magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Vác FC-Zollner 2 : 2 18:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.01, 11:49
    Budapest, 1998. október 17., szombat (MTI) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 11. fordulójában:

    Ferencvárosi TC - Vác FC-Zollner 2-2 (0-1)
    Üllői út, 7576 néző, V: Kiss Béla

    gólszerzők: Mátyus (52.), Szabics (74.), illetve Horváth Péter (28.), Nagy Tibor (63. - tizenegyesből)
    sárga lap: Bükszegi (54.), Simon (63.), illetve Lévai (68.), Nyikos (75.)
    csere: Vámosi helyett Nyilas (36.), Selimi helyett Szabics (a szünetben), Simon helyett Kovács Béla (68.), illetve Schwarcz helyett Kovács Péter (48.), Vén helyett Sipeki (67.), Sipeki helyett Füle (84.)
    jók: Mátyus, Schultz, illetve Horváth Péter, Vén, Nagy T.

    Ferencváros:
    Udvarácz - Telek - Simon, Mátyus - Füzi, Schultz, Vámosi, Lendvai, Vincze - Bükszegi, Selimi

    Vác:
    Hámori - Lévai, Nagy T., Schwarcz, Kasza - Vojtekovszky, Nyikos, Vén, Romanek - V. Kopunovics, Horváth P.

    Kiegyenlített mezőnyjátékkal telt el az első negyedóra, sőt, a váciaknak akadt először gólszerzési lehetőségük. A 14. percben egy gyors vendégakció végén balról érkezett a labda Udvarácz kapuja elé, ahol Vojtekovszky senkitől sem zavartatva három méterről a bal alsó sarok mellé fejelt. A 22. percben Vincze 20 méteres lövését Hámori biztosan fogta. A 28. percben a Vác megszerezte a vezetést. Horváth Péter a félpályáról indulva végigvitte a labdát a Ferencváros térfelén, majd 15 méterről a tehetetlen Udvarácz mellett a jobb alsó sarokba gurított (0-1).

    A Ferencváros továbbra is pontatlanul, rengeteg átadási hibával játszott. Egyedüli veszélyt a Vámosi helyén csereként játszó Nyilas 16 méteres lövése jelentette a 42. percben. A nagy erővel meglőtt labda azonban a bal kapufáról a mezőnybe vágódott.

    Az 52. percben egyenlített a Ferencváros. Nyilas ívelt középre a jobb oldalról, és a bevetődő Mátyus 5 méterről a kapuba közepébe továbbított (1-1). A 63. percben Simon feleslegesen szabálytalankodott Horváth Péterrel szemben a hazai tizenhatoson belül, Kiss Béla játékvezető habozás nélkül tizenegyest ítélt. A büntetőt Nagy Tibor a jobb felső sarokba lőtte (1-2).

    A 70. percben tüzijátékot rendezett a Ferencváros a Vác kapuja előtt. Előbb Bükszegi 12 méteres lövését védte bravúrral Hámori, majd két hazai fejes is célt tévesztett. A 75. percben ismét egyenlített a Ferencváros. Schultz 17 méteres jobb oldali lövését védte ugyan Hámori, de az erős lövés után a labda kiperdült a kezéből és a berobbanó Szabics öt méterről a bal felső sarokba bombázott (2-2). A 90. percben még adódott egy váci lehetőség, ám Vojtekovszky 20 méteres lövését Udvarácz a jobb alsó sarok elől, bravúrral hárította szögletre.

    Az első félidőben a Vác érettebben, taktikusabban és szebben futballozott, mint a Ferencváros és rászolgált az egy bajnoki pontra. A Ferencváros az első játékrészben mélyen valódi tudása alatt futballozott.