magyarfutball.hu

Budapesti VSC-Zugló FC - Ferencvárosi TC 0 : 1 19:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.15, 12:15
    Budapest, 1998. augusztus 29., szombat (MTI) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 6. fordulójában:

    BVSC-Zugló FC - Ferencvárosi TC 0-1 (0-0)
    Szőnyi út, 5000 néző, V: Bede
    gólszerző: Bükszegi (56.)
    sárga lap: Szakos (58.), Resko (60.), illetve Lendvay (39.), Vámosi (62.)
    csere: Brovcsenko helyett Szakos (a szünetben), Kiss helyett Aubel (63.), Csillag helyett Polonkai (70.), illetve Nyilas helyett Schultz (77.), Vincze helyett Kovács (88.)
    jók: Koszta, illetve Vámosi, Lendvay

    BVSC-Zugló FC:
    Koszta - Reskó, Pomper, Bondarenko, Vincze Z. - Molnár, Brovcsenko, Csillag, Usvath - Kiss, Anghel

    Ferencváros:
    Udvarácz - Telek - Szűcs, Mátyus - Nyilas, Vámosi, Lendvai, Vincze O., Füzi - Bükszegi, Selimi

    A találkozó első nagy gólhelyzetére a 11. percig kellett várni. Ekkor a hazaiak középpályása, Usvath egy jobb oldali beadást követően üresen maradt, ám kivárt, így a Ferencváros hátvédje, Szűcs odaért, és tisztázni tudott.

    A 14. percben Brovcsenko lépett ki a ferencvárosi védők közül, de Mátyus utolérte, majd a tizenegyes magasságában becsúszva szerelt.

    A vendégek a 28. percben alakították ki az első nagy gólhelyzetüket. Bükszegi adott be a bal oldalról, a hazai védők nem tudtak tisztázni, de a Koszta kapujától 13 méterre álló Vámosi nem találta el a labdát, így az a bal kapufa mellett hagyta el a pályát.

    A félidő hátralévő részében a Ferencváros játszott mezőnyfölényben. A 45. percben Füzi kapott jó indítást a DVSC tizenhatosán belül, de a kivetődő Koszta hárítani tudott, így maradt a 0-0-ás állás.

    Ferencvárosi támadásokkal kezdődött a második játékrész. Az 51. percben egy bal oldali beadást követően Vámosi ugrott a legmagasabbra, fejese átszállt a kapujából kissé kint álló Koszta fölött, de a labda a felső lécről a mezőnybe pattant vissza.

    Egy perccel később Vincze O. cselezte ki a hazai védőket, majd lapos, jobb sarok felé tartó lövését a BVSC kapusa vetődve hárította.

    Az 56. percben megszületett az FTC vezető gólja. Jobb oldalról érkezett középre a labda, amit Vámosi még a kapufára csúsztatott, ám a kipattanót az ötös bal sarkánál álló Bükszegi a hálóba lőtte (0-1).

    A 75. percben Vincze O. jobb oldali szöglete után a labda Koszta kapujában kötött ki, ám Bede játékvezető lökés miatt érvénytelenítette a találatot.

    A 81. percben, egy perccel azután, hogy pályára lépett, a ferencvárosi Kovács Béla kapott jó indítást, középen kilépett a hazai védők közül, lövését azonban a kivetődő Koszta hárította.

    A Ferencváros megérdemelten nyerte meg a találkozót, mivel a második félidőben sok helyzetet dolgozott ki, ugyanakkor a BVSC-nek egyetlen komoly lehetősége sem volt a gólszerzésre.