magyarfutball.hu

Dunaferr SE - Haladás 2 : 1 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2018.04.15, 10:14
  Dunaújváros, 2000. április 8. szombat (tud) - Labdarúgó PNB, 26. forduló:

  Dunaferr SE-Haladás 2-1 (0-0)
  Dunaújváros, 4000 néző, V: Sápi
  gólszerzők: Tököli (50.), Rósa (69.), illetve Somfalvi (75.)
  sárga lap: Nagy G. (28.)

  Dunaferr:
  Rabóczki - Molnár Z., Salamon, Éger, Kóczián (Komódi, a szünetben) - Zavadszky, Lengyel, Kiss Gy., Rósa - Tököli, Nagy T. (Mozgovoj, 79.)

  Haladás:
  Kurucsai - Nagy G., Horváth A., Kaj, Neczpál - Rosca, Nagy Cs., Bodor, Sipos - Somfalvi, Halmosi

  8. perc: Molnár jobbról ívelt középre, Zavadszky a kaputól 12 m-re tisztán vette át a labdát, de óriási helyzetből mellé lőtt.
  28. perc: Somfalvi küzdött a dunaújvárosi 16-oson belül Égerrel, a Haladás játékosa éles szögből 12 m-ről lőtt, Rabóczki biztosan védett.
  29. perc: előbb Rósa 16 m-ről leadott lövését védte Kurucsai szögletre, majd Zavadszky közeli fejesét hárította a kapus.
  33. perc: Nagy T. jobboldali szögletét Lengyel 1 m-ről lőtte kapu mellé.
  45. perc: Zavadszky 22 m-ről végzett el szabadrúgást, a sorfal felett a jobb kapufát találta el, a visszapattanó labdát Lengyel közelről fölé emelte.
  50. perc: Zavadszky cselezgetett a vendégek 16-osa előtt középen, jó ütemben adott Tökölihez, aki 15 m-ről a bal alsó sarokba lőtt (1-0).
  69. perc: Zavadszky vette észre a bal oldalon érkező Rósát a balösszekötő helyén, a középpályás egy pattanás után 12 m-ről nagy erővel a kapuba lőtt (2-0).
  75. perc: Halmosi végzett el a jobb oldalról szögletet, beívelését Rabóczki kiejtette, s Somfalvi közvetlen közelről a hálóba kotorta a labdát (2-1).

  Az erős széllel támogatott listavezető teljesen beszorította ellenfelét az első játékrészben, de csak kapufára tellett a hazaiak erejéből. Fordulás után gyorsan gólt szerzett a gólkirály-jelölt Tököli, majd nem sokkal ezután tovább növelte előnyét a Dunaferr. Egy kapushibából szerzett góllal a vendégek szorossá tudták tenni az eredményt.

  MTI