magyarfutball.hu

Zalahús-Zalaegerszegi TE FC - Győri ETO FC 2 : 1 19:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.15, 12:09
    Zalaegerszeg, 1998. szeptember 12., szombat (MTI) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 7. fordulójában:

    Zalahús ZTE FC - Győri ETO FC 2-1 (0-0)
    Zalaegerszeg, 7000 néző, V: Bede

    gólszerzők: Filó (53.), Arany (88.), illetve Korsós (49.)
    sárga lap: Csóka (27.), Kocsárdi (33.), Kámán (43.)
    csere: Kámán helyett Casoltan (46.), Somfalvi helyett Arany (65.), Csóka helyett Szabó II. (72.), illetve Baumgartner helyett Szarvas (56.), Balla helyett Lazar (56.), Vayer helyett Csiszár (69.)
    jók: Szabó I., Filó, Somfalvi, illetve Somogyi, Lakos, Stark

    ZTE:
    Vlaszák - Kocsárdi, Szabó I., Csóka, Filó - Babati, Molnár B., Somfalvi, Németh - Kámán, Sebők

    Győr:
    Molnár L. - Korsós, Lakos, Stark, Mracskó, Csató S., Somogyi, Salagean - Baumgartner, Balla, Vayer

    A 4. percben Sebők előreívelése után Németh a kaputól 10 m-re nem találta el a labdát. A 9. percben ismét Sebők veszélyeztetett, beadását Kámán 8 m-ről a bal felső sarok mellé fejelte. Az első negyedórában a ZTE veszélyeztetett többet, de a kínálkozó lehetőségeket elhibázták a hazaiak.

    A zuhogó esőben nem alakult ki folyamatos játék, egymás hibáit használták ki a csapatok. A 23. percben Somogyi baloldali szögletét követően Balla 10 m-ről fejelt a jobb sarok mellé. Nem sokkal később Baumgartner okozott zavart a ZTE védelmében, de 17 m-ről fölé lőtt. A félidő második felében a győriek kerültek enyhe mezőnyfölénybe, de helyzetet nem sikerült kialakítaniuk a hazaiak kapuja előtt. A 38. percben Sebők gurított egy szabadrúgást Somfalvi elé, aki 17 m-ről a kilépő győri védőkbe lőtt.

    A 49. percben Stark 27 m-es szabadrúgása szállt a léc fölé, majd ugyanebben a percben Somogyi szögletét Korsós 10 m-ről fejelte a bal alsó sarokba (0-1). Gyorsan egyenlített a ZTE, az 53. percben Sebők szögletét követően Filó 5 m-ről fejelt a léc alá (1-1).

    A 63. percben Babati beadásáról maradt le a kaputól 10 m-re Casoltan. Nem sokkal később Molnár L. kifutva mentett Molnár B. elől. A 79. percben a védőkről levágódó labdát Somogyi kapásból bombázta a jobb felső sarok mellé.

    A 81. percben Stark combbal az ötösön belül hazaadta a labdát, de a játékvezető nem ítélte szándékosnak az esetet. A 88. percben a síkos talajon a győri védőknek nem sikerült felszabadítaniuk, Arany elvette a labdát és a kifutó Molnár mellett a kapuba gurított (2-1).

    A végig zuhogó esőben mindkét csapat nagy akaraterővel küzdött, de folyamatos játék nem alakult ki. Végül a szerencsésebb ZTE otthon tartotta a három pontot.