magyarfutball.hu

Újpest FC - Lombard Pápa Termál FC 3 : 1 18:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: heimo
    2015.11.28, 18:52 (szerk.: 2016.10.12, 12:51)
    Budapest, 2005. október 29., szombat

    Az Újpest FC hazai pályán 3-1-re nyert a Lombard-Pápa Termál FC ellen a labdarúgó Borsodi Liga tizedik fordulójában, ezzel a vendégcsapat az utolsó helyre került a tabellán.

    Újpest FC - Lombard-Pápa Termál FC 3-1 (2-1)
    Szusza Ferenc Stadion, 3500 néző, V: Vad II I.

    gólszerzők: Feczesin (32., 39.), Tóth (68., 11-esből), illetve
    Remili (45.)

    sárga lap: Feczesin (43.), illetve Farkas A. (40.)

    Újpest:
    Vlaszák - Vermes, Vaskó, Vanczák, Tóth B. - Kovács Z. (Hullám, 6.),
    Kőhalmi (Gulyás, 89.), Erős, Sándor Gy. (Letrich, 78.) - Tóth N. -
    Feczesin

    Pápa:
    Dombai - Müller, Facskó, Farkas A., Geri - Kincses, Lipták (Remili,
    28.), Kovrig, Szkukalek (Vörös, a szünetben) - Nikolic (Lászka,
    62.), Herczegfalvi

    I. félidő:

    21. perc: Tóth N. jobb oldali szabadrúgása a sorfalról éppen az ötösön álló Sándor elé pattant, aki egyből kapura lőtt, a labda a felső lécen csattant.
    32. perc: Kőhalmi kísérletezett 25 méterről, a labda a kapufáról Hullámhoz pattant, aki Feczesin elé fejelt, a támadó pedig félfordulatból a kapu jobb oldalába lőtt (1-0).
    39. perc: Vermes jobb oldali beadását követően a védők röviden tisztáztak, a labda éppen Feczesin elé került, aki rendkívül higgadtan a kapu bal oldalába belsőzött (2-0).
    45. perc: Remili erőszakosan tört be a hazai 16-oson belülre, majd jobbal a kapu közepébe bombázott (2-1).

    II. félidő:

    68. perc: Tóth B.-t Facskó buktatta a 16-oson belül: a büntetőt Tóth N. végezte el, laposan a kapu a jobb oldalába gurított (3-1).
    80. perc: a rendkívül agilis Kőhalmi szinte az egész félpályán át vezette a labdát, majd egy köténnyel becsapta Farkast, de 5 méterről nem tudott túljárni Dombai eszén.

    Mészöly Gézának, a hazaiak vezetőedzőjének már a 6. percben változtatnia kellett elképzelésein, mivel a 250. élvonalbeli mérkőzésén pályára lépő Kovács Zoltánt sérülés miatt le kellett cserélnie. Ez azonban nem zavarta meg az újpestiek játékát, rendre ötletes, veszélyes támadásokat vezettek. A vendégek kapusa egy darabig még tartotta a lelket a pápaiakban, de Feczesin két gólja, úgy tűnt, eldönti a találkozót. Remili szépítése révén azonban megint nyíltnak látszott a találkozó.

    A fordulást követően a pápaiak megpróbáltak mindent elkövetni az egyenlítés érdekében, de Tóth Norbert büntetője eldöntötte a három pont sorsát.

    mti, 2005. 10. 29.
     
  2. avatar: heimo
    2015.11.28, 18:49 (szerk.: 2016.10.12, 12:51)
    NBI, 10. forduló (2005. október 29.): Újpest-Pápa 3-1
    2005. október 30., vasárnap

    A hétközi kupafordulót követően a Pápa csapatát láttuk vendégül a bajnokság 10. fordulójában. Egy kötelezőnek tűnő győzelem, ennek szellemében 5 támadó szellemű játékos kapott helyet a kezdőben.
    A mérkőzés kezdetére egy nagyszabású pirotechnikai látványt terveztünk: a csapatok kivonulásakor 185 stroboszkópot vetettünk be, mely szépen lángba és füstbe borította a lelátót, valamint kellő fényjátékot is biztosított a villogással. A kezdőrúgást ezúttal Imi, a volt Capo végezte el, akinek ezúttal is boldog születésnapot kívánunk!
    A meccs rosszul indult, mivel Kovács Zolit egy rúgást követően a 6. percben le kellett cserélnie Mészöly Géza vezetőedzőnek. Kokónak ezúton is mihamarabbi gyógyulást kívánunk. Az első játékrészben gyakorlatilag egy kapuztunk, és sorra dolgoztuk ki a helyzeteket. Hol a kapufa, hol a vendégek nagyszerű formában védő kapusa mentett. Egészen a 33. percig, amikor Feczesin fordulásból a kapuba lőtt. A vezetésünket hamarosan megdupláztuk, és a Pápa szépítő gólja sem szegte kedvünket.
    A lelátón a hazai átlagnak megfelelően 3500-an voltunk, táborunk is hozta a szokásos létszámot. A szurkolás az elején akadozott, „álmos” volt, de az idő múlásával egyre jobb lett.
    Sima győzelem, a meccsnek megfelelő szurkolás, és a lényeg: csapatunk menetel tovább!

    uvb92.hu