magyarfutball.hu

Videoton FC Fehérvár - Gázszer FC 0 : 2 19:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.16, 14:26
    Az MTI Zimmermann helyett Simeknek ad lapot.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.16, 14:26
    Székesfehérvár, 1998. augusztus 23. vasárnap (tud) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 5. fordulójában:

    Videoton FCF - Gázszer FC 0-2 (0-1)
    Székesfehérvár, 7000 néző, V: Puhl

    gólszerző: Nagy L. (17.), Földes (73.)
    sárga lap: Schindler (20.), Urbonas (52.), illetve Földes (21.), Salacz Z. (32.), Simek (80.)
    csere: Urbonas helyett Lázár (60.), Kuntics helyett Vancsa (67.), Puskás helyett Györök (77.), illetve Dulics helyett Simek (67.), Nagy L. helyett Zimmermann (71.), Medvid helyett Szekeres (82.)
    jók: Milinte, Máriási, illetve Nagy L., Földes, Korol, Bekő

    Videoton:
    Milinte - Tóth A., Makrickij, Schindler - Máriási, Puskás, Urbonas, Zsivóczky - Kuntics, Lukács, Waltner

    Gázszer:
    Kövesfalvi - Korol, Szalai, Bekő, Salacz Z. - Dulics, Árky, Nagy L., Medvid - Földes, Tiber

    A Videoton kezdett bátrabban, többet támadott, némi mezőnyfölényt sikerült elég hamar kialakítania. A 17. percben Nagy L. a hazaiak térfelén megszerzett egy labdát, egyedül tört kapura, ügyesen becsapta a rátámadó hazai védőket, és a jobbösszekötő helyéről, 15 m-ről kitűnő lövést küldött a jobb alsó sarokba (0-1).

    A gól után a hazaiak játszottak némi mezőnyfölényben,veszélyeztették is több alkalommal Kövesfalvi kapuját. A 32. percben egyenlíthettek volna a hazaiak. Máriási a jobb oldalon vezette kapura a labdát, az alapvonalnál eléggé ártatlan helyzetben átjátszotta Salacz Z.-t, miután a védő felvágta a Videoton középpályását. Puhl 11-est ítélt. Zsivóczky ballal célozta meg a kapu jobb oldalát, Kövesfalvi azonban gyors vetődéssel szögletre mentett.

    A szünet után a Videoton megpróbált javítani a helyzetén, többet támadott, voltak is lehetőségei az egyenlítésre, de ahogy teltek a percek, egyre magabiztosabban, határozottabban játszott a Gázszer. A 73. percben dőlt el a találkozó sorsa. Simek robogott el a jobboldalon, beadását Földes 6 m-ről fejelte a kapu jobb alsó sarkába (0-2).

    A Gázszer teljesen megérdemelten győzött, minden csapatrészben jobb teljesítményt nyújtottak Nagy Lajosék, gyorsabbak, határozottabbak voltak, és helyzeteiket is jobban használták ki.

    MTI
     
  3. avatar: magyarfutball.hu