magyarfutball.hu

Videoton FC Fehérvár - Ferencvárosi TC 1 : 2 16:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.09.17, 18:12
    Kb. 20-22 perc jó játékot produkáltunk. Ami elég kevés, figyelembe véve hogy az elavult FIFA szabályok szerint még mindig 90 perc egy meccs...
    Azt azért sajnáltam hogy Tököli nem rúgta be az utolsó helyzetet is. Pedig még vihette is volna a labdát...
    Lipcsei az utolsó 8 percben kiváló alakítást nyújtott.
    "Labdarúgó"-nak álcázta magát, sikerrel.
    Legközelebb meg kéne próbálnia mondjuk egy egész félidőn át ugyanezt.
    Nagy sikere lenne.
    Lajos - szokás szerint - megint fogott 2-3 ziccert.

    Már megint fröcsögnek a neten az okosok. Tőlük kérdezném -csak így költőien- hogy ha mi "megvettük" a bírót, akkor miért nem adta meg a JOGOS 11-est a Fradinak meg 1-0-ás Vidi vezetésnél a második félidőben? Biztos előre tudta, hogy lesz még helyzetünk a Vidi kapuja előtt, mi?

    EZÉRT UTÁL MINDENKI TITEKET, MERT ILYEN GÖRÉNY, GERINCTELEN, ALJAS JÁTÉKOSAITOK VANNAK, MINT udvarácz, MEG a judás lajos!!!
    BÜSZKÉK LEHETTTEK RÁJUK!!! GÓL UTÁN A FARKÁT MUTOGJATJA A HAZAI KÖZÖNSÉGNEK, A MÁSIK PEDIG AZT POFÁZZA, HOGY "GYERTEK BE, ITT UGASSATOK".
    EZEK EMBERILEG NULLÁK!!!

    A Fradi - Videotonon nem voltam itthon sajnos, így nem láttam az említett sérüléseket! Ám Botis esete úgy tudom nem is ideillő! Ezt akkor mindkét feél elismerte! Vétlen sportbaleset volt!
    Olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy sikerült most megnéznem egy hosszabb összefoglalót!
    Először is végignéztem a képeket, de nem is készült olyan ahol a fehérváriak aprítják a ferencvárosi játékosokat és egyetlen komolyabb,alattomos szabálytalanságot sem vettem észre az összefoglaló során! Ergo ez volt a pályán!
    A kérdéses kapustámadást nézzétek meg aprólékosan! Szerintem Dragóner feje nem is ért a labdához! Tudor kezét és a karját sodorta el olyan erővel, hogy a kapus fejjel a kapu felé fogott talajt! Remélem a holnapi FTV közelebbi ,jobb képekkel is szolgál majd,de eddig szabálytalan a gól!
    A les azt kell mondanom les volt! Már ahogy ellép Tököli a védőjétől lesen van és a védő(Talán Koller) kínosan ügyel arra, hogy ne is legyen egyvonal! Lipcsei előrefelé passzol, tehát LES!
    A legnagyobb bánatomra a kezezést nem láttam, de kíváncsaian várom a holnapot! A FTVn biztosan bemutatják!

    Nagyon jó minőségűek a képek!
    (A kommentárok, már nem annyira.)
    A Dragó féle ütközésről.
    Nézd meg az nb1.hu képét.
    Dragó már sokkal magasabban van Tudornál és csukott szemmel. Itt max a kapus tudott nekiugrani.
    A második gólnál majdnem vonalban voltam és határesetnek tűnt. De olyan gyors volt a mozgás, hogy télleg nem tudom mi volt. Viszont volt olyan szitu a meccsen, ami tuti, hogy nem volt les, mégis beintette a partjelző.
    -Dino-
    ui: Nem tudom, hogy volt-e már olyan meccs, amikor többet foglakoztak a bírói döntésekkel a ligahonlapon. Ezek már az új idők új szelei?

    A vége valóban csodálatos volt.
    Az 1. félidő gyenge, de a másodikban ritkán jött át a Vidi a félpályán. S le a kalappal a játékosok előtt, hogy megcsinálták. Úgy, hogy az utóbbi időben kevesebb bíztatást kaptak, mint a Haladás, úgy hogy harmadannyi fradista volt lenn Fehérváron, mint amennyi szokott. (Akkor is amikor sokkal gyengébben fociztunk és az idő is szarabb volt.) És a végére a szurkolótábor is megmutatta, hogy csodálatos, összeálltak és zúgott a Fradi-induló.
    A játékosok 6 hónap hónap után először mentek ki pacsizni.
    Remélem ez egy új időszak kezdete lesz!

    Megtámadták a Fradistákat Fehérváron.
    Fradidrukker.hu
    "Na én csk annyit szeretnék mondani hogy én nem értek eggyet evvel az ELÉG VOLTAL de semmi bajom nincs veletek!!! De azt láttam ni történt fehérváron amit elöttem leírtak az az elején történt. De történtek még dolgok a végén amikor leszedték AZ ELÉG VOLTOT akkor odament kb 10 db keménylegény valószinüleg ok a Hooligánok és egy csajtól elketdték húzni a lepedőt ésekkor kezdődött a kötélhúzás és a fenyegetőzések hogyha ki lesz rakva a Köv. meccsen akkor meg lesznek verve és megszurkálva !!!"
    Egy másik
    "> Volt egy brigád, akik a meccs folyamán, többször próbáltak verekedésbe
    > keveredni veletek? Kik?
    Na, erre szem és fültanú voltam... (bár lehet, hogy nem erről van szó)
    Az egyik "szurkoló" brigád mögött voltam 2-3 sorral.
    Az ELÉG VOLT-osok szépen ácsorogtak magukban a szektor alján, az előttem lévő brigád pedig szurkolgatott.
    Majd egyszer csak gondoltak egyet és kezdték a "hova tűnt a B-közép" című nótával, folytatták egy kis lefelé ugatással és mutogatással, illetve elhangzott az "egyszerűen senkik vagytok" ritmus is.
    Ezek után meglepődtek, hogy egy-két ember elindult fölfelé, majd sértődötten (?) az egyik srác felállt valami korlát féleségre és közölte a "tömeggel", hogy aki szurkolni akar, az "jöjjön ki a szélére". Ezek után "hatalmas" mozgolódás kezdődött és kb. 15-en követték a "vezért".
    Mindenki lehiggadt és ment tovább a meccs...
    Nekem csak egy kérdésem lenne:
    MI A F@SZÉRT KELL MINDIG A MÁSIKKAL FOGLALKOZNI??????
    Aki "tiltakozni" akar, az tiltakozzon, aki szurkolni, az meg szurkoljon (és ne a másikat baszogassa!!!)!"
    Nagy volt itt a hacacáré. Tessék megvédeni a Fradi szurkolóit!

    Na akkor egy kis összegző! Vonaton semmi gond, arcok voltak a desztók. Lent koccolás, aztán irány piálni. Utánna a stadion a már jól ismert beszólásokkal: "Tedd el a redvás farkad", "Meg lesztek baszva". Mellesleg feltűnt pár vamzer... Bemenetel sima, bent os sima, egész addig... és aki hiszi aki nem... Megint nem mi kezdtük. ÉS megint mi fejeztük be! Ezt többet nem írom le, mert úgynéz ki, hogy mi vagyunk a Szentek... Öreget hiányoltam a drapi mögül. :( smileyDD 1-0 oda. Ez van. 1-1. Öröm Nálunk is, hiszen úgy nézett ki, hogy ez lesz a vége, de nem! 1-2 Szinte felrobbant a szektor, Tőlünk is másztak a kerítésre és örültek. A meccs végén ismét egy kis gas... Aztán egy kis fenyegetőzés is volt, de erről csak itt hallottam, ugyhogy ez számomra nem tényszerű. Visszafele nem volt semmi gáz, bár egyszer le kellett szálnunk, hogy megnézzük milyen hideg van. smiley Nagyon jó hangulatúő visszaút volt! Happy Birthday Vieri!!! Aztán még elmentünk buliba, bár ez már nem ide tartozik. smiley Akit érdekel elmondom! smiley))

    A meccs full szar volt. Nagy nehezen fordítottunk, kevés helyzetből tudtunk gólt lőni, ami azért jó.
    Hogy a Videoton stadionban mi került 1 milliárdba igazából rejtély...bár valszeg nem kell Mulder ügynököt hívni, hogy kitalálja hova lett a lé smiley
    Az ELÉG VOLT drapi mögött gyülekezik köbö 24 darab 14 évesnek és ugyanannyi kilónak kinéző, ám roppant harcias hőscincér. Folyton ugattak, meg lökdösték a rendezőket, nem a meccsel foglalkoztak. A rendezők normálisan nyugtatták őket, persze némelyik azért elvesztette a fejét, de nem ütöttek meg senkit.
    Néhány huligánnak aztán nem tetszett a nagy arcoskodás, de beszóláson kívül - ahogy láttam - ők se csináltak semmit.
    Fogalkozzunk néha egy kicsit a meccsel is ha kérhetem....

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=536336&na_step=30&t=9018131&na_order=