magyarfutball.hu

Kaposvári Rákóczi FC - Győri ETO FC 2 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.03.14, 14:06
    Kaposvár, 2007. április 14., szombat (MTI) - A Kaposvár hazai pályán egy góllal jobbnak bizonyult a Győrnél a labdarúgó Borsodi Liga 24. fordulójában.

    Kaposvári Rákóczi-Győri ETO FC 2-1 (0-1)
    Kaposvár, 2000 néző, V: Bede
    gólszerzők: Oláh (47., 51.), illetve Varga R. (1.)
    kiállítva: Ribi (80.)
    sárga lap: Müller (33.), Dudás (37.), Ja:kl (72.)

    Kaposvár:
    Milinte - Kovácsevics, Petrók, Grúz - Ribi, Szakály P. (Suljic, 83.), Vasiljevic (Szakály D., 90.), Maróti, Pintér A. - Oláh, Alves (Bozsovics, 69.)

    Győr:
    Stevanovic - Kiss Zs., Stark, Mátyus, Varga R. - Dudás, Nyári (Pákolicz, 52.), Bank, Müller (Ja:kl, 33.), Rozsi (Szabó Zs., 75.) - Tokody

    I. félidő:
    1. perc: az első támadás végén vezetést szerzett a Győr, ártalmatlannak tűnő vendégtámadás végén a felfutó Varga R. elé került a labda, aki balról 9 méterről a kifutó Milinte mellett a bal sarokba lőtt (0-1).

    II. félidő:
    47. perc: Maróti pontos indítása után Szakály P. a 16-oson belül egy csel után Oláh elé passzolt, aki 8 méterről a léc alá lőtt (1-1).
    51. perc: Oláh-Vasziljevics összjáték után Oláh kapta vissza a labdát és szép cselek után, középről, 13 méterről a kapu jobb felső sarkába bombázott (2-1).
    80. perc: Ribi kaszálta el Vargát, a győri játékos elterült a földön, Bede játékvezető pedig a piros lapot mutatta fel a kaposvári védőnek.

    A kaposváriak alaposan felforgatott védelemmel kezdték a mérkőzést, és már az első percben hátrányba kerültek. A gól után a hazaiak egyértelműen fölénybe kerültek, végig irányították a játékot és egymás után alakították ki gólhelyzeteiket. A szünetig eredmény nélkül.

    A második félidő elején két gyors góllal fordított a Rákóczi, és kaposvári a csapat a folytatásban is lendületben maradt. A jó iramú találkozón a hajrát erővel is jobban bírta a somogyi együttes, így megérdemelten szerezte meg negyedik tavaszi hazai győzelmét.