magyarfutball.hu

MATÁV Compaq-Sopron - Ferencvárosi TC 2 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.01.12, 17:44
    Magyar szinten végig hajtós, pörgős focit játszott mindkét csapat! Az első 25 perc a miénk volt, aztán a szünetig nagyon nyomott a Fradi, de mi fordultunk előnnyel! A második játékrész úgy kezdődött, ahogy az első abbamaradt, Fradi rohamokkal. Eredménye, 1-1. Aztán megint egy kis soproni mezőnyfölény jellemezte a játékot, és egy óriási bombagóllal ismét átvettük a vezetést!!! Elfelejtettem mondani, hogy az első gólunk is bomba gól volt. Szerintem az egyik nyeri a forduló gólját!smiley) Aztán már nem volt erő a Fradiban, hogy egyenlítsen. A játékvezető szerintem kurva szarul fújt! Mondanom sem kell a Fradi javára. De végül is rajta nem múlt semmi.
    A nap legfájóbb pillanata úgy délután negyed öt körül lehetett, mikor is a "kettes" betámadott minket! Először egy előörsöt küldtek ránk, ott még partiban voltunk, annak ellenére, hogy a zöldeknél csavarhúzó és kés is volt! Amikor ezeket megláttuk behátráltunk, és megjöttek a kékek is. Miután összeszedtük magunkat, elindultunk a stadionba! Azt hallottuk, hogy tele van zöldel a "pléhcsárda", ez egy italozó a buszvégállomásnál, de amikor befordultunk az egyik utcába, már láttuk,. hogy a "kettes" vár ránk az utca másik végén. Ekkor lelassítottuk a lépteket, ők meg támadásba lendültek! Mit mondjak, félelmetes látvány volt!:(( Ennek láttán behátráltunk rendesen, és jobbnak láttuk, hogy elhagyjuk a helyszínt. Shit!!
    Én csak azt nem értem, hogy mindenki tudja, nem vagyunk egy súlycsoport!! Ezáltal még konkurens csoport sem lehetnénk. Nekik, az ilyen kis csoportokkal foglalkozni sem volna szabad, nem hogy betámadni! Most már megtörtént, de akkor is azt tartom, hogy inkább elismerem a vereséget, mint azt, hogy hantázzak és próbáljak szépíteni a dolgon.
    De emlékezzünk a szépre, Sopron-Fradi 2-1!!!
    Hajrá Sopron! Hajrá piros-fehérek!

    Hat igen, 2 nagy golt lottetek, de azert Vamos sem lehetett a helyzet magaslatan, egy meccsen kapni egy golt 25-rol majd 23-rol. Dehat a tenyeken ez nem valtoztat, nyertetek.
    Biztos vagy benne hogy a II-es tamadott be titeket??? De talan EX majd szolgal errol valami infoval.

    bár viszonylag korrektnek tekintheto a soproni oldal beszámolója, azért egy-két dologban nem pont ez történt. Szóval nem II-es, de mindegy, és mindössze 8-10 a cirka 30 ellen (és ezt nem lehetett tudni, mennyi lesz). 5-nél még támadtak (úgy ahogy felálltak - minden elismerés), de a plusz 3-5 fo már sok volt nekik. Utána meg mire gondoljon az ember, mikor az utca végén megjelenik ugyanez a brigád?! És, hogy miért? Ne felejtsük, hogy néhány éve teljes barátságban voltunk, és az induló vonatot dobálták meg a nagyon bátrak... Meg az a hír járta, hogy huligánok...
    A meccsrol fogalmam sincs, mert a 600 forintos jeggyel a félpálya mintegy 75%-át láttam, egy viszonylag jó helyrol (mit láthattak, akik rossz helyen voltak?!), és ahonnan láttam is valamit, hirtelen tiltott övezetté nyilváníttatott. Így inkább kimentem...
    Ja, Hucul, most nem voltunk kevesen sem Pestrol, sem vidékrol. Már közel régi idok meccsei jutottak eszembe, a tábort látva!
    A meccs után a rendori ezred alakítása botrányos volt, Soprontól Gyorig ütöttek-vertek minket a vonaton, majd Gyorött egy kicsit visszavettek, és Gyor után már csupán egy-két túlbuzgó próbálkozott, de akkorra már a többség tolük se akart balhézni. Sok alkotmányjogi kérdést is érintet ténykedésük, de ez mindegy, mert már megszoktam, hogy ellenünk (szinte) bármit megengedhetnek maguknak (különösebb retorzió nélkül), míg az élet más területein kínosan ügyelve, hogy szó ne érje a ház elejét, sunyítanak...

    a rendőrök tényleg brutálisak voltak... Az egyik srácot (amelyiket Csornán kísérték el bilincsbe verev a helyi tányérsapkások vagy hatan) azért állították elő, mert bele mert rúgni az egyik ajtóba, ami, persze, rögtön garázdaságnak minősült. Itt már valóban mindent meg lehet tenni. Az már csak a dolog pikantériája, hogy az ajtó-berúgásra az első rend(?)őri reakció két roham-gyerektől az ütés volt. Sem kérdés, sem felszólítás, sem "legyen szíves" vagy valami. Ütés. Egyszer kellene mindent feltűnés nélkül videóra venni aztán perelni, perelni, perelni...
    Hajrá Fradi, és Sopron után egyre inkább, Szebb jövőt!

    Hat ezt a napot is megeltuk. A FRADI kikap egy zoldfulu ujonc csapattol, akit oda vissza kell verni. Ketsegbeejto, hogy csak vacrol, pecsrol, meg nagykanizsarol tudunk igazolni embereket. Pedig a fradinak azer tobb penze van. Ugy laccik a haladas elleni 4-0 utan mindenki azt hitte, hogy bajnokok leszunk. Orulnek neki, ha a sajat fiataljainkat epitenenk be a csapatba, es nem adnak el oket videkre. Szerintem azok is tobbet tudnak, mint ezek az "idegenek", akik kieso csapatbol erkeztek. De amig jozsi ba az elen van , addig ez nem fog megtortenni.

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=665482&na_step=30&t=9018131&na_order=
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.31, 17:37
    Sopron, 2000. augusztus 27., vasárnap (tud) - Labdarúgó NB I, alapszakasz, 6. forduló, A-csoport:

    Sopron-FTC 2-1 (1-0)
    Sopron, 7000 néző, V: Bukovics
    gólszerzők: Tóth Miklós (26.), Somogyi (71.), illetve Dragóner (60.)
    sárga lap: Csiszár (22.), Cheregi (27.), Horváth P. (61.)

    Sopron:
    Borsi - Vincze, Szabados, Salagean - Perger, Lippai (Horváth S. 58.), Tóth Miklós, Somogyi, Kulcsár (Horváth R., 75.) - Sira (Takács, 90.), Preisinger

    FTC:
    Vámos - Cheregi (Gyepes, 80.) - Crnomarkovics, Dragóner - Balog, Lipcsei, Csiszár, Vén, Nagy (Kriston, 46.) - Horváth P. (Rob, 63.), Tóth Mihály

    26. perc: Tóth Miklós tört előre, majd senkitől sem zavartatva, 28 méterről óriási lövést zúdított a bal felső sarokba (1-0).
    60. perc: Lipcsei szögletét több hazai védő is elnézte, és a labda a jókor érkező Dragóner lábáról a kapufára, onnan pedig a kapuba perdült (1-1).
    64. perc: Preisinger jobb oldali beadása tökéletes helyzetben találta Somogyit, aki 12 méterről mellé lőtt.
    66. perc: a Sopron kapuja előtt hatalmas kavarodás alakult ki, melynek végén Tóth Mihály ballal nagy kapufát lőtt, a visszapattanóból Lipcsei találta telibe Salageant.
    71. perc: Sira a 16-os vonaláról passzolta vissza Somogyinak a labdát, aki 18 méterről a bal felső sarokba csavart (2-1).
    88. perc: Tóth Miklós lépett ki a lesre játszó ferencvárosi hátvédek közül, középre adását Sira nagy helyzetből lőtte mellé.

    A gyenge színvonalú első félidőt egy sokkal jobb második követte, melynek végén a lelkesebb Sopron megérdemelten tartotta otthon a három pontot.

    MTI