magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Lombard FC Tatabánya 0 : 0 16:45

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: fgymat
    2023.01.22, 06:44
    Az MTI szerint, a 68. percben Nagy Sándor kapott sárga lapot, a Nemzet Sport szerint Molnár Balázs kapta a lapot, reklamálásért.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.10, 08:53
    Budapest, 2001. április 28., szombat (MTI) - Labdarúgó NB I, 14. forduló:

    Ferencvárosi TC-Lombard FC Tatabánya 0-0
    Üllői út, 7000 néző, V: Hanacsek
    sárga lap: Lipcsei (70.), illetve Schafranek (15.), Potemkin (54.), Goncalves (67.), Nagy I (68.)

    FTC:
    Szűcs L. - Cheregi, Dragóner, Hrutka - Kriston, Vén, Lipcsei, Keller (Földvári, 75.) - Gera (Alex M. Arruda 32.), Horváth P., Tóth M. (Csiszár, 50.)

    Lombard:
    Gelei - Hornyák, Cseri, Obradovic (Jeremejev, a szünetben) - Molnár B. (Vignjevic, 79.), Süveges (Potemkin, 54.), Árki, Goncalves, Schafranek - Nagy I S., Bajkusa

    A mérkőzés előtt a Ferencvárosi Önkormányzat együttműködési szerződést kötött az ISM Kiemelt Sportlétesítmények Intézményével. A megállapodás értelmében az önkormányzat többek között 20 millió forinttal járul hozzá az Üllői úti stadion gyepszőnyegének felújításához, az ISM KSI pedig évente egyszer biztosítja a IX. kerületi diákok részére a füves nagypálya használatát.

    18. perc: Obradovic jobboldali szöglete után Bajkusa 5 m-ről fejelt centiméterekkel mellé.
    70. perc: Goncalves ívelt előre, Nagy I 8 m-ről továbbcsúsztatta a labdát, amit Szűcs bravúros mozdulattal tolt a felső kapufára.
    76. perc: Molnár baloldali beadása után Dragónerről Nagy I elé pattant a labda, aki 14 m-ről centiméterekkel lőtt mellé.
    77. perc: Lipcsei átadásával Csiszár ugrott ki, de 15 m-es, lapos lövését Gelei lábbal hárította.

    A ferencvárosiak birtokolták többet a labdát, nyomasztó mezőnyfölényben játszottak, a rengeteg pontatlan átadás miatt azonban alig sikerült veszélyes helyzetet kialakítaniuk. A tatabányaiak mindössze háromszor jutottak el a házigazdák kapujáig, de mindhárom akciójuk gólveszélyesnek bizonyult. Egy kicsit több szerencsével a Lombard elvihette volna a 3 pontot az Üllői útról.