magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Nyírség-Spartacus FC 2 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.01.29, 17:03
    Budapest, 1998. november 7., szombat (MTI) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 14. fordulójában:

    Ferencvárosi TC - Nyírség-Spartacus FC 2-1 (1-1)
    Üllői Út, 7000 néző, V: Szabó Zs.
    gólszerzők: Szabics (10., 59.), illetve Szatke (42.)
    sárga lap: Vámosi (45.), illetve Cap (53.)
    csere: Vámosi helyett Füzi (a szünetben), Fülöp helyet Selimi (66.), illetve Baranyi helyett Janics (67.), Sira helyett Codru (84.)
    jók: Schultz, Szabics, illetve Szatke

    FTC:
    Udvarácz - Telek, Mátyus, Nagy - Nyilas, Schultz, Lendvai, Vámosi, Vincze - Szabics, Fülöp

    Nyíregyháza:
    Celeszki - Szatke, Kiss, Karkusz, Ács - Sira, Kondora, Szabó A., Cap - Baranyi, Novák

    A 8. percben Schultz három jó csel után bal oldalról hét méterről alig csavart a hosszúsarok mellé. Két perc múlva megszerezte a vezetést a hazai csapat: Lendvai futtot el a jobb oldalon, beadását a hosszúsaroknál Fülöp középre fejelte, és az érkező Szabics 6 méterről a kapu jobb oldalába bólintott (1-0).

    A 29. percben először veszélyeztetett a vendégegyüttes, amikor Karkusz bal oldali beadására Novák érkezett a rövidsaroknál, felpörgette a labdát, majd 6 méterről, ballal alig lőtt fölé.

    A 42. percben teljesen váratlanul egyenlített a Nyíregyháza. A 16-ossal egymagasságban szabadrúgást végezhetett el a vendégegyüttes, Kondora beadását az ötös vonaláról Szatke a kapu közepébe fejelte (1-1).

    A 47. percben Fülöp 16 méterről lőtt fölé. Az 59. percben ismét vezetést szerzett a zöld-fehér együttes: Schultz indította a bal oldalon Fülöpöt, ám egy nyíregyházi védőn irányt változtatott a labda, ami Szabicshoz került, a fiatal csatár 14 méterről jobbal, laposan a kapu jobb oldalába lőtt (2-1).

    A 78. percben Nyilas jobb oldali beadását Szabics egy méterrel fejelte a kapu mellé. Két perc múlva Szabó A. 22 méterről kapásból lőtt, azonban Udvarácz biztosan hárított.

    Az első félidőben a félgőzzel játszó Ferencváros a vezetés megszerzése után visszafogta az amúgy is lassú tempót, ennek ellenére a nyíregyháziak váratlanul egyenlítettek. A második játékrészben támadóbb szellemű játékot mutatott a hazai csapat, habár rosszul játszott, a gyenge színvonalú összecsapáson megérdemelt sikert aratott.