magyarfutball.hu

Zalahús-Zalaegerszegi TE FC - Vasas Danubius Hotels 1 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.01.29, 17:00
  Zalaegerszeg, 1998. november 7., szombat (tud.) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 14. fordulójában:

  Zalahús ZTE FC - Vasas Danubius Hotels 1-0 (1-0)
  Zalaegerszeg, 12 000 néző, V: Hanacsek

  gólszerző: Szabó II. (46.)
  sárga lap: Szőke (71.) illetve Zombori (27.)
  csere: Babati helyett Somfalvi (55.), Németh helyett Casoltan (68.) Szabó II. helyett Strasser (77.), illetve Tóth A. helyett Nyerges (75.)
  jók: Szabó II., Szabó I., Vlaszák, illetve Végh, Galaschek, Zombori

  ZTE:
  Vlaszák - Molnár B., Szabó I., Csóka - Babati, Szabó II., Arany, Németh - Szőke, Ferenczi, Sebők

  Vasas:
  Végh - Mónos, Geress, Juhár, Aranyos - Tóth A., Farkasházy, Galaschek, Zombori - Váczi, Hámori

  A Vasas átadta a területet a ZTE-nek, a fővárosiak visszahúzódtak saját térfelükre és megpróbáltak onnan veszélyes kontrákat vezetni. Az 5. percben Németh indította Sebőköt, aki 14 m-ről az oldalhálóba lőtt. A 8. percben Molnár B. adta el a labdát, Váczi elfutott, beadása viszont pontatlan volt és így kimaradt a helyzet.

  A ZTE játszott enyhe mezőnyfölényben, de helyzeteket nem sikerült a zalaiaknak kialakítani Végh kapuja előtt. A 19. percben Szőke jobboldali beadása tisztán találta Ferenczit, aki 10 m-ről nagy helyzetből mellé fejelt. A 23. percben Ferenczi szép csel után 24 m-ről alig lőtt a jobb felső sarok mellé. Nem sokkal később Szőke beadását Sebők fejelte 9 m-ről a léc fölé. Helyzetek is jelezték ebben az időszakban a ZTE mezőnyfölényét. A 28. percben Csóka fejelte vissza a labdát, ám Németh ismétlése a közbeugró Juhárról szögletre vágódott.

  A félidő hajrájában feljött a Vasas, a fővárosiaknak két nagy helyzetük is akadt, azonban Váczi és Hámori egyaránt elhibázta a nagy lehetőséget. A 45. percben Szőke beadását Ferenczi nem tudta értékesíteni. Egy perc múlva Szabó II. 25 m-es lövése a jobb kapufáról vágódott az ellenkező sarokba (1-0).

  Fordulás után növelhette volna előnyét a hazai csapat. Arany remekül indította Sebőköt, aki kilépett a védők közül, de 8 m-ről Véghet találta el. Az 52. percben Zombori futott el a bal oldalon, beadását Aranyos 17 m-ről a bal sarok mellé bombázta.

  Kiegyenlítettebb lett a játék, de továbbra is kevésszer kerültek veszélybe a kapuk. A 72. percben Galaschek lépett ki a lesre játszó ZTE-védők közül, de óriási helyzetben Vlaszákba lőtt. A 74. percben Casoltan 5 m-es lövését lábbal hárította Végh, majd nem sokkal később Csóka lőtt kapásból 10 m-ről a léc fölé.

  A 81. percben Ferenczi egyedül lépett ki, de a Vasas védői beérték, és szerelték. A 83. percben egy Vlaszákról felperdülő labdát Nyerges 8 m-ről fejelt az üres kapu fölé.

  A ZTE végig veszélyesebben és jobban játszott. A zalaiaknak több lehetőségük is volt, egygólos győzelmük megérdemelt.

  MTI