magyarfutball.hu

Kispest-Honvéd FC - Ferencvárosi TC 0 : 4 17:45

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.04, 15:24
    4-0!!!
    Egész jó lesz ez a csapat tavasszal! Kár az ősszel elhullajtott ponokért. Az MTK szembeni hátrány ledolgozását illetően pesszimista vagyok, de szvsz a 2. hely mindenképp meglesz!
    HAJRÁ FRADI!!!

    Nagy, nagy gratula az egész csapatnak. Úgy tűnik a hagyományos tavaszi menetelés most is meg lesz, most kell a jövő héten a lendületet fokozni.
    Néhány megjegyzés azért. A négy sárga lapot mind az ellenfél térfelén kaptuk, ebből hármat három nullás vezetésnél és emberelőnyben. Csak a túlzott lelkesedés számlájára írható.
    Ezeknek a szép barnabőrű román hádvédeknek a felét nyugodtan ki lehetett volna állítani, Sasuval együtt. Ritka egy alattomos alak.
    Sajnos csak tévén láttam a meccset, de nagy élmény volt a három díszriporter, élükön Sallóival. Éppen ecsetelte, hogy mennyire newm tud senki fejelni a Fradiban, amikor jött a Gyepi fejese és Gerzson C-elemes akrobatikája. A legjobb az volt, amikor a pálya-széli riporter meccs közben többször interjút készített a másik riporterrel.
    Na, de a lényeg a DIADAL!!!!
    HAJRÁ FRADI!!!

    A Fradi tábor legnagyobb transzparense a maccs előtt egy üzenet volt, amit egészen a kezdő sípszóig mutattak.
    "A pannonrádiót szivesen hallgatjuk, de titeket nem!"

    Látjátok Pintének csak egy új edző kellett, s újra a régi formájában!
    Penksa főnyeremény.
    Gera istenadta tehetség!
    HAJRÁ FRADI!
    Jövő héten újra telt hált lesz, full jó hangulattal!

    A meccsről:
    Újra jók vagyunk, de lehetnénk még jobbak!!!
    Pazar kezdés után egyszerűen bedaráltuk őket ha jól emléxem helyzetük sem nagyon volt. Már most látszik hogy a Gera-Penksa-Pinte hármast nem lesz könnyű megbontani, de azért gyerünk Jovics-Horváth!
    Petinek nem kellett volna mutogatnia, mert elég sima meccs volt -talán előtte felbaszták az agyát?- tartogassa a túlzott gólörömet szombatra. smiley
    Félek hogy Gerát az irsai parasztgyerek Erős János vagy a parfümgyáros Kenzo hidegre teszi.
    Akit még ki szeretnék emelni az új fiú Kapics, rengeteg labdát szerzett, nagyon nehéz átjátszani és kurva jól helyezkedik nem véletlenül figyel rá Katanec!

    Ismerjük el, hogy Titi kiállítása jogos volt, 3-0-nál mi a fasznak belemenni ilyen butaságba. Ismerjük Juhost, nem? Az esélyt sem szabad megadni neki.
    Lipcsei mutogatásáról mi a véleményetek? / Hozzáteszem, mivel a tribünön ültem a szögleteknél végig buzi Lipcseizték a kispesti ultrák / egy sportember akkor sem tehet ilyet, egy ízig vérig FRADISTA pedig különösen nem :((
    A kéziscsajok vereségére számítani lehetett, nem most kellett győzni, elég lesz a rájátszásban elverni a Győrt!!!
    HAJRÁ FRADI!!!!!

    Még egyszer: nem vonnék le 2 jó meccsből még következtetéseket, de minden esetre tiszták az összeállítások (jó, a Krostonnal még mindig nem tudtam megbarátkozni), mindenki nagyjából ott játszik, ahol kell, és a csapat sem úgy megy ki, hogy "majd meglátjuk, mi lesz". Végre nem vagyunk defenzívek, legalábbis eddig. Kapic változatlanul nagyon tetszik, Pinte (reméljük) feltámadt, Gerzson nincs teljesen kilátástalanul magára hagyva, Penska meg, ha így folytatja ... Amit sajnálok: Jovic kevés lehetőséget kap (bár érthető), Horváth P-nek sincs sok esélye. Nem baj, majd a kispadról nézik (Szilivel együtt), hogy alázzuk a lilákat !

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=575536&na_step=30&t=9018131&na_order=
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.03.02, 13:07
    Emlékszem arra a Kispest-Fradi 0-4-re, Gera, Pinte nagyon jó volt, de számomra az volt a legemlékezetesebb, hogy amikor a Peti egy felé guruló lasztit kapura akart rúgni kapásból, de mivelhogy az akkor még messze földön híres Bozsik-gyepen felpattant pont Lipcsei előtt a bogyó, így ő luftot rugott, nos, eztuán a jelentsor után Urbányi István szakkommentátor bölcsen azt jegyezte meg, szinte hallom: “hát mi ezt a szakmában csak úgy hívjuk, hogy göröngy.”

    https://ulloi129.wordpress.com/2009/01/27/keressuk-minden-idok-legrosszabb-fradijat/#more-2384