magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Ulisses FC 3 : 0 19:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2011.07.08, 10:17 (szerk.: 2018.02.04, 22:13)
    EXIT programmagazinban megjelent hirdetés:
    kép
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2011.07.04, 18:07
    Ez egy utazás volt. A meccs előtt azt hittük sokan, hogy ez egy kemény, talán néha-néha durva, kicsit képzetlen, de lelkes csapat lesz, aki fizikailag próbál majd előnyöket szerezni.
    Ezt mind felejtsük el. Ez az örmény csapat kifejezetten sportszerű, korrekt brigád volt. Teljesen tisztán futballoztak, meglepően labda biztosak voltak, az első 20 percben komoly gondjaink akadtak. Amikor megszereztük a gólt, a meccs képe megváltozott. Írjuk le: nem futballból lőttük, rögzített szitu után csúsztattuk, ami persze gól és örülünk neki, de azért mutatja, hogy nehéz volt rajtuk fogást találni.
    A gól után látványosan megzavarodtak, egyből megkapták a másodikat, ami eldöntötte a meccset.
    A harmadik gólunk őrület volt, Halál egy lábról lecsorgó labdát szerzett meg és azzal az elbaxott mozgásával, ami nem is igazán futás, inkább "hosszúlépés" meglógott, majd valami nagyon szépen eltolta a hosszúba, remek alakítás volt.
    Egyénenként. Én tisztelem Lipcsei Pétert. Elhiszem, hogy Fülöp sokat fejlődött. De nem tud a ferencvárosi közönség előtt játszani. Erőtlen volt, gyenge, pontatlan. Mindenki jobban jár, ha elmegy. Ebben a nyomásban, ebben a közegben nem lesz sosem focista.
    Grúz. Jól játszott, nyereség, magabiztosan fejelt, odaért ütemre, testtel is erős volt, megoldja hátul a kérdéseket. Otten. Ez az ember Hollandiában nem egy éljátékos - itt az lesz. Konkrétan én az elmúlt 10 évben itthon nem láttam ekkora tudású játékost. Nem magas, nem robosztus, de mindkét lábbal precíz, elképesztően lazán mozog hátul, technikás, ha kell, fejjel előrevetődik tisztázni, élmény nézni! Remélem nem kurvul el, mint a többség.
    Juniort nem tartom jó játékosnak, de ma ment, mint a versenyló. Se balra, se jobbra nem nézett, ameddig fel nem rúgták, addig rohant a labdával előre - és volt néhány jó szerelése is.
    Jovanovicsról és Józsiról nem írok, nekik sokat kell még dolgozniuk...ennyi elég.
    Andrezinhot és Abdit viszont egyben értékelném. Próbálok szépen fogalmazni: olyan szinten...megx...alázták az örményeket, olyan cseleket mutattak be, én nem is értem...elképesztő volt!
    Óriásit fociztak, egyszerűen szavak nincsenek rá. Tegyük hozzá, Abdi az utolsó 20 percben harcolt, hogy ne haljon meg, úgy elfáradt, Andrezinho pedig egy olyan sértett, flegma focit adott, hogy én ezt még tőle nem láttam. Szerintem megsértődött a szerződésmódosítás miatt, nagyon látványosan flegmázott végig, de ha neki ez kell a valódi brazil focihoz, akkor konkrétan ne adjunk neki fizetést.
    Lórin látszott, hogy még gyenge. Dolgozott, csinálta, de ez még kevés. Fel fogjuk építeni, jó lesz ez.
    Halál. Én már megmondtam itt, hogy ő a király! És tényleg az. Bántóan esetlen, sípcsonttal passzol, a mozgását betiltanám, de amikor beállt, olyan őrjöngéssel fogadtuk, hogy megvadult! Az addig egyébként magasabb örmény védők elől könnyedén elfejelgette a labdákat - csak sajnos nem jött senki ezekre. Ezen változtatni kell.
    A gólja remek volt, utána (és a meccs végén) olyan táncot nyomott a tábor előtt, hogy szem nem maradt szárazon.
    Az örményekről annyit, hogy stílusos csapat, labdabiztosak - és korrektek, pl. Józsit sem rúgták agyon, amikor beleszállt a kapusuk mellébe.
    Apropó kapus. Az örményeké kifejezetten ügyetlen volt, nem is túl jó felépítésű. Mindegyik gólban némileg benne volt (a másodikban egyértelműen), neki folyamatosan lőni kell majd kint is, nem lehet gond.
    Az egyik fekete csatáruk volt még ügyes, a többiek egy alap futballt hoztak - nb1-ben olyan 8-12 közé várnám őket.
    11-es. Megkerülhetetlen. Nos, egy 3-0-ás hazai győzelem után, talán nem elegáns ilyet mondani, de nem volt az. Kifelé dobta magát a csatár, teljesen maki mozdulat volt, homorított, de azt is bénán, érthetetlen, miért fújta be a bíró. Ranilovics ezen a nehéz talajon gyönyörűen ugrott el, pedig jól lőtte a gyerek, de valami földöntúli tornával kitolta! Első félidő, utolsó perc, ha az ott 2-1...
    A meccs jelenete nálam, amikor a bíró lefújta a félidőt, odasietett a kapushoz én megköszönte neki, hogy kivédte...
    Szóval azt mondom, harmadik meccsnek nem rossz. Fülöp/Balog és Junior helyett kellene egy jó jobb és balhátvéd, meg is lennénk.


    De jó is volt fél év után a Szentélyben szurkolni smile
    Sima győzelem, néhol szórakoztató játék. Andrezinho és Abdi nagyon csúnyán csináltak hülyét szegény örményekből, végén már sajnáltam őket. Ez a brazil gyerek meg nagy kedvenc lehet, igazi showman, amolyan Félixten big_smile
    Hangulat odavert, szép volt fiúk!
    Hajrá Fradi!


    Az újak közül Otten játéka tetszett, és az első félidőben Jovanovicé is, de Grúz se volt rossz, Felix pedig eddig bizonyította, hogy gyors, erőszakos, és azért nem is ügyetlen, vannak hiányosságai is, de ez sajnos nem meglepő, különben aligha igazolt volna Magyarországra. Viszont ez az örmény csapat a 2. félidőben látszott, hogy jóval gynegébb csapat, idegenben is verni kell őket.
    Ami nem túl örömteli, hogy a norvégok is ismán nyertek.


    Alapvetően szerintem egy jó ember és komikusan néz ki. A mozgása pusztító, de tisztán játszik és csinálja, amit tud. Nem, nem jó futballista, a szó klasszikus értelmében, de kedvenc lehet belőle. Minden csapatban voltak már ilyenek, nálunk Kriston volt pl. ehhez hasonló. Félistenként távozott és a mai napig emlékszünk rá és büszkék vagyunk arra, hogy nálunk volt, remek ember.
    Felix már sosem fog megtanulni focizni, viszont őszintén csinálja, amit csinál. Gyönyörű jelenet volt a gólja után, ahogy integetett a klubház felé, gyanítom a feleségének és a kisgyermekének. Nálam ő a király.


    Köszönjük a sok gratulációt de nem volt ez olyan sima.Látszik még,hogy nincsenek összeszokva egymással a játékosok,eleinte keveset futottak és a labdák se mentek jó helyre.Szerencsére két pontrúgás gólt eredményezett,köszönhetően a hátvédüknek és kapusuknak.Nagyon kellett,hogy a félidő végén Marko kivédje a tizit,ami megadható volt,butaság volt az a lökés.A második félidőben már több megkomponált támadás volt de egy kivételével,sikertelen az viszont szép volt.Abdi nem önzőzött volna annyit,még legalább egyet rúgunk.Odakint is jó lenne győzni,márcsak az UEFA együttható miatt és akkor jöhetnek a norvégok.


    Jovanovics képességei megvannak, de most a fizikuma, az új közeg és az hogy Fülöpöt sem ismeri még nem hozott jó játékot neki.
    A végére nagyon elfáradt.Ezt lehet orvosolni. Egyébként lát a pályán és küzd az utolsó erejével, de még sok edzés kell, hogy az igazi Jovanovicsot lássuk.


    Grúz megbízhatóan, keményen játszott, jól fejel, odaér, ahova kell, földön is jó. Persze kérdés, hogy erősebb csapatok ellen mire lesz képes, de szerintem erősítést jelent mindenképpen. Jovanovic várakozáson alul játszott, sok eladott labda, felesleges cselek, és nem is hajtott úgy, ahogy vártuk. Egyébként nem ügyetlen a srác, talán az összeszokottság hiánya, az új közeg miatt volt visszafogott, remélem sokkal több van benne.


    Öröm volt látni, hogy lesz egy játszani tudó gerinc: Otten, Andre, Abdi, Junior és később majd Lóri és Krisztián. Időnként Félix. Azután Somalia, Allison.


    Sokkal jobban játszottunk, mint ami várható lehetett.

    Ranilovics – Tulajdonképpen a 11-esen kívül nem sok dolga volt. 0-0-nál egyszer-kétszer kifuthatott volna egy-egy beívelésre, de inkább tutira ment. A 11-es egy kicsit gyengébben és egy kicsit kevésbé volt helyezve, mint kellett volna, de nem volt rossz lövés. Szép védés volt, ráadásul oldalra, hogy szöglet legyen és nem vissza a rúgójátékos elé.

    Fülöp – Óriási meglepetés volt, jól játszott, igaz a védelmet nem állítottak túl nagy feladat elé

    Grúz – hasonló mint Fülöp, magabiztos volt

    Otten – Óriási vezéregyéniség. Fantasztikusat játszott, végig beszélt és irányította a többieket. Óriási nyereség. A gólja: jókor jó helyen smiley a 11-es: 10-ből 5 spori befújja, 5 nem, ez most befújta, szépet homorított az örmény legény

    Junior – Mint szezon végén, nagyon hajtott, sok értékes előretörése volt. Utolsó percekben rosszul számolta ki egy labda ívet, abból lehetett volna baj (de nem lett).

    Jovanovic – nagyon jó játékos, jól játszott, utolsó 20 percre nagyon elfáradt, de addig iszonyú mennyiséget robotolt és osztogatott a szakadó esőben, mély talajon

    Maróti – Ma nagyon-nagyon hasznosan játszott (védekezés) nagyon keményen harcolt. Volt öt perc bégőzölésé az I. félidő végén (szerencse hogy nem kiállítva), de Ő küzdött legjobban

    Józsi – Egy kicsit többet vállalt mint tavaly, nem volt rossz, volt egy nagyon jó szabadrúgása kb 23-ról (fél méterrel a pipa mellé) szerintem a kapus nem fogta volna

    Andrezinho – Brazilos megoldások, többször már alázott. Többet kellene átlőnie 22-24-ről

    Abdi – Rendkívül tehetséges, gyakran önző, de ez van

    Oláh – Jól játszott, akart, nem nagyon jöttek össze a dolgai + nagyon figyeltek rá, volt egy bődületes lövése egy kiöklözött labda után (kevesebb mint egy métert tévedett)

    Cserék:
    Félix – Óriási bohóc, a labdaátvételek dadognak, de ha már nála a labda, félelmetes, nagyon nagyon erős nagyon erőszakos. Nagyon akart és hajtott. Ha van egy kis lehetőség rá, rögtön bohóckodik.

    Balog – Szokásos megbízható, sallangmentes játék

    Csizmadia – Kedvelem mint embert, de ez már megint nem az Ő meccse volt.

    Összességében sokkal-sokkal többet kaptam mint vártam


    Rani-7 Hozta a kötelezőt,megfogta a tizit.
    Fülöp-5 Bizonytalan volt
    Grúz-6 Jó védekezés,pár eladott labda az első félidőben.
    Otten-8 A kamu tizivel együtt engem Telekre emlékeztet.
    Junior-7 Eddigi legjobb meccse volt a mai.
    Jovanovic-5 Egyenlőre semmi különös
    Maróti-7 A gól mellett viszonylag sok labdát szerzett.
    Józsi-7 Két gólt érő beadás,hasznos játék középen.
    Andrezinho-8 Zseniálisan játszott.
    Abdi-9 A mezőny legjobbja.
    Oláh-6 Jóindulattal
    Félix-7 A technikája N’djodo-é,a vágtája Overdos-é


    Marko: bár úgy érzem, ha bemegy a tizenegyes, akkor sem lett volna komolyabb gond,azért mindent elmond róla, hogy egyetlen érdemi mentése nagyon fontos volt (8)
    Noel- a feladatát megoldotta, de nem emelkedett ki. nem baj, gyerünk tovább, bizonyíts! (6)
    Grúz T: jó párszor veszett párharcot a nagydarab fekete fiúval szemben, de a feladatát megoldotta (6)
    Otten: barátaim, akik nem láttátok a meccset, felkészítelek arra benneteket, hogy új kedvenc van születőben! magabiztos játék, ha kell a legegyszerűbb megoldásokkal, ha kell 30-40 méteres keresztlabdákkal, indításokkal… és egy gólsmiley. TANÁR! (8)
    Junior: aki a bénázó, önbizalomhiányban szenvedő Juniorra emlékszik, az gyorsan felejtse el! lendületes játék, mindent elsöprő lendület, hatalmas küzdés, rengeteg futás. bár akadt néhány hibája, de a fenti pozitívumok bőven ellensúlyozták, sőt… (8)
    Jovanovic: erős ,gyors, de viszonylag nagy hibaszázalékkal játszott. keménységért nem megy a szomszédba. minden esélye meg van rá, hogy erősségünk legyen. (6)
    Maróti: hozta a szokásos formáját, hasznosan játszott, nem kímélte magát. plusz egy gól, a legfontosabb, az első (7)
    Józsi: bár a hármasban sokan szídták, szerintem jól játszott. tőle ne várjunk olyan megoldásokat, mint Andrezinhotól, vagy Abditól, egyszerűen de pontosan játszik. két gólpassz. (7)
    Andrezinho: volt a második félidőben húsz perc, amikor Abdival és Juniorral igazi brazil focit játszottak. a végére ugyan elfáradt,de olyan trükköket láttunk tőle, hogy csak ámultunk. (7)
    Abdi: állítom nincs nála jobb képességű játékos az nb1-ben…. csodás megoldások, de sokszor belehal a szépségbe. ettől függetlenül nagyon jó volt és ha sikerül valahogy egy kicsit jobban csapatembernek lennie akkor rengeteg örömünk lesz benne.(7)
    Oláh: felörlődött a védők kőzt, de rengeteget mozgott keresztbe, kereste az üres területeket. jó lesz ez (6)
    Felix: megállapítottuk, hogy bolondsmiley, jó értelemben. vagy az örmény hátvéd volt lassú, vagy kib.szott gyors. szerintem benne sem fogunk csalódni. gól. (7)

    Csizi, BZ: beálltak


    Akik szerint Jovanovics gyenge azok ha látnának olyan statisztikákat, amiket az elemző programok készítenek, meglepődnének.
    Az ő játéka nem látványos, de ütközik, küzd, és szerintem pontos is.
    Júnior nagyon fejlődik, ha így folytatja elviszi Robi Carlos helyére a Macsaka hahaha lala. Ma nagyon jó volt. Otten meg klasszis, ennyi.

    Ranilovic – 8 Adhatnék nullát is, és 10-est is, mert a tizin kívül nem sok dolga volt.

    Fülöp – 8 Ha mindig így játszik, Csizi többet nem lesz a szélen.
    Otten – 9 Minden mozdulatán látszik, hogy nem az NBI-ben nevelkedett
    Grúz – 7 Még hozzá kell szoknia Ottenhez, mert bár ma nem volt ilyen, de ütempasszoknál beragadhat, kicsit későn lép ki
    Júnior – 8 Itteni pályafutása no. 3-jában benne van az a meccs

    Jovanovics – 7 Ment, ütközött, pontosan osztogatott, de a kondija még nem 100%-os
    Maróti – 7 Béla hozta szokásos hasznos játékát, gólja külön öröm
    Józsi – 7 Gólpasszai miatt 7.es, egyébként még most se az, aki az ETO-ban volt, de legalább pontosan ível.
    Andrezinho – 6 Nekem kissé csalódás volt a játéka, keveset vállalt, pedig meg forgathatta volna az örményeket.

    Abdi – 6 Átlagos teljesítményt nyújtott, kicsit többet vártam tőle.
    Oláh – 6 Vélhetően jó hírét keltették az örmények körében, mert őt fogták a legtöbben, néha Abdi segíthetett volna neki

    Felix – olyan kulibális smiley De a targoncásnál jobb lesz, ha belejön.
    BZ – nem volt sok dolga
    Csizi – a tíz perc alatt nem sokat láttam


    Jó lenne ha egyszer végre olyan bírót kapnánk, aki nem kell, hogy hazai pályát fújjon (bár nem ártana), de legalább objektív legyen és egyenlő mércével mérjen. Az, hogy ennek a derék szlovén bírónak a tevékenysége végül nem befolyásolta az eredményt, a vakszerencsének, de sokkal inkább Ranilovicnak köszönhető. Következetlen volt a sárga lapok tekintetében is, de végül szódával ugyan, de elment.
    A KÖZÖNSÉG pedig fantasztikus volt, maximális tiszteletem!
    Úgy gondolom, rengeteg örömünk lesz még ebben a csapatban, és bízom benne, hogy ez idővel a nézőszám emelkedésében is meg fog mutatkozni.
    Szép volt fiúk, hajrá Fradi!


    Ha megengeditek, kicsit kívülállóként (tavaly külföldi munka miatt nem tudtam meccsre járni) leírom, hogy láttam:

    FOntos megjegyezni minden értékeléssel szerintem, hogy az ellenfél rettenetesen gyenge volt, ennél mind am magyar bajnokságban, mind a következő körben (főleg ott!) sokkal több kell.

    Jó dolgok:
    - Otten nagyon jó játékos, szerintem Jovanovic is az lesz.
    - a többi újak sem rosszak, de azért egy kicsit a “vakok közt a félszemű” dolog jutott eszembe
    - Felix jó kis showman lesz smiley, valamint fut, mint a nyúl és nagyon nagy smiley, a 13-asban egyből a King Kong nevet kapta!
    - Abdi és Andrezinho, ha tudják ezt a szintet hozni, akkor az nagyon sokat fog segíteni

    Negatív dolgok:
    - nincs kreatív középpálya. Tavaly neten, tv-n néztem meccseket, akkor is úgy éreztem, hogy ez egyszerűen nincs összerakva, szerintem ez most is nagyon átjött. Kipattanóra, második hullámra egyszerűen nincs senki. Marótit nagyon hasznos védekezőnek tartottam ma is, de egyszerűen zavarban van, ha támadás közben szerepelnie kell, megakasztja a támadásokat. Ez nem az ő hibája, ő nem erre való. Persze mondhatjuk, hogy igazolni kellene, de meg kellene próbálni abból főzni, amink van, ez véleményem szerint Prukner sara egy kicsit.
    - nem lövünk messziről: megint csak középpálya gond, egy olyan kapusnak nem nagyon lőttünk, akit iszonyatosan zavart a labda.
    - összeszokottság: mondhatjuk, hogy sok az új játékos, ugyanakkor a bal oldalunk játékosai már egy ideje itt vannak, mégsem igazán mentek a pontos passzok.

    Mindent összevetve, élveztem a meccset, de azért ez még nagyon vékony, ugyanakkor fogunk menni még legalább egy kört, és ez szuper!


    Félix kétujjas fütyülései nagyon kemények voltak, ahogy a labdát kérte smiley Sajnos én is hiányolom a kapura lövéseket 18-24 méterről középről, többször lett volna rá lehetőség (Főleg Andre és Abdi, de semmi lövés) ráadásul én is úgy éreztem, hogy nagyon-nagyon gyenge és bizonytalan a kapus, és a talaj is csúszós volt. Ebben van mit fejlődni


    Rendben volt ez, így elsőre. Nb2-es szintnél azért jobb volt a Jereván, kb egy Siófok vagy Pápa nívót hoztak, szerintem. A továbbjutás a tizenegyes védésének pillanatában eldőlt. Azt mondjuk nem értettem, miért nem akartunk az utolsó 15-20 percben játszani.
    Az már most látszik, hogy jobbak leszünk, mint tavaly, bár még sokminden képlékeny. Felipe Felix meg nem tudom, hány gólt lő majd, de hogy jól fogunk szórakozni, ha játszik, az biztos. Ehhez a fizikumhoz és gyorsasághoz ha még egy kicsit képzettebb is lenne…akkor nem itt játszana.
    A norvégok ellen jön majd az igazi erőfelmérő.


    Még egy kicsit akadozott a játék de jó lesz ez… Bizakodó vagyok! az örmény 11-es egyszerűen nevetséges volt… győzött az igazság a szitunál.

    HAJRÁ FRADI!

    forrás:
    http://www.nb1.hu/forum2/viewtopic.php?id=77592&p=1
    http://ulloi129.wordpress.com/2011/06/27/minden-amit-a-jegyekrol-tudni-kell/#comments
     
  4. avatar: Gy. Zolika
    2011.07.01, 16:17
    Én már az első pillanatban öngólnak láttam.
     
  5. avatar: Gy. Zolika
    2011.07.01, 16:17
    A nézőszámhoz azt is be lehet írni, hogy Gy. Zoli szerint 7000 smiley
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2011.07.01, 09:22 (szerk.: 2011.07.01, 09:23)
    A helyszínen a hangosbemondó Marótinak adta a gólt, egyes médiumok Hakhnazaryan Tigran öngóljának, a hivatalos verzió szerint (UEFA)viszont Józsi György szerezte.
     
  7. avatar: magyarfutball.hu
    2011.06.30, 22:59 (szerk.: 2011.06.30, 23:02)
    Szevada Arzumajan: Úgy gondoltuk, hogy ha a Ferencváros hozni tudja a formáját, bajban lehetünk, sajnos valósággá vált a félelmünk. A csapatom nem játszott úgy, ahogy szokott, fiatal csapatunknak rövid története van ahhoz képest, amivel a Fradi rendelkezik. A büntető kihagyása lelki trauma, ha azt berúgjuk, a mérkőzés kimenetele is megváltozhatott volna. Igyekszünk elfelejteni a mérkőzést, és újult erővel nekivágni a következőnek. Nagyon jól játszott a Ferencváros, de mindent megteszünk azért, hogy bebizonyítsuk, mi is képesek vagyunk továbbjutni, a következő mérkőzés végéig harcolni fogunk.

    Prukner László: Örülök, hogy első nemzetközi megmérettetésemen győzelmet arattunk. Nem ismertük az ellenfelet, tudtuk, nehéz dolgunk lesz. Nem kezdtük jól a mérkőzést, feszültek voltunk, ez látszott is a játékunkon. Bár jobban játszottunk, de a mérkőzés fordulópontját Ranilovic hárított büntetője jelentette. Abdit kihívtam a büntető előtt, és mondtam neki, hogy láttam egy tizenegyesüket, és a kapus jobb kezéhez rúgták, ezt ő úgy adta tovább a kapusnak, hogy a rúgó játékos jobb kezéhez rúgják, így védte ki kapusunk a büntetőt. Fülöp és Jovanovic párosa tetszett a DAC ellen, ezért kezdtek ők, de Csizmadiának és Balognak is lesz még lehetősége bőven játszani a szezonban. A mi akaratunk érvényesült, megérdemelten szereztük meg a győzelmet. Nagyon fogunk készülni a visszavágóra.
    ...
    Van négy fél csatárunk. Oláh sérüléssel bajlódott, utolsó percben került ide. Felixet kis túlzással a strandról hoztuk el, Pölöskey végigjátszotta az NB2-es szezont, utána a fáradság miatt sérült volt, kihagyott 10-12 napot, Liban Abdi dolgozott, tény, és való, őt helyén kell kezelni, kiváló képességei vannak, remélem, előrelépünk vele. Somalia három-négy napja velünk edz, de korábbi klubja nem írta alá az átigazolását, ezért nem tudtuk nevezni. Lesz három-négy lehetőségünk a variálásra, három-négy különböző karakterű csatár áll rendlekezésünkre. Ha mindegyik elfogadja ezt a helyzetet, hogy mindenkinek meglesz a lehetősége, jók leszünk, bár Schembri és Heinz távozásával két jó játékost veszítettünk. Voltak még kommunikációs problémák, de képtelenség egy hét alatt összerakni egy csapatot.

    forrás:
    http://ulloi129.wordpress.com/2011/06/30/prukner-rossz-tanacsa-ami-megis-jo-lett/
    http://ulloi129.wordpress.com/2011/06/30/az-ormenyek-edzoje-elfelejtene-a-mai-merkozest/
    http://ulloi129.wordpress.com/2011/06/30/van-negy-es-fel-csatarunk/
     
  8. avatar: magyarfutball.hu
    2011.06.30, 10:23
    Eldőlt, hogy nem lesz televíziós közvetítés a csütörtöki Ferencváros–Ulisses Európa-liga-selejtező mérkőzésről.

    ki látni akarja a Ferencvárosnak az örmény Ulisses elleni csütörtöki, hazai Európa-liga-selejtezőjét, annak mindenképpen ki kell látogatnia az Albert-stadionba.
    Hirdetés

    A Nemzeti Sport információi szerint ugyanis többnapos tárgyalássorozat után eldőlt, hogy egyik televízió sem közvetíti a találkozót – aminek hátterében az úgynevezett Kentaro-ügy áll.

    A Ferencváros labdarúgócsapata még Furulyás János elnöksége idején eladta a svájci Kentaro cégnek a nemzetközi mérkőzések közvetítési jogát, amit később a szóban forgó társaság tovább értékesített.

    A klub jelenlegi vezetése azonban nem ismeri el a korábbi vezetés által kötött szerződést, és ez a jogi vita is hozzájárul ahhoz, hogy nem lesz közvetítés csütörtökön.

    Kubatov Gábor is megerősítette a hírt, és hozzátette, hogy feljelentést tesznek az ügyben.

    forrás:
    http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/a-tv-ben-nem-lesz-lathato-a-ferencvaros-ulisses-meccs-2083690/
     
  9. avatar: magyarfutball.hu
    2011.06.30, 10:19
    A csütörtökön 19 órakor az Albert Stadionban sorra kerülő Ferencváros - Ulisses EL-selejtezőt - a korábbi információkkal ellentétben - a Kossuth Rádió sem közvetíti, ugyanis ezt a jogot is értékesítették a múltban. (MTI nyomán)

    forrás:
    http://www.ftc.hu/index.php?action=main&nid=27310&sact=news