magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Debreceni Vasutas SC-TEVA 1 : 0 19:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.02.15, 17:52
    Hajrá Loki - Drukkerkocsma:
    sajnos ezúttal nem volt elég a mezeket kitenni száradni a pályára :( szomorú, hogy egy nem túl nagy játékerőt képviselő fradi megvert minket. Igaz nem volt több helyzetük, de ők legalább akartak nyerni, és volt egy egyéni villanásuk.

    Talán, ha azzal a felállással kezdünk, ami az utolsó 10 percben volt (meg amit a félidőben is javasoltam...) akkor hajtás nélkül is összeügyeskedünk egyet.

    a bajnoki cím persze még összejöhet, de az már tényleg az egész NB1 színvonalát minősítené, ha ez a produktum elég lenne hozzá.

    Hajrá Loki! Az EL-ben is smiley


    Mindent elmond az egész tavaszi teljesítményünkről, hogy ezen a meccsen semmivel nem voltunk jobbak a Fradinál. Tavasszal szerintem nem volt két olyan meccs, ahol két egyforma felállásban játszottunk volna, az egész tavasz azzal telik, hogy keressük a kezdő csapatot. Ezzel a játékkal esélyünk nincs a bajnoki címre, és a tavaszi teljesítményünket nézve nem is érdemelnénk meg azt.


    szembe lettünk köpve megint...

    úúúgy szartak bele ebbe a meccsbe, mintha kötelező lenne.

    meg az a taktika...:|

    90 percig előreíveljük, annak 95%-a sikertelen volt, ha el is jutottunk a 16osig, nem picsán rúgták a labdát, hanem látványosan a gólvonalig akarták vinni...

    Nulla játék, nulla taktika.

    ja és ami a legszarabb, hogy ez az a meccs, ami mindentől függetlenül a szinte legfontosabb, h végre érezzük évek után, hogy megverjük őket oda vissza, ehelyett egy ilyen szedett vetett cigány társaság megver minket..szégyen


    Én a BL jövevényektől (Mirszad, Szélesi, Fecze, Boci, Laczkó) azt vártam, hogy megerősítik a csapatot és nem lesz ellenfelünk tavasszal.
    Valami nem oké, HB is próbál valamit variálni, de nem jön ki belőle semmi jó.
    A jelenlegi állapotból kiindulva szerintem csoda lenne a címvédés.


    Most, hogy Az Edző (akit tisztelek) panaszkodott, hogy nem volt csatár a kispadon, akit becserélhetett volna, és ami sajnos igaz. (Ne menjünk bele, hogy miért nem volt csatár.) Most akkor miért kellett a kétcsatáros játékot erőltetni és a középpályára három védekező felfogású játékost tenni? (Kissről tudom, hogy sokáig jobb szélső volt. Most láthattuk azt is, hogy tényleg jobb középen, szerintem.) Esetleg ebben a helyzetben a 4-1-4-1 (Bodnár, Mészáros, Mijadinoszki, Laczkó - Szélesi - Bódi, Czvitkovics, Szakály, Yannick - Coulibaly) felállás - egy Verpecz, Korhut, Ramos, Rezes, Feczesin, Spitzmüller kispaddal - gazdaságosabb megoldásnak tűnik. Szerintem.


    "Monjon le,monjon le".
    Esze ágába sincs,még ezt a beszari játékot is meg akarja magyarázni azzal,hogy egy jól eltalált lövéssel jobb volt a fagyi.Szétrotálja az agyát és a csapatot is.Mi indokolta a Bodnár-bernáth cserét,mi indokolta a 3 védekező középpályással való felállást,mi indokolta hogy a Kedden a meccs végére elfáradó és iszonyatosan gyengén játszó Szélesi és Spitzmüller kezdett?Melyik az az edző széles e magyar hazában,aki nem tudja mit kell játszani ellenünk?
    Elég 2 magas belső védő,és mindent elfejelnek,mert mi csak ivelgetni tudunk!
    Én szeretem a Loki-t és szeretem a jó focit,Ez a kettő most nagyon messze áll egymástól.Ha nekimentünk volna a fagyinak és úgy kapunk ki,még büszke is lennék a csapatra,De igy,ezzel a beszari taktikával.....!
    Lehet szidni és "ledivatozni",de én erre a játékra nem vagyok vevő.A Tirek elleni meccsre van egy jegyem,akinek kell irjon e-mailt.Én nem megyek addig meccsre,amig ez az antitálentum ül a kispadon!
    Akinek ez tetszik,hát nézze,ezek szerint én nem vagyok igazi "fan"!Leszopom magam,ha ezzel az edzővel bajnokságot nyerünk az idén.


    A mai meccs nagy-nagy pozitívuma, hogy a két tábor nem szidta egymást. Fradi oldalról is csak annyi volt, hogy ki nem ugrál debreceni hej-hej. Nagyon örömteli volt megélni hogy nem egymással foglalkozott a 2 tábor. Mondom ezt Fradistaként.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=72060&na_step=30&t=9018140&na_order=
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.12.12, 17:05
    na ez jo volt, vegre gyozelem smiley faszer nem fogadtam egy tizesert legalabb, na mindegy smiley
    kezdjuk Dohertyvel, en soha nem szidtam ot nagyon, szerintem nem rossz. ma meg kulonosen tetszett. az az ember mindehol ott van! egyszeruen hihetetlen. elol, hatul, o rugja a szabadot, szogetletet nem is rosszul, nem pattan tole el a labda, neha ragabalyodik az gaz, de szerintem siman jo. szoval well done! jolcserelt Short, a pakit el kell felejteni egy eletre! Toth Bence egy isten, ballal igy bekuldeni egy ilyen meccsen, hat bazmeg ez igen! most neztem osszefoglalot, bazmeg ott vhogy nagyon kimaradt egy 11-s nekunk mikor a kapufanal eldinget lehuztak! nem jatszottunk valami paradesan, dehat a laki se.


    Hát én rekedtre üvöltöttem magam az 5-ösben, éreztem, hogy szükség van a csapatnak az extra bíztatásra. Küzdelmes meccs volt, szerintem főleg a második félidőre jött bele a csapat. Volt jópár technikai hiba, de ezt ellensúlyozta a hazai pálya. Bence mindenképp kiemelhető, jó látni, hogy ha a kűzdés és az akarat így meghozza a gyümölcsét. Például szolgálhat a többiek számára. Lassan jópár mesterséget kitanul, pl festés-mázolás, hurkatöltéssmiley
    Nem tudom, a 14-es játékosunk ki volt, de elég jól tette a dolgát. Emellett a csereként beállt Wolfe játéka is tetszett, emlékszem egyszer milyen messziről ért oda szerelni. De egyébként az egész csapatot dícséret illleti. A kapu mögötti szurkolás érthetetlen számomra, ilyet még én nem láttam. Az EEE meg a B közép , talán a GM, mindig más rigmust nyomott. A spori kissé a lokinak fújt.


    ma kivételesen Doherty se volt rossz, Tutority meg egyszerűen zseniális!
    Wolfe és Schembri is jól állt be, Csizi, Dragó megbízható volt, Elding jól elbirkózott
    Stockley is volt már gyengébb
    Bencét a gólja miatt lehet dícsérni (egyébként nemigen), Kulcsár halvány volt

    nekem ma Pesta és Adnan (de ő nagyon) lógott ki

    a hangulat jó volt, de nagyon zavart hogy ketté van osztva a Tábor: a kompetenseknek meg kéne beszélniük a dolgot!


    Továbbra is hiszem, ez egy szerethető csapat.
    Képes küzdeni és ezen túl már néha játszani is. Az angol érában most eleször alakult ki egy olyan csapat ki ha nem is élcsapat, de CSAPAT formája van.
    Lehet rá építkezni, eddig nem lehetett.
    Ha lenne kint 6-8 ezer ember, a néző és a játékos nagy dolgokra lenne képes......


    Ja és ki kell emelnem Eldinget, na nem azért mert felnőtt Messihez, hanem amit a gól és a lefújás után művelt, cukkolva a lákistákat. Végre valaki akinek van humorérzéke.


    egyebkent h szakszemmel elemezzem, a debrecen kozeppalyan hihetetlenul elkurta. varga, szakaly, ramos ult a padon es vmi spitzmuller jatszott meg a tokbena kiss. tulbiztositotta magat, be volt fosva. kihagyja a valoban forman kivuli vargat pont egy ilyen meccsre, mikor ha nem most jatszott volna ismet jol? pont az ilyen tipisu embereknek fekszenek ezek a meccsek. mindegy, megnyugtato h mashol is vannak a fasz edzok smiley


    Adnan rettenet volt, ahogy sejtettük...
    ennyi a kritika.
    megvertük a nagy 0 pont FC-t a BL-ből, a magyar bajnokot, aki az évtized magyar focitörténelmét írja, aki köszönti az újoncot...

    és ami a legjobb, hogy nem mázlival, nem is túl jó játékkal, de végig fölényben játszva. nem sokat mutatott a loki a kapufáján és egy két kósza támadáson kívül. nem kell beszarni senkitől, ez az nb0 továbbra is. szarok vagyunk, de nem barcelonák ellen kell játszani, hanem ugyan ilyen szar csapatok ellen. itt a példa.

    kár a ZTE elleni pontokért, a vasas elleni pontokért, a kaposvár elleni pontokért...

    VÉGRE VOLT SZURKOLÁS és át is ragadt sokszor oldalra. jó hangulat volt!


    a meccsről...

    Doroti ismét(!!) hatalmasat meccselt (nem játszott).
    Az "okoskák" miatt csak az ő játékát figyeltük néhányan.
    Messze a legtöbbet futotta a 90 perc alatt.
    Egyetlen kivétellel minden párharcot megnyert, pedig percenként vívott csatát az ellennel.
    Jah, hogy eladott 4 labdát? Elkezdett forgolódni, tökölődni, ha hozzá került a labda?
    Igen. Ő egy harcos, ő egy védekező, egy labdaszerző. És nem zsonglőr!
    Irányító nélkül játszunk, így hibái látványosak és valóban idegesítőek.
    Viszont rendkívül hasznos játékos.
    Egy csapatba 2 ilyen kell. Hátra és középre.
    Szerintem mind kettőt megtaláltuk hosszú idő után.
    Tuti a másik, aki már néha játszani is mer. Óriási nyereség, óriási lehetőség.
    Akárcsak Sobri. Akinek csak a vak nem látja kivételes adottságait.Már csak a megfelelő posztot és az önbizalmát kell megtalálnia.

    Persze nekem is sokkal fontosabbak Kuliék.
    Sajnos ő tegnap ismét tompa volt. Nem találja a helyét.
    Balfasz megoldásnak tűnt a balbunkó poszt, mégis azt mondom, hogy ott volt a leghasznosabb. Onnan tudott váratlanul, ellenállhatatlanul megindulni.
    Bence hajt és küzd. Gólját nem kell magyarázni. Talán ő is sokkal hasznosabb lesz, ha irányító kerül a csapatba.

    Örülök Draginak is. Látszik, hogy Tuti mellett ő is sokkal magabiztosabb.
    Már csak a hihetetlen magassági és erőfölényünket kellene rendszeresen gólra váltanunk az ellen kapujánál.
    A pontrúgásoknál egy Pesta-Pudling-Csizi-Dragi-Tuti ötösfogat meccsenként 2 gólt kell ,hogy termeljen. Persze ehhez kellene egy boka, aki oda is tudja rúgni a lasztit.

    Hajrá Fradi!
    A meccs sima volt. Nagyon durva (zete) bírói segédlet kellett volna a kondának.


    Hozzáteszem, a világ vicce volt ez a kettéosztott Tábor. Mondjuk úgy, h finoman szólva sincs még minden szál elvarrva. Meg ez az össznépi nagy regisztráló dzsembori.. Nálam nem indítottak jól az EEE-s srácok, de várjuk ki a végét. Még mindig sokan kinn maradtak ám, én tipródom, de nem részletezem, mert hála az égnek, kezd itt normalizálódni a hangulat. Majdnem két hetem van kitalálni, mi legyen. Úgyhogy addig mesélhetsz arról, mi történt veletek a hármason, amikor rátok mentek a lokisták. smiley

    Egyébként Hajrá Fradi és Tutoric-ot jelölném köztársasági elnöknek!


    Mi tortent az ezer lokika szurkoloval?
    De 2 ezret is rebesgettek.
    Lehettek vagy 150-en,ami ugyan toluk egy tomegnek szamit
    idegenbeli meccseiken,de a beharangozott nezoszamukhoz kepest gyalazatosan keves.

    Talan az aszfalt problemajuk?

    Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=209580&na_step=30&t=9018131&na_order=