magyarfutball.hu

Gázszer FC - Vasas Danubius Hotels 2 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.12.28, 11:46
    Székesfehérvár, 1998. május 23., szombat (tud.) - A labdarúgó NB I. 32. fordulójában:

    Gázszer FC - Vasas Danubius Hotels 2-0 (1-0)
    Székesfehérvár, 3000 néző, V: Ábrahám

    gólszerzők: Földes (2.), Tiber (60.)
    sárga lap: Árki (36.), Szalai (36.), Puskás (63.), Bukva (90.)
    cserék: Puskás helyett Bukva (67.), Nagy helyett Szekeres (83.), illetve Zombori helyett Kuntics (a szünetben), Pál helyett Gricajuk (70.), Váczi helyett Nyerges (77.)
    jók: Salacz Z., Szalai, Tiber, Földes, illetve Szilveszter, Galaschek

    Remekül kezdett a Gázszer, és már az első támadásából megszerezte a vezetést. Puskás jobb oldali beadását elvétették a Vasas-védők, a berobbanó Földesről pedig 3 méterről a kapu jobb oldalába vágódott a labda (1-0). Kiegyenlített volt a játék, de több veszélyt jelentettek a hazai csatárok Végh kapujára. A 18. percben Árki indította Tibert, Hercegh az utolsó pillanatban tisztázott a csatár elől.

    A 23. percben viszont a hazai kapu előtt adódott gólhelyzet, ám Szilveszter visszaadását a kaputól nyolc méterre Hámori elől Árki mentette. Biztonságosabb játékra váltott a Gázszer, hagyta a Vasast támadni, és kontrákra épített. A 35. percben Nagy átadásával Földes egyedül viharzott kapura, 11 méterről célozta meg a bal alsó sarkot, de Végh vetődve elcsípte a labdát. A 38. percben úgy tűnt, egyenlít a Vasas. Váczi átadását Szilveszter ügyesen átemelte a kifutó Kövesfalvin, a labda azonban a kapu mögött landolt.

    A 42. percben Medvid bal oldali, keményen belőtt labdájába Tiber fejelt bele, a labda alig kerülte el a hosszú sarkot.

    A szünet után nagyobb sebességre kapcsolt a Vasas. Többet támadott a piros-kék gárda, a gólt viszont a 60. percben ismét a Gázszer szerezte. Nagy jó ütemben indította Tibert, aki egyedül vezette kapura a labdát, majd nyolc méterről a jobb alsó sarokba lőtt (2-0).

    Továbbra is a Vasas kezdeményezett többet, a 65. percben viszont újból a Gázszer növelhette volna tovább az előnyét. Ekkor Tiber gurított keresztbe, Földes 18 méterről ballal kapásból nagy lövést zúdított kapura, Végh lábbal hárított.

    Közepes iramú, küzdelmes mérkőzésen a Gázszer taktikus, okos játékkal teljesen megérdemelten győzött a mérsékelt teljesítményt produkáló Vasas ellen.

    MTI