magyarfutball.hu

Vasas Danubius Hotels - Ferencvárosi TC 1 : 3 17:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.09.27, 12:49
    Gratulálok a győzelmetekhez... ha a helyzetkihasználást nézzük, megérdemeltétek... de az utolsó helyezett ellen nem így kell játszani... ki-ki meccs volt.
    Mi pedig el vagyunk átkozva... mondjuk, ha a vezetőségünket nézem, eszembe jut a mondás: mindenki a maga szerencséjének a kovácsa...
    Mégegyszer gratulálok!
    HAJRÁ VASAS!!!

    Tévén néztem. A Lipcsei-Tóth Norbi affért meg lehetett volna adni... határeset volt.
    És az ember elgondolkodik ilyenkor, hogy a másik kapunál is elengedte volna a spori ezt a szitut?
    A Sport1 riporterei is megadhatónak ítélték az esetet, a lassítás után. Élesben ők is elintézték egy "áááh..." kiáltással...
    Mára ennyi, megyek focizni. Kilenckor meccs... hideg lesz... smiley
    HAJRÁ VASAS!!!

    Hat, az nb1.hu nem igy latta:
    86. p.: Tóth Norbert iramodott meg a bal oldalon, a tizenhatoson belül egy csellel befelé húzott Lipcsei mellett, aki előbb elpöckölte a labdát, majd Tóth átesett a lábán. Megyebíró továbbot intett.

    Megint nagyon szarok voltunk, de meg van a három pont.Horváth azért nem semmi.Remélhetőleg most már nem csak Hrutkára kell várni, hogy a csapat golt rúgjon, fejeljen.

    Vasas 1-3
    (0-0) FTC

    Fáy utca (stadium), 6.000 néző, v./Ref: Megyebíró (Szökrény, László)
    Vasas: Nota 5 - Schindler 6, Herczeg Cs. 4, Tóth A. 6, Cvetkovic 5 - Simek 6, Polonkai 6, Szili 5, Tóth N. 5 (Zsolnai 0, 89. )- Gyánó 6, Maróti 5 (Vincze I. 0, 67., Kerényi 0, 73.)
    FTC: Szűcs L. 6 - Balog Z. 5, Dragóner 6, Keller 5 (Horváth P. 7, 46.) - Kriston 5, Gyepes 6, Lipcsei 6, Vén 5 (Szabó T. 0, 80.), Szkukalek 6 - Jovic 6 (Zombori 0, 65.), Gera 7
    Gól/Goals: Gyánó (61.) illetve Jovic (55.), Horváth P. (86., 90.)
    Sárga/Yellow card:
    Piros/Red card:

    Érdekesebb momentumok:
    A találkozó kezdőrúgását az idén hatvanéves Ihász Kálmán végezte el, Illovszky Rudolf társaságában. A beharangozottaktól eltérően Albert Flórián végül mégsem vett részt a meccs előtti ünnepségben.
    6. p.: Lipcsei végzett el balról szabadrúgást, a labda jól kanyarodott az ötösre, ahol a berobbanó Dragóner elől Herczeg üggyel-bajjal tudott az alapvonalon túlra menteni.
    12. p.: Tóth Norbert kapott remek indítást a bal oldalon, ám a középpályás nem lőtt, hanem esernyőcsellel próbálkozott, így szögletre szerelték. A sarokrúgás után Schindler lőtt mintegy 23 méterről, de egy méterrel eltévesztette a jobb alsó sarkot.
    15. p.: Maróti a mennybe mehetett volna. Tóth Norbert jobbról kitűnően szöktette a középen teljesen egyedül kilépő Marótit, aki jobbra eltolta a labdát Szűcs mellett, de ezt olyan ügyetlenül tette meg, hogy utána kisodródva csak a kapusba tudott lőni.
    16. p.: Majdnem jött a válasz. Kriston hagyta maga mögött a jobb oldalon Cvetkovicot, aztán 10 méterről, éles szögből jobbal nagy erővel Notába lőtt.
    23. p.: Maróti másodszor. Szili végzett el balról szabadrúgást, jobblábas beadása után Tóth András megcsúsztatta a labdát, amelyet az ötös jobb sarkánál álló Maróti ballal, egyből a léc fölé lőtt.
    24. p.: Gyepes próbált egyedül kilépni a Vasas-védők között, ám egy gondolattal hosszan szöktette magát, és a kapujából kirontó Nota felszedte előle a labdát.
    27. p.: Tóth Norbert jobboldali sarokrúgása után Szűcsnek bizony nyújtózkodnia kellett, hogy kiüsse a jobb felső sarok irányába veszélyesen csavarodó labdát.
    30. p.: Szili szép mozdulattal indította a jobb oldalon meglógó Simeket, aki jobbal keresztbe ívelt, a túloldalon lévő Tóth Norbert pedig 16 méterről, ballal, kapásból lőtt - két méterrel a kapu fölé.
    40. p.: Szili jobboldali sarokrúgása után Tóth Norbert lőtt 17 méterről, jobbal, laposan lőtt, de Szűcs lehajolva felszedte a labdát.
    45. p.: Kriston lőtt 18 méterről, ballal, de a labda jócskán elkerülte a jobb alsó sarkot.
    46. p.: A szünetben Csank János cserélt, Keller helyett Horváth Péter lépett pályára.
    49. p.: Cvetkovic fejelt össze a most beállt Horváthtal. A csatárnak a feje búbja vérzett, míg Cvetkovicnak a jobb szemöldeke szakadt fel, de rövid ápolás után mindketten visszatérhettek a pályára.
    55. p.: Kriston adott be jobbról ballal, Herczeg óriásit hibázva nem előre, hanem balra rúgta a labdát, amely Gerához került. Gera az ötös bal sarkától nem lőtt, hanem ballal önzetlenül középre passzolt, ahol Jovic két lépésről az üres kapuba passzolta a labdát, 0-1.
    61. p.: Polonkai hozta fel középen erőszakosan a labdát, balra, Gyánóhoz játszott, aki a tizenhatoson belül egy szép csellel becsapta Balogot, aztán 13 méterről, jobbal higgadtan a bal alsó sarokba lőtt, 1-1!
    65. p.: A gólszerző Jovic hagyta el a pályát, helyette Zombori folytatta.
    67. p.: A Vasas is cserélt, Marótit Vincze István váltotta.
    67. p.: Vén nagyszerűen indította a bal oldalon kibújó Zomborit, aki az alapvonaltól ballal, laposan visszagurított, ám az érkező Szkukalek 12 méterről, ballal a bal alsó sarok mellé lőtt.
    73. p.: A nemrég beállt Vincze István kapott egy rúgást a térdére, és nem is tudta folytatni a játékot. Helyette Kerényi lépett pályára.
    75. p.: Ismét szép Vasas-támadás futott a pályán. Gyánó a bal oldalról remek ütemben indította a keresztbe mozgó Tóth Norbertet, aki az alapvonaltól lágyan beadott, Simek azonban 12 méterről jobbal, kapásból az égbe lőtt.
    76. p.: Kerényi elé került a labda a balösszekötő helyén, aki áttette azt a jobb lábára, nagy erővel a kapu bal oldala felé lőtt, ám Szűcs látványos vetődés után kiütötte a labdát.
    80. p.: Harmadszor is cserélt a Fradi, Vén helyett Szabó Tibor kapott lehetőséget.
    82. p.: Schindler Szilivel játszott össze a jobb oldalon, az alapvonaltól beadott, az ötös bal oldalánál, szorongatott helyzetben felugró Kerényi nem sokkal fejelt a léc fölé.
    84. p.: Ígéretes helyről, 17 méterről, kissé jobbról végezhetett el szabadrúgást a Fradi. A labda mögé Zombori állt, ballal lágyan a bal felső sarok elé csavart, de erőtlen lövését Nota könnyedén hárította.
    86. p.: Tóth Norbert iramodott meg a bal oldalon, a tizenhatoson belül egy csellel befelé húzott Lipcsei mellett, aki előbb elpöckölte a labdát, majd Tóth átesett a lábán. Megyebíró továbbot intett.
    86. p.: Az ellentámadásból Horváth szöktette a leshatáron kilépő Gerát, aki eltolta Nota mellett a labdát, amikor a kapus elhúzta a lábát. Megyebíró tizenegyest ítélt. A büntetőt Horváth végezte el, és jobbal a bal alsó sarokba helyezett, 1-2.
    89. p.: Tóth Norbert le, Zsolnai le - Komjáti András mai utolsó cseréje.
    90. p.: Horváth Péter lépett ki középen egyedül, eltolta a labdát Nota mellett, majd az ötösről ballal az üres kapu közepébe gurított, 1-3.

    A bíró a kérdéses esetekben jól ítélt . A Lipcsinél nem volt 11-es, mivel spiccel elpöckölte Tóth elől a labdát és mivel két méteres terpeszbe volt, már vissza se tudta volna húzni a lábát, amin a Vasas játékos átesett. A Gera buktatása meg egyértelmű volt.
    Lehet sírni, 3-1 és kész.
    ÜBER ALLES FRANZSTADT!!!!!!

    Volt "szerencsém" a másik kapu mögül nézni a meccset ahol az a buzi borsodi sörös vacak benne volt a képben. A Lipcsei-Tóth esetet nem láttam, a másik oldalon volt, de a Geráét pont az orrom előtt hátulról. Látszott, hogy a kiugratás jó és a kapus nem éri el, de az is, hogy Gera csak 11-est akar, ennek megfelelően viselkedett és rutinosan meg is csinálta. nem esett se korán, se későn, beleszaladt a kézbe, kikénszerítette a 11-est.

    Kokót meg akarták verni a szurkolók a Vasas-FTC meccsen
    szeptember 14. 20:58
    [MTI]
    A 3-1-es vendégsikerrel végződött Vasas-FTC mérkőzés hajrájában, a Ferencváros második gólját követően kisebb botrány tört ki a Fáy utcai stadion nézőterén. Az egyik Vasas szurkoló felszólt a VIP-páholyban helyet foglaló Kovács István, egykori profi ökölvívó világbajnoknak, hogy "Kokó na most örülsz?".
    A bokszoló valamit válaszolt, ami után több felbőszült szurkoló be akart rontani a VIP-páholyba. A biztonsági erők és a rendőrség közreműködésére volt szükség, hogy az eseményeknek ne legyen súlyosabb következménye. A találkozó lefújása után is forrtak az indulatok, a biztonsági embereknek kellett eltorlaszolniuk a VIP-páholy bejáratát, amíg az ott helyet foglalók elhagyták a stadiont.

    Szép délutánt!
    Tegnap nagyon gyengék voltunk; csak suttogva jegyzem meg, hogy egy döntetlenre sem lehetett volna egy szavunk sem.
    Szvsz kb. az utolsó 10 percben voltunk jobbak a Vasasnál, előtte 80 percig SEMMI biztítót nem mutattunk.
    Ez így nagyon kevés.
    De van 3 újabb pontunk és ez jó. Más nem.
    Egyelőre feljöttünk a 2. helyre, de a Zete még nem játszott. Most megy az m1-en az MTK-Dferr, a szokásos nagyjából 548 nézővel és ömlik az eső, ami minket szerencsére tegnap este elkerült. (Ja, és még 0:0)
    Petinek nagyon örülök; biztos jót tesz a lelkének, hogy így tért vissza.
    Szerintem (és erről pont beszélgettem is néhány haverommal tegnap) nem feltétlenül kéne a "régi (még játszó) nagyokhoz" visszanyúlkálni állandóan. Vincze régóta nincs (vezet a Dferr, Tököli, olyan 15 perc környékén) játékban, ráadásul ő is nagyon soxor hozta kellemetlen helyzetbe a Csapatot azzal, hogy elvesztette a fejét. A "végére" (mielőtt elment tőlünk) rettentő nagyképű is lett.
    Várszegiék állítólag felvették a kapcsolatot ismét Fortuzival.
    Ketten korábban értetlenkedtek, miért mentek át Feriák a Vasas táborba. Mert oda kapott jegyet jónéhány Fradi-szurkoló és őket hozták át a vendégoldalra. Mert egyelőre ők a mi "belső biztonsági embereink" és jobb, hogy együtt hozták át azokat az embereket, mintha külön-külön akartak volna átvágni a rendőrökön. Így volt valamiképpen "hivatalos és rendezett" a dolog.
    Idézet Knézytől:
    "Négy Dferr szurkoló a vendégszektorban, abból hárman félmeztelenül."
    (A mondat első részére hívnám fel a figyelmeteket! :o))
    HAJRÁ FRADI!
    Lesz ez még jobb is...
    (Ja, igen, és Jovic-ot télleg a kezdőbe!!!)
    (Most egyenlített az MTK.)

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=589506&na_step=30&t=9018131&na_order=