magyarfutball.hu

Vasas SC - Ferencvárosi TC 3 : 2 19:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.09.26, 11:55
    Sajnos egyszerűen nem tudom felfogni, hogy egy erős MTK-t megverünk majd rá néhány napra kikapunk egy gyenge Vasastól.

    Véleményem szerint az igazolt játékosok nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, de mit várunk p.l. egy Spanyol 1/4 osztályos játékostól?!

    Elő a magyar fiatalokkal! És hajra FRADI! ELŐRE!

    Egyszerűen nem térek magamhoz!Emlékszem Williamsre időnként miket művelt de nem gondoltam volna h ennél még rosszabb is jöhet.Willin néha sírtam a nevetéstől most sírok a szomorúságtól de nem csak a kapus miatt hanem az egész csapat produkcióját látva!

    Ba.sza meg, a mai meccs után senki ne mondjon olyat, hogy Lipcsei nem kell, mert lasú meg nem fut! Mert ezeknél a mai játékosoknál sokkal jobban játszott volna az tuti! Csak drága edzőnknek nem tetszik hogy éltetik, ezért nem rakja be!

    Hagyjuk már ezt a dumát hogy kísérleti csapat meg bla bla bőven stabil a hátterünk volt elég ingyen igazolható játékos itthon is a stáb itthon nem nézett szét pedig lehet érdemes lett volna nem csak milliárdokból lehet jó csapatot építeni és érzésem szerint az anyagi háttére most nem lehet sok panasz itt most az edzőé és a játékosoké a felelősség nem azé aki csak a pénzt adja.

    Rósa azért gyenge mert vonal mellett játszik Bobbynál. A 2. félidőben középen volt és jobban ment neki! De nem az igazi még.

    Más fórumokon az angolok érkezésekor megírtam, hogy fiókcsapat lettünk szász ingatlanbizniszében – és tényleg.
    Meccs: persze, h idegesek a védők ha ilyen “kapus” van mögöttük…
    Azért húzódnak be és ezért van az, hogy űr van a középpálya és a védők között.
    És persze a rossz helyen játszók: kulcsár alkalmatlan védőnek ez ma is látszott, kapus ugye nincs, a spanyol jobb védőben rendben volt.
    Morrison jó lenne, de egyedül nem tud hatékonyan szűrni ha a csatárok nem támadnak le.
    Ashmore képtelen irányítani ez is meccsek óta látszik. Rósa akkor volt jó amikor bement középre a csatárok mögé, akkor tud szűrni Morrison előtt.
    Ferenczinek meg kell párba egy gyors csatár, mint amilyen a kihuhugott Kamate volt – garantáltan a leggyorsabb lett volna az nb1ben.

    Nagyon nehéz a mai “produkció” után higgadtan írni…Sajnos be kell látnunk, hogy nem vagyunk bajnokesélyesek…És ami még nagyon fontos, hogy igazolni kell/-ene…
    Holczer sajnos nem megoldás kapusposzton…A védelemre is ráférne az erősítés…Morrison védekező középpályásként nagyon halovány…Labdát alig szerez, viszont azt a keveset is eladja…Ashmore ügyes, de még nagyon kevés…Ferenczi már bizonyított, viszont csak erőcsatárral támadni nem szerencsés…Tehát: kell egy kapus (olyan, aki védeni is tud…)kell egy védekező középpályás, kell egy irányító, és kell egy(vagy kettő) mozgékony, gyors támadó…És talán egy fiatal, tehetséges belső védő…Valami olyasmi, mint Juhász Roland…Még van 11 nap az átigazolási szezonból…És biztosan van egy rakás csapat nélküli játékos a piacon…És biztos van azokra a posztokra is, amik jelenleg lyukasak…

    Óriási csalódás volt, amit az első félidőben bemutattunk. Rossz passzok, rossz döntések. A második félidőre feljavultunk, potyogtak is a gólok, de végül a hazaiak lőttek többet. Sok egyéni hiba volt a mérkőzésen a csapatunkban, ennek pedig nem lehetett más a következménye. Holczer valóban hatalmasat hibázott, emellett nem is mehetünk el szó nélkül, de ő még egy nagyon fiatal kapus, a hiba pedig benne van a játékban. A csapatnak meg kell értenie, hogy ez már az NB I, itt nem lehet annyit hibázni, mint tavaly. Természetesen bízom a javulásban.

    Hazaérve a meccsről, kissé lehiggadva: Szégyen, hogy ettől a vasastól ki tudunk kapni! Az a tévedések elkerülése végett nem az az angol stílus, hogy a középpályáról ívelgetünk a kapunak háttal álló csatárainknak! Szélen elfutva és jól beadva, ezt lehet látni az angol pályákon! De ehhez játékosok is kellenek. Abban a pillanatban, hogy a földön próbáltunk játszani, jóval veszélyesebbek voltunk! Egyébként amit a csapat 2-0-ig produkált az méltatlan a Ferencvároshoz! Sajnos ismét bebizonyosodott, hogy taktika az nincs és sajnos játékosaink sincsenek! Holczert nem tudom minősíteni….Most aztán kivácsi vagyok, hogy Bobby kiket küld a pályára Szombathelyen, mert ilyen játékkal és összetételben biztos a vereség. Kapusposzton, a védelemben, a középpályán és a csatársorban is változtatni kell, még akkor is, ha nincs túl nagy minőségi választék a cseréink között. A taktikát meg erősen át kell gondolni!! Hajrá Fradi!

    Nem akarom védeni a Davisont mert vastagon benne van a vesszőfutásunkban..
    DE !!
    Ne feledjük hogy a szezon előtt volt neki egy nagy listája magyar és angol játékosokkal (kb 20-20, de majd Üllői kijavít)Gondolom nem a két 3. ligás spanyollal az élen!
    CSAKHOGY ! Azt viszont a TERRY ROBINSON nem hagyta jóvá! Ő nem adott pénzt az igazolásra!
    Illetve az volt a politikája hogy ingyen (!!!) kell játékosokat keresni+ szokni az NB1-et.A Kakasnak is elhitték hogy jó lesz a Holczi(mert tehetséges..?? )NANÁ ! Mert akkor nem kell pénzt kiadni.
    SAJNOS NEM LESZ ITT ERŐSÍTÉS! Szokjunk hozzá…Terryék kivárnak szerintem…MINIMÁL költséggel akarják lehozni ezt az idényt.Látszik hogy McCabe papa is behúzza a féket.Ahelyett hogy ideküldött volna pár embert, inkább eladogatni próbálja vagy kölcsönbe(angliába)
    Valszeg az ingatlanpiaci bizonytalanságok miatt(addig amíg nem látszik hogy nagy nyereség lesz a beruházás) addig nem lesz jó csapatunk..ÉS MÉG AZ ÚJ STADION IS NECCES LESZ !!
    (ne legyen igazam!)

    Ha belegondolok hogy simán lemondtak Kamate-ról meg Lamine-ról akkor a sírógörcs kerülget ,ezekhez a kutya ütőkhőz képest akik most a kezdő csapat vagy annak közelébe tudnak kerülni egy tálentumok voltak….

    Azért ennyire nem vagyunk szarok de..
    Kéne taktika és több futás mert az első félidőt elcsaltuk és nem az új igazolásokon múlott itt a régiek és Bobby betlizett nagyot
    Balog csak nyomozta a labdát Dragó se volt a legjobb Wegde-t nem szidnám mert hajt és minden csapatba kell egy motor de a helyes poszton és nem a szélen Kulcsár kiváló támadó szélső lehetne ha végre nem hátvédet játszana Holczer egy katasztrófa volt ma én még azt is elhiszem hogy 5-6 év múlva jó kapus lesz de addig adjuk kölcsön valahova..

    Holczer 1
    Wolfe 4, Dragóner 4, Balog 3, Kulcsár 3
    Rósa 5, Ashmore 4, Morrison 3, Wedgeburry 3
    Ferenczi 3, Shaw 5

    Joaquin 6
    Tóth 5
    Mamic 4

    Néhány dolog személyektől függetlenül feltűnt.

    Védekezésben a védelmünk(vonalban) gyakran az 5-ösig(!) húzódik be, a középpályásaink pedig általában létszámhátrányban vannak védekezésben az ellenfél támadóival és senki nem lép ki az emberre, azaz 17-18 méterig simán hozza az ellenfél a labdát, ahol nyugodtan ellőheti.

    Ilyen volt a Nyíregyi első gól, az 5-ösig játszották be, aztán Honma lövése 18 ról, most pedig a 3-ik gól is, nevetséges, hogy 18 méterre nyugodtan lőhetnek kapura.
    Tavaly azt hittem, Morrison elég lesz szűrőnek, sajnos az nb0-ban ő is kevés egyedül, Ashmore továbbra sem szerez labdát, sőt labdába sem ér, csak szabadrúgásoknál, így a kpálya nyitva van szinte belül.

    Nem értem, miért hátrálunk ennyire be/vissza.

    pedig 2:2-nél úgy voltam vele hogy végre elindult a henger, de nem, hihetetlenül összetört a 3. gól az volt a legrosszabb akkor eltűnt minden reményem az egész szezonra.

    1. Ma este Holczer a nagy nyilvánosság előtt mutatta meg, hogy egyenlőre alkalmatlan a Fradi 1-es mezének viselésére. Önbizalom hiányban szenved és a bizonytalankodásai lehúzzák a védők teljesítményét is. Sürgősen lépni kell (még akkor is ha pedagógiailag nem biztos, hogy szerencsés kirakni a csapatból). Megyerinek adják meg a lehetőséget, de rövidtávon egy rutinos kapus jelentheti a megoldást.
    2. A védelem lassú és ráadásul nem tesz jót nekik, hogy nincs mögöttük kapus. Pont a Vasasnál jöttek rá,hogy változtatni kell az ilyen helyzeten. Nevetséges, hogy egy átlagnál gyorsabb játékos (Remili, Honma stb.) bohócot csinál az NBII ritmusához szokott védőinkből. Kulcsár egyébként nem balhátvéd és csak Bede jóindulatának köszönheti, hogy nem sárgult be. BZ is Bedének köszönheti, hogy nem fújt be egy 11-est ellenünk, amikor az egyik szerbet lerántotta mezénél fogva.
    3. A középpályára sürgősen kell egy kreatív, támadni is tudó 15 évvel fiatalabb Lipcsei szintű játékos, mert botrányosan gyenge a csapat előre játéka. Gyakorlatilag nincs is. A labda mindenkinél dadog, méterekre pattan el. Ha kitesszük a szélre a lasztit, akkor vagy mögé, vagy hosszú…
    4.Palit senki ne bántsa, mert Ő a maga rutinjával még mindig a legjobb megoldás Pista mellett. Akit viszont be kellene rakni a libakupacsapatba. Ott talán újra megtanúlna gólt rúgni és lenne egy kis sikerélménye. Gátszakadás, miegymás…
    5.Összefoglalva: Bár messze még a vége, de egyre messzebb az eleje. Harmatos kis csapatunk van. Valaki amúgy elmagyarázhatná nekem, hogy az NBI ennyivel jobb mint a keleti csoport (Onnan nem úgy tünt a dolog)? Ha egy csapat tud úgy is játszani, mint a Zete ellen, akkor az miért csak egy egyszeri és megismételhetetlen alkalom(Vagy ennyire szar a Zete)? Miért van az, hogy minden botlábú a Fradi ellen játsza élete meccsét? Egyébként ez akkor is a mi csapatunk marad, ha sorra kapjuk a pofonokat. De mennyivel jobb lenne ha legalább nyerni megtanulnánk! Hajrá Fradi!!!

    https://ulloi129.wordpress.com/2009/08/21/elo-a-vasas-ellen/