magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Budapest Honvéd FC 3 : 1 19:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.03, 20:49
    Szabó Zsolt ismét főszereplővé lépett előtt. Csaknem hat perce áll a játék, a kispesti tábor sportszerűtlen viselkedése miatt. Mindeközben a fradisták arra használták fel a "szünetet", hogy csapatunkat biztassák. Több ezer torokból szól a Fradi-induló.

    Ződsport:
    Szabó Zsolt játékvezető megint megszakította a játékot a két szurkolótábor minősíthetetlen rigmusai miatt. A játékosok próbálták meg lenyugtatni a szurkolókat. Végül folytatódott a játék.

    A lényeg hogy ott vagyunk az 5-ik helyen. Ezek a félbeszakítások nagyon aggasztóak

    Véget ért a találkozó, amely a vártnál sokkal élvezetesebb játékot hozott. A győzelmet jobban akaró és ezért sokkal többet is tévő hazaiak megérdemelten nyertek. Az viszont kérdés, hogy ha most többször is félbe kellett szakítania a játékot a játékvezetőnek, akkor vajon mi lesz majd a vasárnapi Ferencváros-Újpest meccsen?

    ....a közönség percekig ollézott....

    Kiváncsian várom a hiteles adatot, hogy mennyi néző volt a szentélyben.
    A haverom nem tudta megsaccolni a helyszínen, csak annyit mondott a telcsibe, hogy a majmok nagyon örülnének, ha egyszer ennyien lennének a barbiban.

    A hazaiak kijöttek a pályára, a kispestiek még a játékoskijáróban voltak, amikor Szabó Zsolt berendelte az együtteseket az öltözőbe, mert a szurkolók továbbra is egymást gyalázták. A találkozó végül a tíz perccel meghosszabbított szünet után folytatódott. A bíró a két csapat technikai vezetőjét arról tájékoztatta, hogy a következő sportszerűtlen lelátói megnyilvánulás esetén lefújja a meccset. A pályára érkező játékvezetőket kórusban szidták mindkét együttes hívei.
    76. perc: a hazai szurkolók a ferencvárosi indulót énekelték, amikor a vendégszektorból antiszemita rigmusokat lehetett hallani, ezért a játékvezető ismét megállította a játékot. Három perc szünet után folytatódott a mérkőzés, a kispesti drukkerek éppen a hazai csapatkapitányt, Lipcsei Pétert szidták kórusban...

    5700 vagy valami ilyesmi...

    5823

    az első félidőben egy tököli szintű csatár 3-4 gólos előnyt lehetett volna szerezni
    ez most belefért...remélem 7végén is bele fog vagy pedig ott javitunk ezen smiley

    Persze a ződsport leírta, hogy 2500.
    CSak, hogy örömködjenek a makik.

    Simán lemostuk a Honvédot. Mintha a pályán sem lettek volna.

    És a játékosainke lőtt le a kalappal, nem ismertek elveszett labdát, ha az ellenfélhez került a labda azonnal 3-an megtámadták. + Rengeteget futottak.

    Nem is emelnék ki senkit, mert mindenki tetszett ma nekem.

    Nagyon tetszett a mai meccs. Ezzel a teljesítménnyel normális esetben 1-3. valamelyikén lennénk...

    Csak a ziccerek alapján meg vagy 6-1-re kellett volna nyerni.

    A nézőszám meg kb annyi volt, mint az MTK ellen, azaz 4-5000 néző lehetett a stadionban. Azért kicsit több, mert most voltak vendégek is.


    Ilyen játékkal verkük a lilákat.


    PErsze most visszanézem a Dunán a meccset, leeht kiderül, csak én látom rózsaszínben /!!! smiley)))/ a világot...

    Szevasztok!
    Gratulálok a csapatnak,győztünk,jó játékkal!
    A meccset a székházból néztem meg és beszélgettem az egyik ismerősőmmel aki ott dolgozik.Ő mondta,hogy Haáz minden fradiban dolgozóval alá akar íratni egy olyan papírt amin az áll,hogy nem tartozik fizetéssel a klub senkinek,hogy tudjunk índulni a következő bajnokságban. Ezt sokan nem akarják aláírni.
    Tököli is kint volt a meccsen.Úgy néz ki tényleg vissza jön??De hát nem tudja milyen helyzetben vagyunk?Vagy most már fizetés nélkül is játszana??Nem értem én ezeket a dolgokat.
    Na mindegy most az a lényeg ,hogy vasárnap verjük meg a MAJMOKAT!
    Mindenki jöjjön ki!
    Hajrá FRADI!

    Idén eddig szerintem most játszottunk a legjobban, két paszból fent voltunk a 16 - nál, nagyon jók voltunk

    Mókásan hatott az "Oléééé vörös-fekete" ma a kispestiektől, ők nem látták rózsaszínben a dolgokat smiley)))

    talán, ha 300 kispesti volt...

    A találkozó után mindkét szakvezető elégedett volt csapata játékával. Gellei Imre (a Ferencváros vezetőedzője):

    - Örülök, hogy a sok délelőtti meccs után végre este is pályára léphettünk, azt hiszem jól sikerült, hiszen jó játékkal szolgáltuk ki közönségünket. Bevallom, tartottam a mérkőzéstől, hiszen számunkra csakis a győzelem volt az elfogadható, de a Honvéd egy remekül védekező csapat. Az MTK ellen személyesen láttam őket, Zalaegerszegről pedig olyan híreket kaptam, hogy idén a kispestiek nyújtották ott a legszervezettebb játékot. Dolcetti kollégám remek gárdát hozott össze, amely tavasszal Sopron, Zalaegerszegen és az MTK ellen sem kapott gólt idegenben, így értékes sikert arattunk. Végig magabiztosabban futballoztunk, voltak periódusok, amikor kifejezetten tetszetősen, és voltak időszakok, amikor arra volt szükség, hogy harcosan játsszunk. Örülök, hogy fiataljaink újabb tapasztalattal gazdagodtak. Külön szeretném megköszönni a közönség támogatását. A nemzeti válogatott mellett az Üllői úton érzem azt leginkább eddigi pályafutásom során, hogy a bajban is mennyire kitartanak a csapat mellett. Ezt a játékosok nevében is köszönöm.

    Aldo Dolcetti (a Honvéd szakvezetője): - A vereség ellenére sem vagyok csalódott, és elismerem, hogy a Ferencváros teljesen megérdemelten nyert. Mi sem játszottunk rosszul, megyünk tovább a megkezdett úton, és remélem, ez eredményekkel és jó játékkal is párosul a továbbiakban.

    Mi az hogy. Nagyon jó Fradit láttam ma.
    Harcos, hajtós és eredményes.(kivéve a jovi)
    A dózsának esélye nem lesz, csak szólok.
    Persze, ha 10 perc után le nem fujják a meccset...
    Ilyen egy gyökér bírkát. Egy szar kispestért már félbeszakítja a játékot. Utána meg hülyét csinlá magából, mert az ígérte a következő esetnél lefújja a meccset. honvédosok el kezdtek zsidózni.ment tovább a játék. remélem eltíltják ezt a faszt.
    vagy nem kezd el baromkodni az első bekiabálásnál vagy tartja a szavát...

    már a honlapunk is alábecsül.
    4400
    szvsz több, mint 5 ezren voltunk.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=419746&na_step=30&t=9018131&na_order=
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2015.01.13, 12:56
    A havazás miatt korábban elmaradt mérkőzés pótlása.