magyarfutball.hu

Újpest FC - FC Fehérvár 1 : 3 16:20

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: heimo
    2015.12.22, 22:11
    NBI, 30. forduló (2006. június 3.): Újpest-Fehérvár
    2006. június 4., vasárnap

    Reggel tizenegytől már mindenki dolgozott. Csíkok, kihangosítás, dobok, zászlók, kis zászlók ezrei, és hatalmas szívek. Akik hittek benne, hogy valóra válhat az álom, és minden olyan lesz, mint a legcsodálatosabb tündérmesékben. És nem a pénz fog győzni, hanem a tudás. És a szeretet, és nem az üzlet
    Több mint ötórás munka, és akkor még el sem kezdődött a csata. A csata, ahová az egyik fél az aranyéremért érkezett, míg az ellenfél egy harmadik által feldobott prémiumért. Nem a bronzért. Az mese.
    A sportnapilap más-más címlappal jelenik meg Budapesten és vidéken. A nyomás egyre nagyobb. És ezt a bíró bírja legkevésbé. Vagy talán ő sem azért a kis összegért vezetett, amiért máskor. Igaz, itthon sem volt sokáig, így megőrizte állítólagos pártatlanságát. És kiállította a gólkirály-jelöltet, majd a második vendéggól után /bár mi sem voltunk otthon/, az egyik húzóembert. És ezzel eldöntötte a meccset.
    Ő döntötte el.
    Még egyszer: - A bíró döntötte el!!!
    Még egyszer: - A bíró döntötte el!!!
    Még egyszer: - A bíró döntötte el!!!

    Mert ugyanúgy benne volt, mint mindenki rajtunk kívül. A Füzi-ügy, ami annyi volt, hogy egy MAGYAR bokszolt a hazájáért, Erős kritizálása, és a fizetett bede, aki hat éven belül másodszor záratja be fél évre a stadiont.
    Valamint szinte minden csapat. Akik pénzt fogadtak el, miközben az állítólagos lila-ligáról beszélt mindenki, ami így utólag minden, csak nem liga, és nem lila.

    A pénz legyőzte a szívet. Az akarat legyőzte a szeretetet. Ám végtelen ideig semmi sem maradhat titokban. A gerincünk csak nekünk maradt egyenes. A játszmát elvesztettük. Az igazság azonban a legtöbbször akkor derül ki, amikor már nem is számítunk rá. A bajnokság most árucikk volt, amit az nyert meg, aki a legtöbbet ajánlotta. Mi nem licitáltunk. Hanem küzdöttünk. És az mindig nehezebb. Sokkal nehezebb.

    Hajrá lilák mindörökké!!!

    uvb92.hu

    hmgy
     
  2. avatar: heimo
    2015.12.22, 22:07
    A gólja után mezlevételért kapta (78p.).
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2015.12.22, 19:16
    Még egy kérdéses: Nagy Dániel a gólja után vagy a 90. percben kapta a sárgát?
     
  4. avatar: heimo
    2015.12.19, 16:01
    Elsőnek sárga, majd miután látta a jv., hogy milyen sérülést okozott a pirosat is felmutatta.
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2015.12.19, 15:18
    Rajczi nem kapott a piros lap előtt egy sárgát is?
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
     
  7. avatar: heimo
    2014.12.15, 18:36
    Sajnos nem a nagy érdeklődés miatt rendezték a Puskásban, hanem mert a 28. fordulóban rendbontás volt az MTK elleni mérkőzésen (Bede kiállította Hullámot (88.p.) és Vanczákot (89.p.), Kanta a 88. és Lambulic a 90. percben lőtt gólt,ezekkel lett 1-2, a szurkolók berohantak a pályára és verekedést kezdtek) és büntetésből idegen pályán kellett lejátszani (nézőket lehetett beengedni) ezt a nagyon fontos találkozót. A következő szezon elején a Győr elleni meccset méltányosságból hazai pályán lehetett játszani, de a szept. 9. ZTE és szept. 24. PMFC elleni mérkőzéseket a büntetés további részeként a Budai II. stadionban rendezték.
     
  8. avatar: magyarfutball.hu
    2014.12.15, 14:15
    A nagy érdeklődés miatt (bajnoki aranyról döntő mérkőzés) a találkozót a Puskás Ferenc Stadionban rendezték.