magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Videoton FC 0 : 1 18:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.09.15, 15:59
    “Mi lesz veled Fradi?

    A címvédő végig magabiztosan játszott, mondhatni félgőzzel tudta őrizni előnyét, sőt, ha Alves nem ennyire dekoncentrált, akár további gólokat is szerezhettek volna a vendégek.
    A hazai csapat legjobb “embere” ma egyértelműen a Fradi-tábor volt, a szurkolók a kilátástalan játék ellenére is végig buzdították csapatukat, persze kérdés, meddig tart a türelem a IX. kerületben. Az egyre világosabban kezd látszani, hogy ennek a Fradinak az idei évben egyetlen célja lehet, mégpedig az, hogy elkerülje azt a szégyent, hogy története során először a pályán elért eredményei alapján kerüljön a másodosztályba.” (nb0.hugy)

    Tényleg nem szeretnék hangulatot kelteni, de isteni szerencséje a vezetőségnek, hogy eddig nem fogyott el a türelem a nézőtéren. Az NB2-ben mi volt? “Hol a csapatunk?”, “Egyszerűen senkik vagytok…”, üres szektorok. Akkor is hasonló szégyenben voltunk, mint most. Gyanítom, hogy a dózsa meccs után tömegével fogy majd el az emberek türelme – nekem elfogyott már…

    Hazaértem erről a minősíthetetlen hazai vergődésről, és legszívesebben elbújdosnék….ez a hiper gyenge vidi is megvert bennünket…mert mi még nála is gyengébbek vagyunk…..
    Mindent leírtatok előttem. Érthetetlen számomra (vagyis értem azért, de akkor sem tudom felfogni), hogyan sülyedtünk idáig…Ezért a produkcióért én nem adnék fizetést senkinek, és elérkeztünk Döme 4. meccséig, amikor már számomra is elfogadhatatlan volt, ahogy pl. cserélt….Pölöskey helyett Lisztes…..vagyis inkább csatár helyett középpályás, akkor, amikor otthon vesztésre állunk, amúgy meg kiesésre. Miért nem kap fikarcnyi bizalmat sem Józsi? Hol van Grúz, Fülöp, Sváb?
    Kubatov úr, Orosz úr! Ebből még kiesés is lehet. Lassan eljutunk oda, hogy minimum 60%-osan kell a hátralévő 19 fordulóban ahhoz szerepelni, hogy ne essünk ki!
    Ősfradista vagyok, de elértem arra a szintre, hogy nem érzek bizsergést, amikor meccsre megyek, csak félelmet, hogy mit kell még megérnem, és hogyan fognak még jobban megalázni.
    Ezeknek a játékosoknak a töredéke sem tudja, mit jelent a szurkolók nagyrészének a Fradizmus…..Hetek óta összetörten, és kilátástalanul létezem, mert a munka darálójában a csapat adna valami vigaszt és reményt stb…..Szörnyű…..és még az sem fog boldogítani, ha a lilákat megverjük…Most attól rettegek, hogyan aláznak meg bennünket Pápán (ahol ugye múltévben 5-0-ra nyertünk…de csodálatos is volt a hazaút akkor….).

    Valószínűleg át kell értékelni Ottent, Hakolát, Kleint is.
    Nem Heinz és Schembri adottságokkal rendelkező játékosok.

    Az utóbbi kettő kész csoda, hogy nálunk kötött ki, ha csak egy évig is.
    De az első három valószínűleg nem véletlenül nem kellett máshová…

    Otten egy hátvéd, aki megállja a helyét, ha azt kell tennie, ami a dolga. Most egy szétesett csapat tagja, akitõl már azt várnánk, hogy más helyett szervezze a játékot, ennyi kb.egy szétesett csapat tagja, akitõl már azt várnánk, hogy más helyett szervezze a játékot, ennyi kb.

    Döme egyetlen originális húzása, Maróti jobbhátvédsége. Eddig két meccs ment el rajta. Ja, még Csizit is betolta középre… Otten meg a középpályán haldoklik. A Pölöskeire épített egycsatáros játékon meg egy ország kacagott tegnap…

    Én Détári-párti vagyok, de… Számomra érthetetlen Tóth Bence és Pölöskey erőltetése és néhány játékos, például Józsi mellőzése. Szerintem jobb bekkben Fitost kellene erőltetni, akinek a képességei ezt lehetővé teszik. Többet nem. Ottent is vissza a védelem közepébe, ha pedig felépül Grúzt kellene védekező középpályásként szerepeltetni, mert korábban azt is játszott. Pölöskey helyett pedig inkább Gárdost látnám szívesen. Tóth Bencét el kell felejteni. Ha felépülnek a sérültek és jön még Honma, akkor kb. ezt a csapatot lehetne játszatni: Jova – Fitos, Klein, Otten, Junior – Grúz – Jovanovic, Józsi, Abdi – Somalia, Oláh vagy Honma. Ennél szerintem most nincs erősebb.

    Amióta Détári az edző, egy teljesen más felfogásban játszó Fradit láthatunk. Döme érkeztével megszűnt az az alibizős, minden elképzelés nélküli futball amit a Prukner érában végig kellett szenvedni. De az eredmények még nem jönnek, és be kell látni hogy Prukner anti-Fradijával (hiszen a keretet nem Döme állította össze hanem örökölte a Mekkmestertől) nagyon nehéz lesz eredményes futballt játszani. Komoly erősítésekre van szükség, valamint arra hogy a selejt játékosokat végre valahára elzavarják.

    Jaj, nehogy azt mond már, hogy azért játszott szarul Maróti vagy Junior, mert nem a saját posztjukon játszottak. Akárhol játszhatnak, akkor is szarok maradnak. Én bízom Dömében, de Prukner “óriási szakmai tudása” által kiválasztott “játékosokkal” ő sem tud mit kezdeni. Gárdost mindenesetre érdemes lenne már felhozni az A csapatba. Nagy tehetség, nem véletlen volt kint Angliában.

    Még is csak Nagy Tamás irányi? mert megint csak nem lötünk kapura és nem volt egy kidolgozott helyzetünk. Détári első két meccsén még láttam elöre lépést most megint csak ugyan az a pukis féle tili toli kapura teljesen veszélytelen csapatot látom .. Abdi ,Somália,Sváb, Józsi kell a csapatba sött jó lenne Gruz is
    A következő meccsen Maróti, Junior,Toth pihenőre szorul szerintem
    Befejező csatár kell de sürgősen…Ha ezek a Pro lincences meg nem pro licences edzök nem látna akkor kérjenek tanácsot vannak elegen a székházba
    Rákosi,Szücs,Albert,

    Szerintem ne szidjuk a játékosokat, ők ennyit tudnak. Azokat szidjuk akik idehozták őket: prukner, kubatov és orosz “urakat”! Ők lesznek a felelősek azért a szégyenért ami a kiesésünket jelenti majd. De nézzünk pár okot amire én felfigyeltem. Szakmai: nyáron elvesztettük a kreatív embereinket, de nem pótoltuk őket. Olyan játékosokat hoztunk akik teljes csődök ill. egy részük már nincs is a csapatnál. Miért nem lett méltón pótolva Schembri és Heinz? Ez prukner, kubatov és orosz „urak” sara. Miért esett ki a pixisből Grúz illetve Józsi? A legjobb hétvéd és talán az egyetlen kreatív ember? Miért nem játszik a jól kezdő Fülöp? Az, hogy miért Döme az edző számomra világos: más nem vállalta el, hisz átlátták a helyzetet, hogy nulla forintból csak bukásra ítélt csapatot lehet összehozni Fradi szinten. Döme viszont elvállalta, neki még jelent valamit a Fradi név és megpróbálta a csodát. Lassan belétja, hogy nem fog sikerülni. Más is látja a bajt, hisz nem tudunk gólt rúgni, ennek ellenére csatárt nem igazolunk (Honma egy vicc). Nem kapunk 5-ösöket, mégis hátvédet igazolunk. Hol ebben a logika? Dömét sajnálom, mert neki a szakmai karrierje megy rá, valószínűleg ő nem is volt benne semmi turpiszságban.Ha egy olyan ember ülne a kispadon aki gyűlöli a Fradit az se csinálhatná jobban, hogy kiessünk és ez nem Döme hibája, hanem azé aki eldönti hogy miért nem játszhat Grúz, Józsi, Fülöp…stb. 1-2 játékosról még talán, de a nagy többség itt is át lett ejtve, szép ígéretekkel. Kétlem, hogy egy Ottennek beleférne kiejteni a csapatot, azonnal szerződést bontana. Pedig a kiesésre megy a játék, hisz így a terület olcsóbb lehet. Már rég meg lehetett volna kötni a szerződéseket, de kubatov „úr” a legjobb feltételeket akarja (magának). De ami a legjobban aggaszt, az az, hogy a FRADIZMUST teszik tönkre. A diók már megelőztek nézettségben és csúszunk még lejjebb is. A mai 3. félidőben 2-3 percben elintézték a vereséget, amin régebben fél órákat csámcsogtak. Lassan már nem leszünk érdekesek, elfordulnak a Fraditól az emberek. Nem lesz felháborogás ha kiesünk az nb2-be, vagy ha megszűnünk. És ez a legnagyobb veszély, hogy a Fradi elérdektelenedik. De lehet ez is a cél odafent a székházban…

    https://ulloi129.wordpress.com/2011/10/02/olah-helyen-poloskey/#more-63005