ettem volna hozzá egy szendvicset vagy egyéb ételt. Ezt követően a várakozás vége felé ingyen osztogattak sört, amit értékelek, de kicsit olyan menekülttábor hangulata volt a dolognak, én inkább szívesebben vettem volna igénybe egy kulturált büfé szolgáltatásait.

    A másik, és egyben legnagyobb súlyú kritikám a buszos utaztatás kapcsán lenne. Mindenki megdöbbent, amikor a buszok ráfordultak az M5-ös autópálya felé vezető utra, és az M0-ás autópályán jutottunk el végül az újpesti stadionba. A menetidő majdnem másfél óra volt!!!, és – számításaim szerint több mint 70 km!!!.(az utvonaltervezo.hu honlap szerint 13,1 km és 22 perc) Úgy gondolom, hogy ez egy elképesztően amatőr és meggondolatlan megoldás volt, értelmetlenül megtenni ilyen nagy utat buszokkal, amelyek nem mennek 70-80 km/h-nál nagyobb sebességgel. Ilyen hosszú ideig összezsúfolni ennyi embert, akik az utazás előtt sört, vizet, tehát folyadékot fogyasztottak, akiknek az út alatt természetes szükségletei is vannak, olyan, mintha állatok módjára, emberhez méltatlan körülmények között szállítanak. Mindez olyan méltatlan, de kényszerű tetteket idézett elő (buszon vizelés), ami nem történhetett volna meg átgondolt, felelős szervezés mellett.

    Érthetetlen számomra, miért kellett ilyen hihetetlen módon megközelíteni a stadiont, és erre nem lehet ésszerű magyarázat a városban zajló rendezvények vagy felújítások.

    Ilyen érthetetlen megoldás mellett, állati körülmények között kizárt, hogy a jövőben elmenjek a lilák ellen meccsre.

    Az én javaslatom az újpesti stadionba történő eljutásra:
    -Továbbra is metróval az Újpest-Városkapu megállóig, ezt követően
    buszokkal a stadionig a Váci úton. Ebben az esetben a buszok néhány perc alatt odaérnek a stadionhoz, szemben a régebbi megoldással, amikor fél órát kellett gyalogolni. A másik előnye a tegnap alkalmazott megoldással szemben, hogy a város felszíni közlekedését nem szükséges túlzottan megállítani, korlátozni.
    Megtisztelő válaszukat várva,"

    Ez csak az 1ik "panasz" a sok közül.....

    forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step=200&t=9018131&na_order=
     
  2. avatar: jabka
    2014.09.22, 12:25
    A két vezetőedző értékelése a derbyt követően:
    Thomas Doll (FTC)
    Először is gratulálok az Újpestnek, teljesen megérdemelték a győzelmet. Mi hiába próbálkoztunk sok támadót szerepeltetni, nem vettük fel kellőképpen a kontaktust az ellenféllel és így nem kerülhettük el a vereséget a mai napon. Szerettünk volna örömet szerezni a mellettünk itt is kitartó szurkolóinknak, sajnálom, hogy nem sikerült.

    Nebojsa Vignjevics (Újpest)
    Úgy gondolom, számunkra ez volt a szezon eddigi legjobb mérkőzése, gratulálok a csapatomnak!
    Ritka az ilyen, de ma gyakorlatilag mindennel elégedett lehettem; a játékkal, a körülményekkel, a hangulattal. Nagyon örülök, hogy egy ilyen remek meccsen, egy remek ellenfél ellen tudtunk nyerni!
    Kollégámnak, Thomas Dollnak a jövőben sok sikert kívánok!
     
  3. avatar: ingersheim
    2014.09.15, 20:51
    Vicc kategória. Mi is inkább itt leszünk:
    kép
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2014.09.15, 12:05
    Ilyen sem nagyon volt még...

    Bejutás kizárólag busszal. A találkozóra szervezett keretek között történik meg a drukkerek utaztatása. Kizárólag azok léphetnek be az újpesti stadionba, akik az FTC által biztosított, ingyenes buszokkal érkeznek a Megyeri útra. Indulás kizárólag a Groupama Arénától.

    Gyülekező vasárnap 13 órától. A mérkőzés napján klubunk 13.00 és 13.45 között gyülekezőt hirdet. Szurkolóinknak az Albert út felől található Groupama Aréna III-as kapuján kell belépniük.

    Ráhangolódás a derbire. Itt készpénzt és bankkártyát is elfogadó büfével várjuk a szurkolókat, de lesz egy kijelző is, amelyen a FradiMédia anyagai futnak majd, így igazán kulturált körülmények között hangolódhatnak rá szurkolóink a derbire.

    Ingyenes parkolás. Szurkolóink a III-as kapu melletti murvás parkolóban tehetik le gépjárműveiket, ahol 13 órától 20 óráig ezúttal ingyenesen parkolhatnak.

    Beléptetési pont a Groupama Arénánál. A találkozóra való belépés a Groupama Aréna III-as kapujánál történik meg – a Szusza Ferenc Stadionnál csak szúrópróbaszerű ellenőrzés lesz -, ezért Újpesten a vendégszektorába kizárólag azok léphetnek be, akik a szervezett utazás keretein belül érkeznek a találkozóra. Azon szurkolókat, akik nem a szervezett utazással érkeznek meg a Szusza Ferenc Stadionhoz, a rendezőknek nem áll módjukban beengedni a vendégszektorba.

    Családi buszok. A szervezett buszozás keretein belül klubunk gondoskodik családi buszokról, amelyeken idősebb szurkolóinkat, a hölgyeket, és a családok tudnak utazni.

    Rendőri biztosítás. A Groupama Aréna III-as kapujától folyamatosan, megállás nélkül, rendőri felvezetés mellett szállítják szurkolóinkat buszokkal a mérkőzés helyszínére, majd a találkozót követően vissza a Groupama Arénához.

    http://www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/derbi-informaciok/20140915/c/8111