magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Liverpool FC 0 : 1 20:45

   
   
Upload your own photos! »
 1. Debreceni VSC - Liverpool FC 2009
 2. Debreceni VSC - Liverpool FC 2009
 3. Debreceni VSC - Liverpool FC 2009
 4. Debreceni VSC - Liverpool FC 2009
 5. Debreceni VSC - Liverpool FC 2009
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5
UEFA Bajnokok Ligája, E-csoport
referee : Kuipers Björn (Hollandia)
attendance:
 1. liverpoolfc.tv: -
 2. nso.hu: 41.500
 3. dvsc.hu: 42.000
 4. nb1.hu: 42.000
 5. Nemzeti Sport: 42.000
Sold out!

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: ingersheim
   
 2. avatar: pirospont
  2009.11.27, 13:57
  A rendezőknek sikerült elérni, hogy az első félidő közepére a vendég és hazai drukkerek 5 szék távolságra legyenek egymástól.
  Azzal, hogy a biztonsági zónát hazai és vendég drukkerekkel gyakorlatilag feltöltötték.

  A mérkőzés hangulata nagyon visszafogott volt. Hazai részről - hiába volt ez lényegében a csúcsmeccs - meg sem közelítette a Lyon vagy a Fiorentina ellenit. Elmúlt a hurráhangulat, most már a csapatnak kellett volna mutatni valamit.

  A vendégek pedig - a másik mérkőzés eredményének első félidei bemondásától kezdve - gyakorlatilag semmit nem csináltak. Közelébe sem értek a Levszki vagy Fior drukkereknek.
   
 3. avatar: pancso
  2009.11.27, 13:44
  kép
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
  2009.11.25, 11:31
  Herczeg András: A meccs előtt is tudtuk, hogy akkor van esélyünk, ha labdabirtoklásban jók leszünk, de sajnos a passzok pontossága ezt megakadályozta. Mi 59%-ban, míg az angolok 80%-ban passzoltak pontosan, ez döntő volt ezen a találkozón. Olyan passzokat is elrontottunk, amiket máskor nem. Viszont a védekezés rendben volt, fegyelmezettek voltunk hátul, a Liverpoolnak nem volt olyan sok lehetősége. Viszont nem tudtunk olyan hatékonyan átmenni támadásba. A Liverpool fölényben játszott és megérdemelten nyert. Nagyon sajnálom, hogy az utolsó percben egy hatalmas helyzetünk kimaradt, a szurkolók igazán megérdemelték volna azt az egyenlítő gólt. Mindent megtett a csapat, a játékosok akartak, elszántak voltak, nem okoztunk csalódást, viszont sajnáljuk, hogy ez pontszerzéssel nem párosult. A realitás az, hogy a Liverpool jobb csapat. Óriási élmény volt három hazai csoportmérkőzésen, plusz a Levszki elleni selejtezőn teltház előtt játszani, amit nagyon köszönünk a szurkolóknak. A Puskás Ferenc-stadionban nagyon otthon érezhettük magunkat. Amiatt van egy kis hiányérzet bennem, hogy a pontszerzés nem sikerült, de tudomásul kell venni, hogy ez a realitás. Remélem, hamarosan ismét eljuthatunk a BL-be, és akkor már ezekkel a tapasztalatokkal felvértezve fogunk pályára lépni.
  Firenzében 2-1-nél álltam át kétcsatáros játékra, és 5-2 lett a vége, most viszont meg akartuk mutatni, hogy tudunk szervezetten védekezni, nem szerettünk volna most is 4-5 gólt kapni. Viszont nem vagyunk még azon a szinten, hogy a védekezés és a támadás is egyenlő szinten működjön.
  Agger lefejelte Mijadinoszkit, N’Gog pedig megelőzte Mészárost, erre nagyon nehéz felkészülni. Tudni kell, hogy egy ilyen gyors gól nagyon lenyomja a társaságot. Mi lehet az oka ennek? Talán a játékosok nagyon idegesek, vagy még nem koncentrálnak eléggé. A Puskás Ferenc-stadionban mindhárom ellenfelünk berúgta az első helyzetét, így pedig nehéz ilyen klasszis csapatok ellen pontot szerezni. Nemzetközi szinten alacsonynak számít a csapatunk, ami a szögleteknél, pontrúgásoknál elég nagy hátrányt jelent. Úgy érzem, okoztunk meglepetéseket, de mindhárom csapat nagy falat volt számunkra, de büszkék vagyunk arra, hogy ilyen csapatok ellen léphettünk pályára.

  Rafa Benitez: Csalódottnak kell lennünk, mert nem jutottunk tovább, de a tőlünk telhetőt megtettük, mivel nyertünk. Egy nehéz mérkőzésen, nehéz talajú pályán, sok helyzetet kialakítva tudtunk nyerni. Korábbi mérkőzéseinken elkövetett hibáinkért bűnhődtünk, a Lyon ellen kaptunk két késői gólt, ennek ittuk meg a levét. Ezeken a mérkőzéseken is megvolt az esélyünk a győzelemre, így azért lehetünk különösen csalódottak, mert saját hibánknak köszönhetjük, hogy nem jutottunk tovább. Az előző években jól szerepeltünk a Bajnokok Ligájában, így kötelező elvárás volt velünk szemben a továbbjutás, ami ilyen erős ellenfelekkel szemben egyáltalán nem olyan könnyű feladat. Nincs mit tennünk, pozitívan kell gondolkodnunk és előre kell tekintenünk a hétvégi Everton elleni bajnoki rangadóra. Öt egymást követő évben is továbbjutottunk csoportunkból, ami korántsem olyan könnyű, mint amennyire sokan gondolják, mert minden csapat a BL-be vágyik.


  forrás:
  http://www.pepsifoci.hu/node/49748
   
 5. avatar: pirospont
  2009.11.25, 08:44 (szerk.: 2009.11.25, 08:44)

  na most értem haza, és nagyon kettős élmény volt..

  a magyar szurkolói klubnak köszönhetően sikerült bejutnom a vendégszektorba, és ez életreszóló élményt adott (ésmost nyilván lehet köpködni, vagy "gratulálni", hogy magyar csapat ellen drukkolok, de sztm nemszabad összekeverni a nemzeti csapatot, a klubfocival. Főleg ha belegondolok mi köt a Debrecenhez, és mi a Pool-hoz. persze így is elég fura érzés volt azt elismerem.)

  fantasztikus élmény volt együtt szurkolni a liverpooliakkal, nemsok helyen éreztem még ekkora együvé tartozás érzést.. nameg teli torokból együtt énekelni 2500 emberrel az eddig csak tv-ben, (vagy tecsőn) hallott dalokat.. leírhatatlan élmény. smiley és ez valahol kárpótól a minősíthetetlenül gyenge játékért, és talán a kiesésért is.. rohadtul irigylem ezeket az embereket, akik kéthetente élhetik át ugyanezt.. és mi itthonról itt depizünk a szar játék/eredmények miatt, itt meg a meccs után is végig vidám, egymást ugrató, a biztonsági emberekkel strandlabdázó (komoly.. smiley), éneklő szurkolók mindenhol.. olyanvolt, mintha az eredmény szinte csak másodlagos dolog, lényeg, hogy megint kurvajóléreztük magunkat 2 órán keresztül.. smiley nyilván kis túlzással, mert azért nemárt ha néha nyer is a csapat.. smiley

  ésmég zárásként annyit, hogy az valahol elég szánalmas volt, hogy kb akkor volt a legnagyobb hangrobbanás a stadionban, amikor bemondták, hogy vezet a Fiorentina.. ???

  azt már említenem sem kell, hogy ezekután, amikor a lefújás után a DVSC drukkerek elénekelték a magyar himnuszt, akkor a liverpooliak egyből abbahagyták a beszélgetést, és vastapsba keztdek. nekem ez a felfogás nagyon hiányzik itthonról. (bár hokimeccsen már sokszor tapasztaltam, jólenne átvinni vhogy a fociba issmiley "


  ja és kegyetlen ez az akcentus, azóta ezen röhögök.. smiley

  moder foker.

  meg a személyes kedvencem a rikognájzs.

  asszem most nincs más hátra, mint megszerezni a 4. helyet a bajnokságban valahogy, és hogy Gerrardot idézzem: LET'S GO AND WIN EUROPA LEAGUE!
  smiley

  http://nst.blog.hu/2009/11/25/bl_5_a_liverpool_megmutatta#more1550461
   
 6. avatar: magyarfutball.hu
  2009.08.28, 17:52 (szerk.: 2018.01.18, 21:27)
  jegyárak:
  kép