magyarfutball.hu

Vasas Danubius Hotels - Siófok FC 0 : 0 18:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.06, 15:10
    Budapest, 1998. szeptember 26. szombat (MTI) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 9. fordulójában:

    Vasas Danubius Hotels - Siófok FC 0-0
    Fáy u., 4000 néző, V: Tóth V.

    sárga lap: Váczi (18.), illetve László (32.), Ördög (55.)
    csere: Farkasházy helyett Zombori (61.), Hámori helyett Nyerges (81.), illetve Pest R. helyett Márkus (a szünetben), Szabó Z. helyett Kasza (84.), Bozsér helyett Csák (88.)
    jók: Szilveszter, illetve Posza (a mezőny legjobbja), Szabadi

    Vasas:
    Végh - Mónos, Herczeg, Juhár, Aranyos - Farkasházy, Váczi, Galaschek, Szilveszter - Hámori, Pál

    Siófok:
    Posza - Szabadi - Soós, Sallai, László - Ördög, Kovács B., Bozsér, Perger - Pest R., Szabó Z.

    A Vasas kezdte jobban a mérkőzést, bár az első gólhelyzetet a Siófok hagyta ki, de Szabó Z. hat méterre a hazai kapu előtt nem találta el a labdát. A hatodik percben Pál cselezgetett a siófoki 16-os jobb sarkánál, majd ballal a hosszú felső sarok felé csavart, ami a kapufáról a gólvonal elé pattant. A Vasas maradt a kezdeményező, de próbálkozásai sem hoztak eredményt. Egyedül Pál szabadrúgása jelentett komoly veszélyt Posza kapujára, ám a 33. percben leadott 25 méteres lövést a vendégkapus bravúrral szögletre ütötte.

    A szünet után folytatódott a Vasas első félidőben megkezdett támadássorozata, de az angyalföldi játékosok egymás után rontották el támadásaikat. A hazaiakon nem segített Gellei Imre vezetőedző két cseréje sem, mivel Zombori a legjobb helyzeteket is elrontotta, Nyergesnek pedig mindössze 9 perce maradt a bizonyításra. A félidő legnagyobb lehetőségét is Zombori rontotta el, aki három méterről az üres kaput sem tudta bevenni.

    Tóth Vencel játékvezető négy percet hosszabbított és a 94. percben Váczi megszerezhette volna a győztes Vasas-gólt. A játékos azonban négy méterről a mérkőzés folyamán több bravúrt bemutató Posza lábát találta el.

    A Vasas nem tudott élni mezőnyfölényével, így a végig védekezésre kényszerített Siófok megérdemelten jutott az egy ponthoz.