magyarfutball.hu

Dunaferr SE - Haladás VFC 2 : 1 16:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.04.15, 10:14
    Dunaújváros, 2000. április 8. szombat (tud) - Labdarúgó PNB, 26. forduló:

    Dunaferr SE-Haladás 2-1 (0-0)
    Dunaújváros, 4000 néző, V: Sápi
    gólszerzők: Tököli (50.), Rósa (69.), illetve Somfalvi (75.)
    sárga lap: Nagy G. (28.)

    Dunaferr:
    Rabóczki - Molnár Z., Salamon, Éger, Kóczián (Komódi, a szünetben) - Zavadszky, Lengyel, Kiss Gy., Rósa - Tököli, Nagy T. (Mozgovoj, 79.)

    Haladás:
    Kurucsai - Nagy G., Horváth A., Kaj, Neczpál - Rosca, Nagy Cs., Bodor, Sipos - Somfalvi, Halmosi

    8. perc: Molnár jobbról ívelt középre, Zavadszky a kaputól 12 m-re tisztán vette át a labdát, de óriási helyzetből mellé lőtt.
    28. perc: Somfalvi küzdött a dunaújvárosi 16-oson belül Égerrel, a Haladás játékosa éles szögből 12 m-ről lőtt, Rabóczki biztosan védett.
    29. perc: előbb Rósa 16 m-ről leadott lövését védte Kurucsai szögletre, majd Zavadszky közeli fejesét hárította a kapus.
    33. perc: Nagy T. jobboldali szögletét Lengyel 1 m-ről lőtte kapu mellé.
    45. perc: Zavadszky 22 m-ről végzett el szabadrúgást, a sorfal felett a jobb kapufát találta el, a visszapattanó labdát Lengyel közelről fölé emelte.
    50. perc: Zavadszky cselezgetett a vendégek 16-osa előtt középen, jó ütemben adott Tökölihez, aki 15 m-ről a bal alsó sarokba lőtt (1-0).
    69. perc: Zavadszky vette észre a bal oldalon érkező Rósát a balösszekötő helyén, a középpályás egy pattanás után 12 m-ről nagy erővel a kapuba lőtt (2-0).
    75. perc: Halmosi végzett el a jobb oldalról szögletet, beívelését Rabóczki kiejtette, s Somfalvi közvetlen közelről a hálóba kotorta a labdát (2-1).

    Az erős széllel támogatott listavezető teljesen beszorította ellenfelét az első játékrészben, de csak kapufára tellett a hazaiak erejéből. Fordulás után gyorsan gólt szerzett a gólkirály-jelölt Tököli, majd nem sokkal ezután tovább növelte előnyét a Dunaferr. Egy kapushibából szerzett góllal a vendégek szorossá tudták tenni az eredményt.

    MTI