magyarfutball.hu

Videoton FC - KAA Gent 1 : 0 20:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.5 (2 szavazat)

játékvezető: 3.5 (2 szavazat)

hangulat: 4 (2 szavazat)

1...5
UEFA Európa Liga 3. selejtezőkör 1. mérkőzés
referee : Mazzoleni Paolo Silvio (Olaszország)
attendance:
 1. nb1.hu: 5.900
 2. nso.hu: 6.000
 3. vidi.hu: 6.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: Henry14
  2012.08.03, 11:22
  Ha esetleg valaki csinált képet a meccsen a MOL Tribünről, az kérem küldje el nekem e-mailben a focifan19@gmail.com címre! Legjobb lenne a Mol Tribün B, de akármilyen kép jöhet. Előre is köszönöm mindenkinek, jó volt a meccs, idegenben tovább kell jutni!
   
 2. avatar: NNS
  2012.08.03, 00:15
  Edzői nyilatkozatok:

  Paulo Sousa: Természetesen igazán elégedett vagyok, hiszen egy remek csapatot sikerült legyőznünk egy nehéz mérkőzésen. Megvalósítottuk azt, amit elterveztünk: bizonyos területeket átengedtünk az ellenfélnek, ez az előre megbeszélt taktikánk része volt. Nagyon elégedetté tesz, hogy a fiúk ismét megvalósították azt, amit kértem tőlük. A nagyobb helyzeteket mi alakítottuk ki, és ahogy telt az idő, egyre jobban elkaptuk a fonalat, a mérkőzés vége felé pedig még volt lehetőségünk, hogy gólt szerezzünk. Jelenleg előnyben vagyunk, hiszen úgy nyertünk, hogy nem kaptunk gólt, de tudjuk, hogy nagyon nehéz visszavágó előtt állunk. A fiúk ma nagyon fegyelmezetten, óriási szívvel küzdöttek, egy edzőnek megtisztelő, hogy ilyen játékosokkal dolgozhat együtt, ezekért a srácokért megéri felkelni minden reggel. Végezetül pedig ismételten nagyon köszönjük a szurkolóknak, hogy ennyien kijöttek buzdítani minket, és arra kérem őket, hogy továbbra is higgyenek bennünk, mert együtt sokkal erősebbek vagyunk, és sokkal közelebb jutunk ahhoz az álomhoz, amelyhez ma egy lépéssel közelebb kerültünk.

  Trond Sollied: Nem vagyok elégedett a csapat teljesítményével, főleg a második játékrészben egyáltalán nem azt mutattuk, amire képesek vagyunk, sajnos nem sok támadást vezettünk. Már előzetesen is tisztában voltam vele, hogy a Videoton nagyon erős csapat. Elég szerencsétlen gólt kaptunk, de ettől függetlenül továbbra is optimista vagyok a továbbjutást illetően, teljesen nyílt a csata. Hazai pályán sokkal többre vagyunk képesek, remélem, hogy ezt be is bizonyítjuk.

  http://www.vidi.hu/-a-fiuk-ma-oriasi-szivvel-kuzdottek-