magyarfutball.hu

Kispest-Honvéd FC - Budapesti VSC-Zugló FC 1 : 5 14:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.01, 10:34
    Budapest, 1998. október 17., szombat (MTI) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 11. fordulójában:

    Kispest-Honvéd FC - BVSC-Zugló FC 1-5 (0-1)
    Bozsik stadion, 3000 néző, V: Hanacsek

    gólszerző: Kabát (47.), illetve Kiss I. (44., 79.), Aubel (59., 81.), Füzi (90.)
    sárga lap: Bánföldi (26.), Szántó (30.), Plókai (48.), Pintér (53.), Hungler (73.), illetve László (8.), Brovcsenko (25.), Molnár (75.)
    piros lap: Bánföldi (57.), Cseke (64.)
    csere: Gabala helyett Cseke (30.), Tarlue helyett Csábi (32.), Szántó helyett Holló (70.), illetve Bajics helyett Polonkai (51.), Brovcsenko helyett Szegletes (69.), Vincze helyett Szaszovszky (85.)
    jók: Pintér, illetve László, Füzi, Kiss, Aubel

    Kispest:
    Vezér - Plókai, Hungler, Tarlue, Gabala - Dubecz, Pintér, Bánföldi, Szántó - Borgulya, Kabát

    BVSC:
    Koszta - László, Molnár, Resko - Füzi, Brovcsenko, Bajics, Csillag, Vincze - Kiss I., Aubel

    Mezőnybeli játszadozás után a 14. percben a hazaiak előtt adódott az első helyzet, de Borgulya öt méterről fölé fejelt. Kiegyenlített erők unalmas játékával teltek a percek.

    A 43. percben a kicsivel többet nyújtó vendégcsapat Bajics révén kapufát ért el, majd a 44. percben megszerezte a vezetést: Vincze bal oldali beadásából Kiss I. hat méterről fejelt a jobb alsó sarokba (0-1).

    Góllal nyitotta a második játékrészt a hazai csapat. Cseke gurított Kabát elé, aki a védők gyűrűjéből, 14 méterről, középről a jobb alsó sarokba lőtt (1-1). A középkezdésből gyors akciót vezettek a vendégek, és Kiss I. középről, 17 méterről a keresztlécre bombázott.

    Az 57. percben emberelőnybe került a vendégcsapat. Bánföldi szerelését vélte a kelleténél durvábbnak a játékvezető, amiért jött a második sárga lap, ezzel a kiállítás.

    Azonnal kihasználta létszámfölényét a BVSC. Az 59. percben Füzi ívelt be jobbról, és a lesgyanús helyzetben lévő Aubel két méterről lőtt a kispesti kapuba (1-2).

    A 64. percben Cseke kemény szerelését túl durvának találta a játékvezető, és egyből kiállította a kispesti játékost.

    A 68. percben Pintér egyenlíthetett volna, de balról kisodródott helyzetből fölé lőtt. A 79. percben tovább növelte előnyét a BVSC. Aubel 18 méterről, középről a felső lécre bombázott, a kipattanó labdát Kiss István hét méterről a jobb kapufa segítségével fejelte a hálóba (1-3).

    A 81. percben jött a negyedik vendéggól. Polonkai beadásábólAubel öt méterről, középről lőtt a kispesti kapuba (1-4).

    Az utolsó percre is maradt még egy BVSC-gól. Egy bal oldali beadásból Füzi bombázott nyolc méterről a hazaiak kapujába (1-5).

    Az átaludt első félidőt viharos második követte, köszönhetően többek között a gyengén, határozatlanul működő játékvezetőnek is. Végül a labdarúgásból többet nyújtó BVSC érvényesítette emberelőnyét, így teljesen megérdemelten szerezte meg az idei bajnokságban első győzelmét.