magyarfutball.hu

Tiszakécske FC - Vasas Danubius Hotels 0 : 3 19:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.12.26, 13:36
    Tiszakécske, 1998. április 15., szerda (tud.) - Labdarúgó NB I., 26. forduló:

    Tiszakécskei FC - Vasas Danubius Hotels 0-3 (0-1)
    Tiszakécske, 4000 néző, V: Hanyecz

    gólszerzők: Hámori (26.), Váczi (53., 55.)
    sárga lap: Barna (43.), illetve Pál (67.), Hámori (83.), Váczi (88.)
    piros lap: Hámori (83.)
    csere: Bánföldi helyett Nedelea (61.), Holló helyett Maczkó (69.), Szántó helyett Bujáki (54.), illetve Pál helyett Nyerges (77.)
    jók: Besserman, Balla L., illetve Váczi, Szilveszter, Juhár, Galaschek

    Tiszakécske:
    Tóth - Balla L., Izsák, Nagy L., Barna - Holló, Molnár, Bánföldi, Szántó - Besserman, Török

    Vasas:
    Végh - Herczeg, Tóth A., Juhár, Aranyos - Szilveszter, Galaschek, Pál, Zombori - Váczi, Hámori

    Az 5. percben Zombori a bal oldalról adott középre, labdája elszállt az ötösön helyezkedő vendégcsatárok előtt. A kécskei válasz a 18. percben érkezett: Török Besserman elé fejelte a labdát, aki 25 m-ről lőtt kapura, Végh a jobb felső sarokból szögletre ütötte a labdát. Két perccel később Balla L. elfutott a jobb oldalon, beadását Holló 8 m-re a kaputól hosszan vette át. A 26. percben vezetést szerzett a Vasas. Szilveszter lehagyta Barnát, remekül adott a lépéselőnyben lévő Hámori elé, aki 8 m-ről a bal alsó sarokba helyezett (0-1).

    A 30. percben egyenlíthetett volna a Tiszakécske, Molnár baloldali szögletét követően Izsák a jobb szélről átívelt a bal oldalra, ahol Molnár kapásból lőtt, Végh lábbal védett.

    A 46. percben, egy 26 m-es szabadrúgást követően Bánföldi lövése a felső lécről pattant az alapvonalon túlra. Az 53. percben Váczi a 11-es ponton lefordult őrzőiről és a kifutó Tóth mellett a bal alsó sarokba helyezett (0-2). Hámori két perccel később elfutott a jobb oldalon, remekül ívelt az ellenkező szélen érkező Pálhoz, aki egyből Váczi elé fejelt és a Vasas támadója 15 m-ről a bal felső sarokba fejelte a labdát (0-3).

    A 60. percben Besserman egy csel után ballal, 18 m-ről hatalmas lövést eresztett meg, a labda ezúttal is a felső lécről pattant vissza. A 72. percben Molnár 20 m-es szabadrúgását védte Végh, a labda Nedelea elé került, aki kapu elé adott, Nagy L. pedig 4 m-ről Végh kezébe fejelt.

    A mérkőzésen egy magabiztos Vasassal próbálta meg felvenni a versenyt a Tiszakécske. Ez csak 26 percig sikerült, a vezetés megszerzése után a vendégek jó játékkal érték el a számukra fontos győzelmet.

    MTI