magyarfutball.hu

Zalahús-Zalaegerszegi TE FC - Győri ETO FC 2 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.02.15, 12:09
  Zalaegerszeg, 1998. szeptember 12., szombat (MTI) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 7. fordulójában:

  Zalahús ZTE FC - Győri ETO FC 2-1 (0-0)
  Zalaegerszeg, 7000 néző, V: Bede

  gólszerzők: Filó (53.), Arany (88.), illetve Korsós (49.)
  sárga lap: Csóka (27.), Kocsárdi (33.), Kámán (43.)
  csere: Kámán helyett Casoltan (46.), Somfalvi helyett Arany (65.), Csóka helyett Szabó II. (72.), illetve Baumgartner helyett Szarvas (56.), Balla helyett Lazar (56.), Vayer helyett Csiszár (69.)
  jók: Szabó I., Filó, Somfalvi, illetve Somogyi, Lakos, Stark

  ZTE:
  Vlaszák - Kocsárdi, Szabó I., Csóka, Filó - Babati, Molnár B., Somfalvi, Németh - Kámán, Sebők

  Győr:
  Molnár L. - Korsós, Lakos, Stark, Mracskó, Csató S., Somogyi, Salagean - Baumgartner, Balla, Vayer

  A 4. percben Sebők előreívelése után Németh a kaputól 10 m-re nem találta el a labdát. A 9. percben ismét Sebők veszélyeztetett, beadását Kámán 8 m-ről a bal felső sarok mellé fejelte. Az első negyedórában a ZTE veszélyeztetett többet, de a kínálkozó lehetőségeket elhibázták a hazaiak.

  A zuhogó esőben nem alakult ki folyamatos játék, egymás hibáit használták ki a csapatok. A 23. percben Somogyi baloldali szögletét követően Balla 10 m-ről fejelt a jobb sarok mellé. Nem sokkal később Baumgartner okozott zavart a ZTE védelmében, de 17 m-ről fölé lőtt. A félidő második felében a győriek kerültek enyhe mezőnyfölénybe, de helyzetet nem sikerült kialakítaniuk a hazaiak kapuja előtt. A 38. percben Sebők gurított egy szabadrúgást Somfalvi elé, aki 17 m-ről a kilépő győri védőkbe lőtt.

  A 49. percben Stark 27 m-es szabadrúgása szállt a léc fölé, majd ugyanebben a percben Somogyi szögletét Korsós 10 m-ről fejelte a bal alsó sarokba (0-1). Gyorsan egyenlített a ZTE, az 53. percben Sebők szögletét követően Filó 5 m-ről fejelt a léc alá (1-1).

  A 63. percben Babati beadásáról maradt le a kaputól 10 m-re Casoltan. Nem sokkal később Molnár L. kifutva mentett Molnár B. elől. A 79. percben a védőkről levágódó labdát Somogyi kapásból bombázta a jobb felső sarok mellé.

  A 81. percben Stark combbal az ötösön belül hazaadta a labdát, de a játékvezető nem ítélte szándékosnak az esetet. A 88. percben a síkos talajon a győri védőknek nem sikerült felszabadítaniuk, Arany elvette a labdát és a kifutó Molnár mellett a kapuba gurított (2-1).

  A végig zuhogó esőben mindkét csapat nagy akaraterővel küzdött, de folyamatos játék nem alakult ki. Végül a szerencsésebb ZTE otthon tartotta a három pontot.