magyarfutball.hu

MTK Hungária - Nyírség-Spartacus FC 2 : 0 19:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.01.15, 20:14
    Budapest, 1999. április 3., szombat (MTI) - A labdarúgó Professzionális Nemzeti Bajnokság 22. fordulójában:

    MTK Hungária FC - Nyírség-Spartacus FC 2-0 (0-0)
    Hungária krt., 3000 néző, V: Szarka

    gólszerzők: Kenesei (56.), Halmai (84.)
    sárga lap: Kondora (48.)
    csere: Kovacsics helyett Preisinger (a szünetben), Illés helyett Babos Á. (79.), Kenesei helyett Orosz (82.), illetve Nagy S. helyett Gerliczki (57.), Azoitei helyett Kirchmayer (58.), Baranyi helyett Novák (71.)

    MTK:
    Rabóczki - Lőrincz - Molnár Z., Szekér, Elek - Erős, Halmai, Illés, Madar - Kenesei, Kovacsics

    Nyíregyháza:
    Celeszki - Szatke - Gradinariu, Nagy S., Kiss Gy. - Baranyi, Kondora, Karkusz, László - Azoitei, Szabó A.

    13. perc: Baranyi egyedül tört kapura, 8 m-ről kicsit kisodródva lőtt, Rabóczki azonban jól zárta a szöget.
    20. perc: Madar gurított vissza, Kenesei 16 m-ről célozta meg a kaput, Celeszki bravúros mozdulattal ütötte ki a jobb alsó sarok irányába tartó labdát.
    24.perc: Szekér ívelt előre, Kenesei visszatette a labdát Illés elé és a válogatott középpályás kapásból, 17 m-ről alig lőtt mellé.
    41. perc: Baranyi robogott az MTK kapuja felé, Szekér becsúszva szerelte, a labda a kaputól 10 m-re egyedül álló Azoitei elé került, akinek emelése centiméterekkel ment mellé.
    47. perc: Lőrincz ívelt be balról szabadrúgást a kapu elé, a szünetben beállt Preisinger 4 m-ről a hálóba csúsztatott, de Szarka játékvezető les miatt érvénytelenítette a gólt.
    56. perc: Halmai átadásával Kenesei lépett ki a nyíregyházi védők közül és 15 m-ről, laposan a jobb alsó sarokba lőtt (1-0).
    66. perc: Erős adott be a jobb oldalról, a nyíregyházi védők lemaradtak a labdáról, Preisinger 6 m-ről fölé bombázott.
    67. perc: Madar ívelt Preisinger elé, a csatár 14 m-ről megpróbálta átemelni Celeszkit, a kapuvédő azonban szép vetődéssel szögletre mentett.
    72. perc: Lőrincz ívelt be szabadrúgást balról, a labda átszállt a hosszú oldalra, Halmai 4 m-ről fejelt, Celeszki bravúrosan mentett.
    84. perc: A két perccel korábban pályára lépett Orosz szöktette Halmait, Celeszki rosszul jött ki a kapuból és Halmai a nyíregyházi kapuvédő mellett 20 m-ről a hálóba gurított (2-0).
    91. perc: Lőrincz 17 m-ről a bal felső sarok irányába emelt, a nyíregyházi hálóőr azonban gyönyörű vetődéssel a léc alól ütötte szögletre a labdát.

    Az MTK 90 percen át jelentős mezőnyfölényben játszott, végig irányította a játékot és közepes teljesítménnyel is biztosan nyert a lelkesen és sportszerűen küzdő nyíregyháziak ellen.