magyarfutball.hu

ACF Fiorentina - Debreceni VSC 5 : 2 20:45

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
UEFA Bajnokok Ligája, E-csoport
ground : Firenze, Stadio Artemio Franchi
referee : Mejuto González Manuel (Spanyolország)
attendance:
  1. it.violachannel.tv: -
  2. nso.hu: 19.676
  3. dvsc.hu: 25.000
  4. nb1.hu: 25.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2009.11.06, 12:45
    Cesare Prandelli:Csapatom egy ideje kiegyensúlyozottan játszik, ami mostanában az eredményekben is visszaköszön. Az idény elején csak álmodozhattunk arról, hogy olyan helyzetben legyünk BL-ben, mint most, de minden meccsel fejlődünk, és közel kerültünk a továbbjutáshoz. Keményen dolgozunk, hogy még jobbak legyünk.
    Kissé megnehezítettük a dolgunkat, amikor a szünet előtt engedtük egyenlíteni a magyar csapatot. A második félidőt aztán nagyszerű tempóban kezdtük. Ami a sérüléseket illeti, Mutu enyhén meghúzódott, míg Cristiano Zanettinek a térdét rúgták meg.


    Herczeg András: Gratulálok a Fiorentinának, európai élcsapathoz méltóan játszott. Rögtön a mérkőzés elején nehézségeink voltak, mert Komlósi személyében korán megsérült egy középső védőnk, és ezután olyan felállásban kellett játszanunk, mint még soha. A csapat tartását bizonyítja, hogy az első félidő második részében sikerült egyenlíteni. A szünet után, a hazaiak második gólja előtt súlyos egyéni hibát követtünk el, ami nagyon megfogta a csapatot, nehezen tudtuk kiheverni, a lilák pedig már tarthatatlanok voltak. Higgyék el, mindent megtettünk, szerettünk volna szorosabb eredményt elérni, de nem sikerült. A Fiorentinának szeretném megköszönni azt a gesztust, amikor sorfalat állítottak a csapatunknak, jelezve, hogy tisztelnek minket. A szurkolóinknak is köszönjük, hogy ilyen nagy számban elkísértek minket, miattuk is sajnálom, hogy nem tudtuk szorosabb eredményt elérni. Sok gólt kapunk mostanában, de ahhoz, hogy stabilabbak legyünk, fontos lenne: hátul rendbe jöjjenek a sérültek. Nehéz stabilizálni a védekezést, ha hátulról hiányoznak játékosok, és másoknak kényszerből kell ott futballozni. Tisztában kell lenni, hogy honnan indultunk. A Kalmar, a Levszki mind esélyesebb volt, mégis legyőztük. A Bajnokok Ligájában már nem voltak illúzióink. Most látszik csak, hogy milyen különbség van egy elit és egy magyar csapat között.


    forrás:
    http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?ID=3021&source=/lapok/Default_hu.aspx
    http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?ID=3019&source=/lapok/Default_hu.aspx
     
  3. avatar: magyarfutball.hu