magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Budapest Honvéd FC 0 : 0 19:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.03, 20:36
    Ide nem három játékos kell,hanam egy egész csapat.Ezeket meg lehet kispadoztatni,de könyörgöm,lehetőleg ne a FRADIBA.Különben jó pihenést az egész csapatnak,márciusig:megérdemlik.Én barom!Ezért a szar meccsért mondtam le egy egész napos süllőhorgászatot.

    vegre vege ennek az oszi szezonnak, sajnos nem haladtunk elore egy lepest se nyar ota = igaz Megyeri es Kulcsar mutatott pozitiv jeleket de ahoz hogy fiataljaink fejlodjenek egy sokkal jobb edzo kell

    a Ferencvaroshoz EDZO kell – edzo nelkul nem lehet csapatot se epiteni – ilyen egyszeru

    Srácok!
    A mai teljesítménytől érthetően mindenki el van keseredve. Javaslom, akinek van elég türelme, az holnap nézze vissza a meccset.
    Van egy hatalmas problémánk!
    A középpályánk 0. Onnan egy játékost sem lehet kiemelni, csak max a védekezésért, a játék tördeléséért (Morison).
    Nos, aki focizott, gondoljon már egy picit bele. Szinte az egész meg van bénulva, mert középről nem jön labda.
    Marad a szél, amit azért egyszerű dolog lezárni (ha nincs közepünk), és marad a középpálya átívelése (ezt meg gyakran láttuk ebben az idényben).
    Nekem a mai meccsről is az a véleményem, hogy amíg nincs középpályánk (amivel támadni is tudunk), addig semmi keresnivalónk nincs. Ez a legfontosabb hiányposztunk!!!!!!!!
    Továbbra is állítom, hogy a védők (Lowton, BZ, Fülöp és Kulcsár), illetve Bence és Morrison jobbak voltak, mint a többiek.
    De nézzünk vissza pár meccset, a mi szavazataink alapján szerintem az egész idényben nincs az első háromban támadó középpályásunk, vagy csatárunk.
    Elgondolkodtató.

    annyi haszna lehet annak hogy nem győztünk hogy kíméletlenebbül fogják elzavarni,és jobbakra lecserélni a játékosok jelentős részét.utolsó 3 meccs megnyerése lehet jobban megnyugtatta volna a tagokat a kelleténél

    a meccsről is.:kezdem azt hinni megint,hogy nincs kapusunk. hátul BZ,Lowton,Kulcsár jók voltak és Fülöp is sokat vállalt. kp.Morrison szokás szerint futott a többiek helyet is,Tóth mehet sakkozni mert ez csapatjáték,Lipcsei?,Fitos?,Adnaan?,és Ferenczi??.szerintem. birói hármas.:1

    vitába szállnék veled azt illetően hogy kulcsár meg fülöp szerinted jók voltak.Nos szégyen mert tényleg szégyen de egy egyszerű fel passzt nem tudnak megoldani…és mindig a saját hibájukat kellett korrigálniuk.A többivel 1et kell hogy értsek.Tóth azt hiszi cirkuszban van(és cselezni sem tud nem mellékesen)Lipcsei(csak a létszám van meg vele)Adnaan(kutya)Ferenczi(szólni kéne neki hogy ezek már nem Makó B.csaba Tököl szintű ellenfelek)

    A Lowton viszonylag jól játszott na és ő volt a legveszélyesebb ma ez kritika az elöl játszóknak főleg Ferenczinek kezd elegem lenni az alibi játékából a padra ő is le ülhetne egyszer kétszer…….

    ennek a k.rva Duna tv-nek mi szüksége az NB1-re?mert ha szüksége van állítson oda 1 értelmes kommentátort és ismerkedjenek meg az órával.”1 osztályos anyag”.a meccs végén,közben és elején mondjuk megmutathatnák kik játszanak ,milyen hadrendben ,beszélgethetnének az edzőkkel és a játékosokkal.nem húsz percre gondolok csak úgy 5-6 elég lenne.a kétes szitu megmutatása már egy élmény lenne tőlük.tehát összesítve ennek az NB 1-nek semmi szüksége 1 olyan adóra amely még a meccs színvonalát is alul múlja,a bu.i solymosiról “csak így kis betűkkel” már nem is beszélve. bocs 1 kicsit hosszú lett.

    Igen azért, 2009-ben a kezdőrúgásra odakapcsolok, egy kamerával végignyomom a meccset hozzáállás kicsit kevés. A teljesen idióta Knézyről nem is beszélve. Ennyi pénzből persze ilyen színvonal jön ki, de azért a liga adhatna magára valamit, hogy egy bizonyos szintet elvár a tv-ktől.
    A Sporttv-n is mondananak hülyeségeket, de a közvetítés színvonala kifejezetten magas. (Több kamera, 16:9, felvezetés, elemzés)

    Megyeri, Lowton, Balog, Kulcsár: 6
    Fülöp, Morrison, Tóth: 5
    Adnan, Lipcsei, Ferenczi, Fitos: 3

    Azért Ferenczi bátor gyerek.. pénteken 13-án 13 mezbe 11 rugni nem csodálom hogy nem sikerült

    Lipcsei akár milyen öreg és lassú, ő az egyedüli aki lát a pályán és nem emeli fel a labdát 10 méterre a pálya fölé, jó passzokat adott még mindig tud valamit, igaz hogy már 37…

    pista egy nagy NULLA volt és már meccsek óta az! egy rohadt sprintet nem csinál nem is hajtja a labdát, lassú is! nem mellé kell csatár, hanem HELYETTE!

    Adnannak a masodik felidoben egy jo passza nem volt, es hogy ezt hogy ertem?Ugy, hogy mikor ment a tamadas, feltette vmeik csapattarsa a kezet, hogy gyorsan passzoljon, inditson, nehanyszor meg megtolta a labdat kivarva, hogy abszolut rossz helyzetbe keruljon a tarsa es akkor passzolt. Igy mar semmit nem tudott kezdeni a labdaval az illeto.
    Ezt a stilusat Adnannak mar mas meccseken is eszrevettem, vagy tanuljon meg egybol passzolni, vagy telen mehet melegebb eghajlatra…

    https://ulloi129.wordpress.com/2009/11/13/hettol-jon-a-szezon-utolso-bajnokija-a-honvedot-fogadjuk/#more-21530