magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Lombard FC Tatabánya 2 : 2 19:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.01.12, 18:15
    kritikán aluli kapusteljesítmény, a bíró enyhénszólva ellenünk fújt, nagyon durva Lombard. erre a mai Fradi még nincs lelkileg felkészülve. a gólokat Lipcsei és Dragoner szerezték. a junior 5:1-re nyert, még 11-est is hibáztunk(Kriston 2, Janetka 2 gólt rugott) a junioroknál is nagyon durva volt a lombard még 0:4 után is, úgy látszik náluk ez így szokás. jövő héten nyernünk kell szombathelyen.
    Hajrá FRADI !!!!!

    Nekem tetszett a meccs, bár az eredmény nem az igazi... Viszont küzdöttek, hajtottak rendesen!
    Kb hasonló a véleményem, mint a magyar-olasz után - tudnának ők is játszani, ha hajtanak és összpontosítanak eléggé. A lyukrafuttatások különösen tetszettek, már csak a helyzetkihasználáson kellene javítani.
    A Lombard mellett azért a mi fiaink is odaléptek keményen. Földvári kiállítása is sajnos várható volt... Nagyon hiányzott utána a jobbszélről. Rajta különösen lehetett érezni a hajtást, megérdemelte volna azt a gólt! (mármint hogy belője azt a helyzetét az első félidőben)
    1500 néző? Az eredményjelzőn ötezer valahányszáz állt, és szerintem is voltunk annyian.
    A második gólt amúgy Dragó szerezte...

    Össze sem lehet hasonlítani a Dferr ellenivel.
    Már az elején letámadtunk és ezt az agresszivitást kellene minden meccsen hoznunk.
    Ez 1 héten mindössze 90 percet jelent, nem hiszem el, hogy nem lehet megcsinálni.
    Mi is jók voltunk, 5000-en is megfélemlítő hangulatot teremtettünk. Ha így megy tovább, megint beszarva jönnek hozzánk az ellenfelek játékosai. Ez min. 1 gól előnyt jelenthet.
    A földön maradva azért van min javítanunk. Sajnos a Vén Gabin láccik, hogy szeretné támogatni a Lipcsai játékát, de szerintem keveset bír.
    Gerától sokat várok, ha felépül.
    Vámoson már 2 meccs ment el, hiszen a Dferr ellen ha nem ejti ki a labdát, nem biztos, hogy kikapunk. Az eleje ott is a miénk volt.
    Szombathelyen nyernünk kell, utána a Dferr akár el se jöjjön hozzánk.

    Nem volt rossz meccs, megérdemeltük volna a gyozelmet, végre hajtottak a fiúk. De jó volt újra egy Lipcsei gólnak örülni!
    Azt mondjuk nem értem, hogy Csank miért nem cserélte le Földvárit. A kihagyott helyzete után nem nagyon találta a helyét, ráadásul lapja is volt már. Várható volt, hogy nem marad végig a pályán. Vámosról sokat nem érdemes mondani. Két ilyen gólt kapni... Vén pedig szintén szabadlistára kerülhetne!
    A második Lombard gól elott Hornyák mit muvelt!?! Már akkor ki kellett volna állítani! A Lombard játékosok amúgy is nagy szimpátiára tettek szert az állandó mutogatásukkal, és rugdosásukkal.
    Hajrá Fradi!

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=665152&na_step=30&t=9018131&na_order=
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.28, 13:03
    Budapest, 2000. szeptember 9., szombat (MTI) - Labdarúgó NB I, alapszakasz, 7. forduló, A-csoport:

    Ferencváros-Tatabánya 2-2 (1-0)
    Üllői út, 5000 néző, V: Hanyecz
    gólszerzők: Lipcsei (16.), Dragóner (72.), illetve Varga L. (46.), Hornyák (71.)
    kiállítva: Földvári (67.), illetve Hornyák (85.)
    sárga lap: Földvári (11., 67.), illetve Vincze I. (41.)

    Ferencváros:
    Vámos - Dragóner, Cheregi, Balogh - Földvári, Lipcsei, Gyepes (Crnomarkovic 77.), Nagy N. (Gera 80.) - Vén, Tóth M., Horváth P. (Rob 85.)

    Tatabánya:
    Gelei - Hornyák, Szabó V., Szalma, Varga L. - Süveges (Kiss 77.), Tüske (Zsivóczky 92.), Kovács A., Jeremejev - Vincze I., Bajkusa (Potemkin 72.)

    16. perc: Dragóner emelte előre a labdát, Tóth M. egyből keresztbe lőtte a kapu előtt, és Lipcsei 3 m-ről a hálóba helyezett (1-0).
    30. perc: Tóth M. vette el a labdát a büntetőterületen belül Vargától, visszagurított, de Vén 16 m-es kapáslövését magabiztosan védte Gelei.
    46. perc: Varga hozta fel a labdát, senki sem zavarta és 30 m-ről a bal felső sarokba lőtt (1-1).
    67. perc: Földvári buktatta Vargát és mivel volt már egy sárga lapja Hanyecz kiállította a ferencvárosi középpályást.
    71. perc: Hornyák könyökkel arcon vágta Vént, majd továbbvezette a labdát és a jobb oldalról 25 m-ről a jobb sarokba ívelt (1-2).
    72. perc: Vén szöglete után Dragóner 6 m-ről a jobb sarokba fejelt (2-2). A gólt követően egy percig állt a játék, mert a hazai drukkerek egy csoportja elkezdte rúgdosni a tatabányai kispad tetejét.
    85. perc: Hornyák felrúgta Gerát a tatabányai térfél közepén, Hanyecz játékvezető kiállította a vendégcsapat játékosát.

    Feszült hangulatú mérkőzésen az első játékrészben a ferencvárosiak, a másodikban a tatabányaiak nyújtottak jobb teljesítményt, ezért igazságos döntetlen született.