magyarfutball.hu

Kispest-Honvéd FC - Ferencvárosi TC 0 : 0 18:15

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.04, 15:56
    Gyengén játszottunk:(. Pedig nyerhettünk volna, mert hihetetlen ziccereink voltak, de nagyokat bénáztunk. A Pinte helyzet volt a "csúcs" e tekintetben.
    A hátralevő 3 meccsünket hozni kell! De remélem a Vasas meccs után már ünnepelhetünk.

    és hihetetlen módon láttunk is olyan dolgokat, amiket a meccs végén gyakoroltak!
    pl: Lipcsei 10-ből 8-szor széjjellőtte a fém sorfalat, mint ma is
    pl: Hrutka mindig az ellenkező sarokba rúgja, de 10-ből 8-szor 1 méterrel a kapu mellé
    ma kapufát lőtt, javuló forma

    Hihetetlen helyzeteket hagytunk ki. Nem ezen múlt. Ez a csapat nem harcol. Pintén kívül nincs valódi focistánk.
    Kimegy 6 ezer Fradista, sajnos leszurkolja párszáz kispesti és nem nyerünk...
    A történtek miatt ne várjátok az írásaimat. Egyenlőre felfüggesztettem tevékenységem, ill nem írok, csak a megkerülhetetlen tárgyalás-ügyintézéssel foglalkozom.Meg szurkolással, hiába.
    Lecsó üdvözöl minden Internetes Fradistát. A bajnokság megnyeréséig akar maradni...

    Mi volt az a felirat, amit nem sikerült kirakni? Ha jól láttam, valami bazmeg volt a vége...
    Hajrá Fradi!
    Civil

    Nem is tették ki rendesen. valami "pszichológus" volt az elején a végén meg "bazd meg"... "Z"-vel... :P
    A mai meccs dráma volt! :o(((
    De akkor is! A sok bajnoki aranyat meg nem érdemlő csapat közül mi vagyunk azok, akik a leginkább megérdemeljük. Vagy a "legkevésbé nem érdemeljük meg". Szóval, értitek, ugye? Ha másért nem, akkor MI megérdemeljük! Egyetlen másik ilyen szívtelenül játszó csapatot sem követne ennyi szurkoló!
    Csakazértis hajrá Fradi!!!

    A KURVA ÉLETBE!!!!!!!!!!!!
    Egyszerűen hihetetlen. Ennyi helyzetet kihagyni több mint luxus...
    No meg az is hihetetlen, hogy ebben a bajnokságban ez volt a hetedik(!!!) 0-0-ás döntetlenünk. Ez sajnos Csank defenzív taktikája (és a kihagyott helyzetek)miatt van. Inkább nyertünk volna ebből a 7 meccsből 3-at és a többit vesztettük volna el, ami máris 9 és nem 7 pont.
    Ezennel kiadtuk a kezünkből a helyzeti előnyt, mostantól rajtunk van a nagyobb teher, ha a Dunaferr nyeri a maradék két meccsét, akkor mindenképpen Debrecenben dől el a bajnoki cím.
    Az a fő probléma, hogy ezek a játékosok ennél sokkal többet tudnak, már rég bajnokok lehetnénk, ha 100%-osan figyelnénk a meccseken.
    Lipcseiből pedig már rohadtul elegem van. Mi a f***ért nem képes úgy játszani, ahogy azt elvárná tőle az ember?!
    Még egy észrevétel: Az utolsó 7 meccsünkből mindössze egyszer (a Sopron ellen nyögvenyelősen) tudtunk győzni.Így leszünk bajnokok? No mindegy, a Bayern is gyenge teljesítménnyel lett bajnok.

    Nagyon király a trombitás fazon. Egy kis vidám zene az ilyen szar meccseken jól jön.

    A kispestiek koreográfiájáról még nem is szóltam. Egyszerűen röhejes volt ez a merós dolog. És még ők tették fel a költői kérdést, hogy mi lesz a következő megálló. A rosszmájúaknak azonnal Szeged jutott az eszébe...
    Néha egy kicsit szánalmas a kispesti tábor, pedig becsülöm a kitartásukat, de azért még nem kéne hülyét csinálni magukból.

    A másik: szabadrúgások!!
    Most is volt vagy 3 kapuközeli rúgásunk. Profi labdarúgók, ha legalább 1 percük van rá, miért nem képesek 1 állított labdát kapura rúgni????
    Legalább 5, de inkább 10 meccse ez a helyzet. Hrutka gurításait ne nevezzük rúgásnak, bár egy fokkal jobb, mint a sorfalba bombázni mindent!

    Nagyon beharangozták a nagy alapozást, meg hogy ilyen erőnlét, meg olyan erőnlét lesz.
    Ehhez képest nem futunk, és gyengék vagyunk.
    Bár most már talán a párharcok többségét megnyertük, eddig nem ez volt a jellemző. De szinte minden csapat többet fut nálunk. Vagy nagyon elcseszték az alapozást, vagy iszonyat lusták a játékosaink. Fütyi is csak azért játszik, mert fut és küsd. Röhej, hogy ennyivel be lehet férni a Fradiba.
    A legfeltűnőbb ezügyben szerintem Gyepes. Nagyon hamar elfárad, és nem azért, mert sokat fut...

    Kezdjük ott, hogy megint rajtunk akarnak meggazdagodni. 1000 Ft azért, hogy erre a szeméttelepre bejussak. És a tavalyi meccsel ellentétben diákjegy sem volt! A meccsről sok mondanivalóm nincs. Szarok voltunk, két-három méterről nem bírunk az üres kapuba találni. Az ilyen meccseken megy el a bajnokságunk. Nem hiszem, hogy a Dunaferr pontokat fog veszíteni az elkövetkező meccsein. Mi pedig elég ritkán nyerünk Debrecenben. Szóval SZVSZ még egy évet várnunk kell a bajnoki címre.
    Nekem ez volt az utolsó meccsem ebben a bajnokságban. Megyek nyaralni. Remélem a távollétem hoz egy kis szerencsét, és mégis meg lesz a bajnoki arany!
    Hajrá Fradi!

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=599246&na_step=30&t=9018131&na_order=
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.03, 10:12
    A Kispest és a Ferencváros szurkolótábora pénteken békét kötött egymással, ezért békésen vonult be a stadionba mindkét drukkercsoport. A megegyezésre a Kispest esetleges elköltözésének elnapolása miatt került sor.

    Az üresen maradt kispesti szektor előtt az alábbi transzparens díszlett: "Diósgyőr: 1999 - Szeged: 2000 - Kispest: 2001 - Fradi: 2002??? Folytassa... ISM!!!". Varga Sándor, a Kispest HFC klubigazgatója tájékoztatta az MTI-t: jó esély van arra, hogy az együttes a jövőben is Kispesten, a Bozsik-stadionban szerepeljen. A vezető nem részletezte mit takar a "jó esélyek" megfogalmazás.

    A kezdés előtt fél órával 4-5 ezer ember a legnagyobb nyugalomban várta a mérkőzést.


    Kispest-Honvéd - Ferencváros 0-0
    Bozsik-stadion, 8000 néző, V: Juhos
    sárga lap: Piroska (35.), Sasu (85.), illetve Dragóner (49.)

    Kispest:
    Nota - Szekeres (Babos Á. 76.), Lőrinc, Téger, Müller - Füzi K. (Torghelle 60), Kovács B. (Németh 74.), Pintér, Piroska - Faragó, Sasu

    Ferencváros:
    Szűcs L. - Cheregi, Dragóner, Hrutka - Kriston, Lipcsei, Gyepes (Vén 79.), Keller (Nagy N. 67.) - Pinte, Tóth M., Gera (Fülöp 68.)

    16. perc: Gera a jobb oldalról indította Tóth Mihályt, aki 10 m-re a kaputól egyedül vehette át a labdát, kissé kisodródott helyzetből kapura küldött lövését Nota vetődve elcsípte.
    27. perc: Lipcsei baloldali szabadrúgását Tóth M. 10 m-ről alig fejelte a kapu fölé.
    35. perc: Megszerezhette volna a vezetést a Ferencváros: Nota kapus és a kispesti védők egymásra vártak, Pinte közéjük ugrott és elvitte a labdát, ám ahelyett, hogy az üres kapuba gurította volna csúnyán a bal felső sarok mellé lőtte.
    45. perc: Gyepes labdája elcsúszott Lőrinc talpa alatt, Tóth M. elé került, aki óriási helyzetben a kivetődő Notába lőtt.
    64. perc: Torghelle szép csellel ment el a jobb oldalon, Sasu elé játszott, aki középre gurított. Az érkező Faragó óriási helyzetben, lövés helyett cselezni kezdett, így odalett a gólszerzési lehetőség.
    73. perc: Fülöp tört be a kispesti 16-osra, már csak Notával állt szemben, de lövését a kispesti kapus kiütötte, Tóth M. ismétlését pedig Müller a gólvonalról mentette.
    90. perc: a Pinte buktatásáért megítélt szabadrúgást Hrutka 18 m-ről a jobb kapufára lőtte.

    Közepes színvonalú, küzdelmes mérkőzést hozott az NB I 19. fordulójának rangadója, amelyet a Ferencváros helyzetei alapján megnyerhetett volna. A lelkes Kispest azonban rászolgált az egy pontra.

    MTI