magyarfutball.hu

Szombathelyi Haladás - Ferencvárosi TC 0 : 1 16:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.06, 12:30
    A mai nap legfontosabb eseménye,hogy a saját kezünkbe tudtuk venni a sorsunkat az EL indulást illetően! Ehhez "csak" annyi kellett,hogy nyerjünk Szombathelyen és a Vidi pontot,pontokat veszítsen Mezőkövesden. Sokat dolgoztunk ezért,így bűn lenne ha most nem élnénk vele! Külön meg szeretném köszönni a Mezőkövesd mai teljesítményét,mert ez valóban férfi munka volt.Nagyon sajnálom egyébként a kiesésüket s nem csak azért mert kikaparták nekünk a gesztenyét,hanem egy sokszor jól és tetszetősen focizó csapatról van szó. Van náluk gyengébb csapat is az első osztályban!
    A mi mérkőzésünkről!
    Sajnos egy mély talajú,nehéz pályán kellett játszanunk,de ugye erre mondják,hogy az ellenfél is azon játszott.
    Hát játszottunk már jobban is,de a küzdő szellemünkre nem lehetett panasz. Sokat köszönhetünk kapusunknak,Dibusznak, volt egy kis szerencsénk is,de hát ugye ilyen a foci,egyszer elvesz,egyszer visszaad.A szezon elején sokat elvett,több folyam meccsünk volt ahol győzelmet érdemeltünk volna,nem sikerült. Most egy kicsit visszakaptunk!
    Ki szeretnék térni még Busaira!
    A kiállítása teljesen jogos volt,vita nem férhet hozzá. Azt még el tudom fogadni,hogy a labdát eldobta időhúzás céljából,megkockáztatva egy sárgát,de az,hogy 5 másodpercen belül,amikor tudta,hogy van egy sárgája,ismét elköveti szinte ugyanazt,az több mint felelőtlenség,nem is beszélve a mérkőuzés végi ámokfutásáról! Szóval ne legyünk meglepve,ha több hetes büntetést fog kapni,előre leszögezem teljesen jogosan!

    A tavaszi szereplésünk és feljavulásunk kulcsát, amit Doll valamikor télen találhatott ki, a második félidőben fogalmaztátok meg, idézném a közvetítéseteket:
    27. Dibusznak kell védenie.

    ÉS csak halkan jegyzem meg... mi lenne ha ez a szezon nem olyan amilyen... Akeem, hazai pálya nélkül... jövőre okos igazolásokkal, a saját katlanunkban legyaluljuk ezt a trágya bajnokságot!!!

    Íme a szezonunk:

    1-8. forduló: 8 meccs 18 pont, utána Adams tragédiája

    9-21. forduló: 13 meccs 12 pont (ősszel 9 meccs 9 pont, tavasszal 4 meccs 3 pont)

    22-29. forduló: 8 meccs 24 pont

    Konklúzió: Simán bajnokesélyesek vagyunk ezzel a kerettel is, a szerencsétlen körülmények miatt elszállt a szezon, de Európához még erősíteni kell.

    Délután nyugodtan néztema meccset ,két okból az első hogy jól játszottunk ,a hali gyenge volt és a gólunk után már úgy éreztem hogy simán nyerünk,a másik pedig hogy azt gondoltam hogy a vidi úgy is nyer... DE !!!!! ha az időpont fordítva van mi tudjuk a meccsünk előtt hogy a vidi x-szel akkor tuti hogy beleőszülök a meccsünkbe.
    Szóval egy meccsnézés két különböző szemszögből milyen más lehet.
    Amúgy le a kalappal a mezőkövesd előtt ,gratuláció és köszönet nekik !Remélem sokan lesztek a stadionban a jövő héten !

    Ismét egy meccs ami kicsúszott ondó kezéből.
    Ismét egy tajparaszt szombathelyi mutatvány, rugdosódós fos semmi játék.
    Ismét huhogás, naná, hogy mi kapunk 300ezret ők meg 60ezret.
    És felmerül a kérdés, hogy miért szopkodja a fél ország ezt a Radót, mert a ruháját szépen össze tudja sarazni fetrengéssel de amúgy mutatott valamit?
    Elnök úr pedig nyugodtan felnyomhatná a paraszt szombathelyi gyökereket.

    A második sárga nem osztott, nem szorzott, mivel az 5. volt az első sárgája. Viszont egy percet hozott vele. Szvsz tudatos volt. Az elsőnél meg idegállapotba vót

    Facebbokról!!!

    "Norbert Toth
    A mai meccs után a Haladás szurkolói nekimentek a vasútállomásra vonuló Fradi szurkolóknak.A Fradi szurkolók védekeztek erre a készenléti rendőrség nekiment a Fradi szurkolóknak és ütöttek akit csak értek gyereket nőket sem kíméltek .A szurkoló társaink a vonatot lekésték így reggel 06:00 körül fognak hazaérni ."

    Én minden meccsen azt érzem,hogy nyerünk.Korábban rettegtem ha az ellenfél átlépte a félpályát,most pedig magabiztosságot céltudatosságot ,önbizalmat erőt érzek a csapatban.Szerintem ma sem szerencsével nyertünk,hanem mindent elkövetve a győzelemért.Ez Dollt dicséri!

    Megint csak láthattuk, hogy Doll milyen kitünoen nyúlt bele a meccsen. Ami az elso félidoben nem muködött, jelentosen feljavult a másodikra. Szegény Busa egészen katasztrófális teljesítményt nyújtott az elején, a másodikban már jobb volt, de sajna ez is eléggé harmatos. Én elsosorban a középpályás védekezésünket láttam gyengének, szerintem Herr Doll is. _Kissé meglepo módon a Hali kevéssé volt favágó az elso félidoben, de aztán késob hozták, amit tudnak. Volt néhány kétség kívul szép akciójuk ,szerencsére nekünk pedig egy remek kapusunk. A Bosnjak-gyerek lövésénél pedig szerencsénk. Diallo behozatala megint csak jó húzás volt, mindkétszer Böde brusztolta ki a lehetoséget neki, jól muködtek együtt.Leo labdája zseniális volt a gól elott, érdekes lenne megkérdezni a válogatott büszkeségét, mi volt a terve azzal a labdával! Mármint Devecserit.

    Talán legjobban Besic példája mutatja, hogyan is viselkedik egy érzelmektől túlfűtött profi. A meccsen számtalan alkalommal szopatta a halista fiúkat szebbnél-szebb cselekkel, de nem engedte provokálni magát és a melóra koncentrált. Amint lefújták, teret engedett az érzelmeinek.......Nem éppen szép dolog, de azért némiképp érthető, hiszen ők is csak emberből vannak.

    nézzétek meg, hogy az ellenfél MINDEN helyzete abból alakult ki, hogy a busai-cukic duó valami elképesztően kényelmesen kocogósra véve a figurát 2-3 méterre van az emberétől. lehet gyömbért szidni a lassúsága miatt, de ő legalább próbál közel helyezkedni az emberéhez és leütközni testtel, ha nem bírja felvenni vele futásban a versenyt. ezek ketten közelről moziztak. bosnjak lövésénél különösen botrányos, amit busai művelt.

    http://ulloi129.hu/2014/05/18/elo-szombathely-elleni-bajnokirol/#more-103734