magyarfutball.hu

Debreceni VSC-TEVA - Videoton FC 1 : 1* 20:15 * 11-esekkel 3-5

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
Szuperkupa 2012
referee : Bognár Tamás
attendance:
  1. dvsc.hu: 2.500
  2. nb1.hu: 3.000
  3. nso.hu: 5.000
  4. vidi.hu: 5.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2012.07.17, 14:06
    Kondás Elemér: A második félidőben a megszerzett labdákat eladtuk, cserélni is kellett, mert fontos lett volna megtartani ezeket a labdákat, sajnos addigra már megkaptuk a gólt. Próbáltunk utána is menni előre, gólt lőni, volt lehetőségünk is. Az viszont érdekes szituáció volt, hogy a második félidő elején szereztünk egy gólt, ami a mi véleményünk szerint szabályos volt, de a játékvezető így látta, visszafújta. A tizenegyeseknél bármi előfordulhat, sajnos most rosszul jöttünk ki belőle. Éppenhogy azt kértük a szünetben, hogy ne húzódjanak vissza a játékosok, de nem így történt, ez sajnos meg is bosszulta magát, mert ebben benne van a veszély, egy jó lövés után kijött a labda, és be tudták kotorni. Úgy gondolom, hogy ez egy kiváló mérkőzés volt, mindkét csapat ment előre, győzelemre játszott, bár az idő a végére egy kicsit elromlott, mindkét együttes megérdemelte volna a győzelmet

    forrás:
    http://pepsifoci.hu/node/116761
     
  2. avatar: NNS
    2012.07.03, 12:03
    Lehet hogy volt már róla szó, nem emlékszem..

    Ez a mérkőzés még a 2011/2012-es szezonba tartozik, vagy már 2012/2013? Új igazolások játszhatnak már?
     
  3. avatar: AMiUtunk
    2012.06.11, 23:14
    Az MLSZ versenybizottsága mai határozatában kijelölte a Szuperkupa-döntő helyszínét és időpontját. A találkozón a bajnok és kupagyőztes DVSC-TEVA és a bajnoki ezüstérmes Videoton mérkőzik meg egymással.

    A Szuperkupa-döntő időpontja és helyszíne:

    DVSC-TEVA – Videoton FC
    Székesfehérvári Sóstói Stadion
    (8000 Székesfehérvár, Csíkvári út 10.)
    2012. július 11. (szerda) 20.15 óra

    Forrás: http://www.mlsz.hu/elfogadtak-a-nevezeseket-julius-11-en-szuperkupa-donto
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2012.06.10, 20:13
    Csakúgy, mint két éve, most is az ezüstérmessel játszik a bajnok és kupagyőztes Loki.

    Hazánkban 1992-től rendeznek Szuperkupa-találkozót - mindig az új idény első meccsét jelenti -, amelyen a bajnok játszik a kupagyőztessel. A magyar futball történelmében többször is előfordult, hogy a két sorozatot ugyanaz az együttes nyerte meg, ilyenkor mérkőzés nélkül ehhez a csapathoz került automatikusan a Szuperkupa serlege.

    Két évvel ezelőtt azonban módosított a szabályzaton az MLSZ, mivel a Szuperkupa közvetítésére szerződést kötött a Sport TV-vel. Ekkor találták ki, hogy ha a bajnokságot és a Magyar Kupát ugyanaz a csapat nyeri meg, akkor az NB I ezüstérmesével kell összecsapni a Szuperkupáért.

    Emlékezhetünk rá, 2010-ben éppen ez a helyzet állt elő, a három sorozatban is győztes Loki a bajnokságban második Videotonnal küzdött meg a Szuperkupában (1-0-ra nyertek a hajdúságiak). A történelem megismétli önmagát, mivel ezúttal is ugyanez lesz a „forgatókönyv”.

    A DVSC-Teva tehát a bajnoki ezüstérmes Videotonnal találkozik, a tervek szerint a mérkőzést Debrecenben rendeznék meg. A találkozó lejátszására a versenybizottság a július 21-ét jelölte ki, ám információink szerint ez az időpont egyik csapatnak sem jó, így feltehetően másik alkalommal csap össze a két együttes.

    forrás:
    http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?ID=7136&source=/lapok/Default_hu.aspx