magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Vasas-Híd 1 : 0 15:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.09.24, 16:02
    Én képtelen vagyok szégyellni magam a megadott tizenegyes miatt… Sőt, odáig merészkednék, hogy kifejezetten boldog vagyok tőle!
    Kint voltam, én is láttam, hogy sz@r az egész, mégis jobb kedvűen hagytam el a stadiont, mint a Kispest ellen. Akik eddig abban a tévképzetben éltek, hogy Józsi miatt hamuszürke a középpálya, most láthatták, hogy a virtuoz Lisztes, Hakola, Busai trióban, az elképzelésnek még csak szikrája sincs meg. Nem volt aki elkérje a labdákat, igy fordulhatott elő, hogy az első félidőben volt 10 hazaadásunk és többet volt a lelátón a labda, mint a gyepen.
    Verjük meg jövő héten a Zalaegerszeget és akkor hátradőlve szenvedhetjük végig a hátralévő mérkőzéseket.

    az egész meccset irányítottuk!!! mi a franc bajotok van? aki focizott már életében, tudja, hogy ilyen szeles időben, ennél többet nem lehet csinálni. ahhoz képes teljesen jól játszottunk. láttam jó támadásokat, jó megmozdulásokat, ötleteket. komolyan nem tudom felfogni. volt olyan jó a játékunk, mint a Pécs ellen, sőt. ahhoz képest, meg ami a haladás ellen volt, sokkal jobb volt ez.

    ezek szerint nem egy meccset néztünk!!!

    ha valaki életében focizott már és fújt a szél a pályán nem keresztbe hanem hosszába akkor az tudhatja hogy egyik félidőben segíteni fogja…nem akarok itt kitérni részletesen NYERTÜNK bár HARMAT GYENGÉK VOLTUNK,de egy első osztályú játékos(akinek a lurkók szemében példaképnek kellene lennie)ne tudjon széllel támogatva(kapu fele hord a szél nem kis erővel és kb.csak be kellene löbbölni a kapu elé) a 2.félidőben 6szögletből egyet sem beadni ész nélkül izomból átrúgja érintés nélkül az vicc kategória.a másik meg hogy egyszer sem tudtuk beadni oldalról a labdát Kulcsár élen járt 8ból semmi.hidd el van itt ok amiért sok embernek baja van…ismerek nem egy-két játékost alacsonyabb osztályból akik egy két kezdő játékos produkcióját a fizetése töredékéért képes meg játszani!!!!

    Iszonyatos volt pozitívum a 3 pont és Simic játéka igaz hogy egy komolyabb Fradiban csak epizódszereplő lenne, de a mostaniba csont nélkül be fog férni főleg ha még javul is kicsit.

    Győztünk, de ez minden, s ez most már nagyon kevés. Én a 70-es évek eleje óta járok meccsekre (még Alberték szoktattak rá). A meccs alatt többször azon gondolkodtam (lehetett, mert nem kötöttek le a fiúk), hogy az elmúlt 40 évben volt-e olyan csapatunk, amelynek ilyen impotens, elképzelés nélküli, sivár támadójátéka van. Arra jutottam,hogy talán valamikor a 80-as évek elején, Vincze Géza alatt volt valami hasonló. Nincs egy épkézláb csatárunk, Pölöskey nem az, fényévnyire van az apjától, pedig ő sem volt egy Maradona, Kulcsárt alapvető hiba csatárként játszatni, Abdi nem bír végig egy meccset, és sajnos a középpályán sincs senki. Szóval ez elkeserítő, a mai meccs is egy nulla volt, ha nincs az a jóindulatú 11-es…

    Én szégyelltem magam a mai meccs után ,ilyen tizivel nyerni, kedves Döme már meccsek óta semmilyen elképzelés nincs a játékunkba igaz az egész garnitúrába nincs semmi elképzelés és sajnos benned sincs ,hiszen ezen játékosokat már te hoztad ide.Mai meccsen egy értékelhető támadásunk nem volt,bezzeg az ellenfél hagyott ki ziccereket ,ez a mai FRADI egy szégyen.
    MINDÖRÖKKÉ FERENCVÁROS.

    Détárit nem értem… Látni, hogy nem megy, francért nem lehet beküldeni Beliczkyt vagy lehet most megköveztek, de Oláht. Simic bíztató volt, hajtott, de ezt természetesnek veszek. Egerszegen egy Oláh Simic támadó sort néznék meg szívesen.

    Régen egy győzelem után boldog voltam, most olyan érzésem van, mint ha kikaptunk volna…

    Hajrá Fradi!

    Most értem haza,borzasztó!
    Egyszerűen kár volt kimenni erre a meccsre,nem tudom a következő hazain hányna leszünk….
    A meccsről:Tragikus volt egyszerűen nem volt elképzelés a játékukban,nem hiszem el,hogy Döme nem látja,hogy mi nem tudunk lapos passzos játékot játszani!A védelem nagyon bizonytalan volt,Klein mostanában nagyon bizonytalan,lassú hátul, Grúz mintha a pályán sem lett volna,Balog nem volt rossz,ahogy Junior se(de jó sem)!A középpálya talán a legnagyobb probléma,nincs elképzelés,nincs irányító,nincs akarás,technika,tehát semmi!Jovanovic rém gyenge,Busai hajt de ennyi,Lisztes szerintem ne erőltesse ezzel csak magának árt,Kuli pedig siralmas,1 db cselt nem tud megcsinálni!Pölő pedig egyrészt nem kap labdát,de azt nem értem mért megy ki a szélre,hogy aztán beadja a labdát a saját helyére!Szerintem ha 2 hétig játszunk akkor sem lövünk gól…jah és megköszönhetjük a vasasnak a győzelmet!
    A legrosszabb az az egészben,hogy nem látok reményt arra,hogy jövőre sokkal jobb lesz a csapat,ugyanúgy nem lesz pénz igazolásokra,jönnek majd a sehova nem kellők meg az ingyen igazolhatóak,talán sikerül kifogni egy Schembrti,Andrezinhót..
    Van egy rakat szponzorunk de szerintem lószart sem adnak,amivel előrébb léphetnénk!Szerintem amíg nem lesz egy normális tulajunk(és addig nem elsz ameddig Kubatov itt van), addig várhatunk!Nem hiszem el,hogy az egyetlen eladható magyar csapatban nem lát senki semmit!Itt van ez a német cég is, pont a vasasban lát fantáziát?!Egyenlőre reménytelennek látom a helyzetet!

    de baj volt ma a védelemmel
    Détári átállt négy védőre ami láthatóan nem működött
    hogy nem kaptunk 3 gólt az nem rajtunk múlt

    Tévedés. Ma is három védővel játszottunk.

    melyik hárommal?
    mert grúz végig a középpályán sertepertélt

    Junior-Klein-Balog-Jovanovics a négy védő
    előttük volt Grúz
    szerintem

    Hát szerintem meg Jovanovics inkább középpályás volt – ma is.

    A játékunkban nem sok összetett szakmai rejtélyt lehet felfedezni. Van három darabos, lassú belső védőnk. Egyetlen még lassúbb és még annál is darabosabb csatárunk.

    A többiek meg egymást zavarják a középpályán.

    akkor ki volt a jobb hátvéd, mert Jovanovics mögött nem láttam senkit

    Hát pont ez az. Se jobbhátvéd, se bal. Csak három belső védő középen.

    Egyébként nekem úgy tűnt, hogy Grúz volt a jobboldali belső védő, még akkor is, ha néhányszor fellépett a középpályára, hogy a lelátóra rúgja a labdát.

    Détári Lajos (FTC): – Nem játszottunk jól, amióta a Fradi edzője vagyok, azóta ez volt a leggyengébb teljesítmény, amit a csapat mutatott. Igazat adok abban Urbán Flóriánnak, hogy volt a Vasasnak 3 nagy helyzete, a mérkőzés alakulhatott volna másképp is, de egyszer nekünk is lehet szerencsénk. Nagyon fontos győzelmet arattunk, ebben nagy szerepe volt a csodálatos közönségünknek, akik végig kitartottak mellettünk. Rossz játékkal, de nagyon fontos három pontot szereztünk

    Végre egy őszinte nyilatkozat.Külön tetszik az utolsó két mondat.
    Hajrá FRADI

    Merénylet a futball ellen.Odáig jutottunk,hogy a győzelemre álló csapatunk játékosait kórusban kiröhögtük.Ennyi ügyetlen, képzetlen,lassú játékost Fradi mezben látni, megdöbbentő…
    Jova 7 kellett az az 1-2 bravúr.
    Grúz 4 lassú mint az anyatetű
    Balog 5 volt jobb,de még mindig a védelem oszlopa
    Klein 5 közepes jóindulattal
    Jovanovic 3 olyan szögletes,mint egy fakocka
    Junior 4 Ő legalább futva nem tud
    Hakola 4 erős jóindulattal
    Lisztes 5 emlékeztet arra,hogy futballista,de megöregedett és nem bír egy félidőnél többet
    Busai 4 pont annyit ért
    Kulcsár 3 minősíthetetlenül gyenge,10-böl 9 alkalommal lőtte bokán az előtte álló védőt
    Pölő 5…4-es lenne,de a gólt Ő szerezte.
    Józsi 4 nem csinált semmit
    Simic 5 erőlködött

    Jova 7 – Grúz 5, Balog 6, Klein 6 – Jovanovic 5, Busai 5-6, Lisztes 4, Junior 5 – Hakola 5, Pölöskey 5, Kulcsár 5

    Cserék:

    Simic: Nem volt rossz, de én továbbra is tartom, hogy egy “tucatjátékos”, aki elfér ebben a csapatban jelenleg……ez a csapat kritikája!

    Józsi: Ennyi idő alatt is többet tett hozzá a játékhoz, mint a Lisztes…..

    Végül pedig egy összegzés:
    Egy nagyon gyenge meccsen, egy nagyon gyenge játékkal (kamu tizivel) megszerzett 3 pont volt ez, de úgy gondolom, hogy ezt mindenki így látja.
    Igazából számomra az a rejtély, hogy mit akart játszani a csapat, mert csak mentek előre, de semmi elképzeléssel. A másik pedig az, hogy milyen volt ez a felállás??!! Hogy álltunk fel?! Úgy tűnt néha mindha 1-2 játékosunk se tudná, hogy hol kell lennie.
    Remélem összeszedjük magunkat, mert a végén még megégünk Zalaegerszegen…..

    Détáriról még annyit, hogy megbontja az egyetlen működőképes 3-2-3-2 rendszert, amikor egyértelmű, hogy

    a Grúz-Balog-Klein védőhármas működőképes, Jovanovics és Junior a két szélen visszazáró középpályásként hatékony, mellettük középen egy labdaszerző és egy irányító elől két csatár

    erre a rendszerre most is meg voltak a játékosok, mégis Grúzt felvitte a középpályára, Kulcsár csatár???? volt, Lisztes kezdett és sorolhatnánk

    Pontoznék én is, de minek? Jova életben tartott minket, Pölő kiharcolt és értékesitett egy 3 pontos 11-est. A többiek gyengék voltak egytől egyig. A szokás szerint lepontozott Junior az akiben látni a Fradi szivet.
    Lehet gyengén játszani, de lélektelenül soha.
    Rajta kivül mindenki gyengén ÉS lélektelenül szokott játszani. Ő hajt és ezzel máris kiemelkedik a többiek közül. A társai nem labdazsonglőrök és nem is zsenik hozzá képest. Gyenge focista, de annyira nem, hogy állandóan a fikázást kapja.

    https://ulloi129.wordpress.com/2012/03/31/elo-a-vasas-meccsrol0-0